Och månen står högt på himlen

Miaow,
månen har rest sig högt och klockan ska så gott som slå kvart i åtta. Måste säga att jag faktist mår lite dåligt. Nu menar jag som när man vill spy. Kanske jag borde vara hemma imorgon... Men jag vill ändå inte vara hemma. Jag halkar så efter i skolan, och jag vet att mamma inte skulle tycka om det. Får väl bara dra mig iväg till skolan imorgon. Fast det fortfarande gör ont i bröstet när jag andas och huvudet värker.
 
Usch så jag klagar. Man skäms nästan. Nästan.
//Emfael...
 
 
(Bara för att få mig att le lite, har varit på lite dåligt humör hela dagen)

Everybody hail to the pumpkin song!

Miaow,
haha ja. Då står Halloween och knackar på dörren. Sitter och lyssnar på This is Halloween från filmen The Nightmare before Christmas. Dricker te och sådant. Ajo, har varit hemma idag. Vet inte om jag ska fara imorgon än... har haft lite huvudvärk och sjukhals. Dessutom har det liksom gjort ont att andas. Hela bröstet värker till helt plötsligt ibland. Uhhg.
Tänkte jag kanske skulle städa rummet snart och påbörja kemi-projektet som vi hade. För den delen kunde jag kanske också göra klart min del om musikpresentationen. Så slipper jag stressa sedan.
 
Jaja, en hel del står som sagt på listan och kanske det är bäst att jag visar mamma att jag inte varit på den lata sidan när det gäller skolan. Så... jag får nog bara börja med rummet nu. Det kunde faktiskt behövas städas lite.. heheh.
 
//Emfael :3
 

Den här tjejen... hon bara får mitt hjärta att brinna //Emfael <3

 

Inte ett så positivt inlägg

Miaow,
vet inte riktigt vad jag ska säga... eller göra. Första stunden kan jag vara så positiv och skratta, för att sedan igen vara så nedstämd och bara vilja försvinna någon annan stans. Jag vet inte var skon klämmer, men det är något som får mig att må så jävla dåligt hela tiden.
Vill bara gråta för det mesta. För allting känns så skit. Skulle älska om jag fick vara hemma imorgon. Dessutom skulle det finnas nog om projekt att jobba med. Har märkt att jag inte hinner sitta så mycket vid datorn som jag brukar. Hade med datorn idag visserligen... annars brukar jag göra läxor eller sitta i biblioteket och läsa.
Och te. Gud, tack för te! Känns så skönt att dricka te, för stunden. När den varma känslan fyller bröstet och smaken.. ack ja.
 
Såg på någon dietshow idag på Yle Teema, en finsk kanal. Den gick på engelska och dessutom var den brittisk ;D Uhhg, orkar inte ens skriva smileyn. Ser så "överdrivet" glatt ut.
 
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG???
//Emfael...
 

Can't do the hokey pokey with Loki

Miaow,
hahahahhhahahahh. SÖTASTE SAKEN EVER. Postad på tumblr för bara några minuter sedan! Hahah, så jag är glad att säkert vara en av de första som postar det på en svensk blogg ;D
 
 
//Emfael <33
 

kall makaronilåda är mums!

Miaow, 
sitter här i historiaklassen och äter. Fick låna Janicas dator, så jag bestämde mig för att kasta in ett hastigt inlägg.  Det var en ovanligt lugn morgon... måste säga att jag nästan njöt av den. Väskan var packad, maten var klar, kläderna var framme, håret var tvättat kvällen före. Åh, så skönt. steg upp lite före 7 och kunde bara lugnt dra på kläderna och långsamt äta ett någorlunda morgonmål. 
Hann även sitta vid datorn ungefär en halvtimme innan vi skulle iväg. Hahha, satt och klickade runt på sidor där man kunde köpa tekoppar och tekannor. Aww, känner mig lite beroende... haha, fast det känns liksom skönt att jag har min "egen grej" som jag kan blogga om. Om te? Borde starta en teblogg på tumblr även om det redan finns miljontals. 
 
Men nu ska jag läsa lite på läxan och sedan ska jag försöka göra det bekvämt för mig. Kommer bli en låång timme. Önskar vi kunde sluta efter det. Men neej. Sedan har vi kemi, det är helt ok visserligen men ändå. Uhhg, och sedan har vi musik. Fyfan säger jag. 
 
//Emfael.....
 

