Scannat lite bilder ^^

Jaa, har scannat lite bilder, tänkte bjuda på de 2 första så det finns mer! Men dom kan jag ladda upp senare... lite kort inlägg men, bättre än ingenting så att!






Den första är en (en av hundratals) "modeteckning". Jag älskar att rita kläder :D
Den andra är, som ni kanske ser, en av sköldpaddorna från TMNT. Har ingen aning om vem det ska föreställa, men jag antar att det är Raph, eftersom jag en tid hade en liten crush på honom XD

// Emfael <3

Jahas... natt natt :D

Ska och lägga mig nu, men tänkte berätta lite om kvällen!
Well, först kollade vi på CashBack. Sedan gick vi upp för att äta och sedan kollade vi på Burnt after reading. John Malkovich var med i den filmen! Cecca trodde jag var sjuk i huvudet O_O.
Sitter nu och försöker fundera ut en skådespelares namn, dricker "Lätt drickbar persiko-mangoyoghurt" och äter blåbärsbulla :)






//Emfael <3





Hejsan! Lite om mig och världen annars.

Hejsan igen!
Idag fick jag designen lagad. Blev ganska nöjd, om jag får säga det själv!
Nja, jag heter som sagt Emilia. Är lite på 15 år. För tillfället har jag mörkt hår, men det ska väl snart börja "fade out". Annars är jag blond, olyckligtvist.

Idag var jag också till läkaren. Inget nytt och allting var som det skulle. Lite tråkigt, måste jag tillägga. ELLER JO. Fick ny blodtrycksmedicin! Den behöver jag bara ta på morgonen, och den är liten som skit. Briopol tror jag den hette?! Något ditåt.
Btw, såg en doktor som liknade Pierre Bouvier. Någon yngre-äldre version av honom. Lite av båda. Tror jag skapade översvämmning i väntrummet... och han kollade lite snett på mig när han gick förbi. *drägel*.
Mja, SEDAN åkte vi hastigt in till matbutiken. DÄR såg jag en (nörd? XD Han hade glasögon och såg ut som...) man som radade upp raketer. Det värsta var att han liknade Liev Schreiber. Eller mer som hans roll som... eh Scott? Tror jag?
Körde in med vagnen i väggen.

Miao :'3
Hur fix får man vara egentligen?

Cecca skulle komma över till oss idag. Vi ska se på film, käka chips och makaroner med skinksås! Eller tja, det vi lagar är mer skinkstuvning. Men anyway, just so you know.

Ska bara länka lite bilder på vissa namn och sedan avslutar jag här!
// Emfael <3

Hejsan!

Detta ska komma att bli min nya blogg!
Tåraravcitron heter den. Jag jobbar än lite på designen, men det ska nog komma igång snart :D. Jag väntar så tills imorgon... stiga upp och börja få igång med foton och sådant! :)

Men ja, ska lägga mig nu, pözz! <3

RSS 2.0