Sherlock spam

Miaow, kände för att dela med mig lite "scenes I LOVE" <3 Hahah, här kommer några ^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gråter varje gång jag ser The Reichenbach Fall... uhhg. SEASON 3 KOM NUUUU.
//Emfael <3 (John tror Sherlock är död </3)
 
 
 
 

Bara tanken på måndag får mig att må dåligt

Miaow.
Uhhg, skulle inte alls orka iväg till skolan imorgon. Skulle inte orka med hela veckan om jag ska vara ärlig. Veckosluten känns inte lediga, liksom. Folk säger ju att de bara ska vara under helgen... jag förstår liksom inte. Jag kan inte vara hemma och känna mig ledig. Uhhg, jag får inte känslan av att sitta stilla. För mig är det liksom ledigt när jag är någon annan stans och har tid med saker jag annars inte orkar eller har tid med. Känslan av att jag har gjort något, ja, det är då jag har varit "ledig".
Vet att provveckan i mitten av november kommer att vara helt kul, även om det är en massa prov och saker. Ska nämligen träffa, en några år äldre, tjej som gillar Avengers! Jag ska in med buss till Helsinki och sedan ska vi egentligen bara gå runt antar jag. Haha, kommer nog att ta med kameran så ^^ And don't worry, vi är ju på en public place :3
 
Ja, kanske glömde att nämna att vi var på ett litet "smyckeparty" tidigare idag? Ceccas mamma ordnade ett. Vi var där ungefär en timme, och snabb var man för att vara mig! Köpte två ringar, 12€ var och sedan såg jag en underbaaaar telåda och ett dödsskalle armband! Men hon som visade upp sakerna berättade att hon skulle öppna en shop i Porvoo också, så mamma sa att vi kunde gå dit någongång sedan. Då ska jag ha min telåda och mitt armband... murrr om inte! ;D
Ringarna ja, kommer nog bild kanske imorgon? Ett svart kors och en krona. Hahah, korset för min tro och kronan för den enkla lilla lösningen (repliken visserligen)  "And honey you should see me in a crown", från Sherlock ;D
 
//Emfael <333 (måndag imorgon </3)
 
 

Frostbitten with lemontea

Miaow,
denna "kollektion" (öhh, annat ord?) fick heta Frostbitten with lemontea. Först tänkte jag mig att jag skulle ta blackberry tea, men sedan så tänkte jag att det är ju ändå ganska "varm smak"... det enda jag fann kyligare var just citronte.
 
Hehhe... nästa gång ska jag försöka lura Karin med mig. Hon får bli modell, igen. Mohhahaha. (Om jag inte får dras med mig själv då förstås...) Då tänkte jag fota den här underbara flaskan:
 
 
Det ända problemet är att jag inte har en blekaste aning om hur jag ska få ihop en rysk outfit? Skummade igenom google med "russian clothing" och gosh. Vackra traditionella kläder var det allt, men hur fasen ska jag skrapa ihop något sådant? Uhhg, säger jag.
Men tja, frostbitten with lemontea. Frostbite är ju... ehrm, köldskada. Men i mitt fall får det betyda "köldbiten". Haha, jag är som sagt inte alls kreativ idag. Måste säga att det var väldigt friskt ute dock. Väldigt skönt faktiskt, trots att jag bara gick omkring i rock och ett par utslitna länkskor. Händerna darrade lite, men några foton fick jag ihop i alla fall. Oredigerade, måste jag kanske också påpeka. Redigerar sällan mina foton... för när jag gör det så blir det allt världens extremt.
 

 
Okej. Allt är ganska möjligt, men en kokoshnik? Hur fasen ska jag lyckas med en sådan? Det är en sorts huvudbonad, eller vad ska man kalla det... googla så är det enklare.

//Emfael <333 :SSS
 
 
 

Oh! Tidiga morgnar

Miaow,
har inte kunnat sova något bra alls inatt. Känner mig ändå ganska okej utvilad. Fick reda på att det inte blir tävlingar, för att ridplanen är bara is. Hade faktiskt varit helt okej att vara med och hjälpa för en gångsskull... men nåja.
Tror jag ska grabba fram lite annat porslin idag. Borde ha en kopp i min låda, om jag inte är helt ute och cyklar. Men om... så borde den vara ganska blå av sig. Eller så är den röd. Men det får jag väl se när jag drar fram lådan.
 
Aa... och så får fotograferingen heta "Early mornings" för jag har inget annat passande namn just nu x3 om jag inte kommer på något som "Blue as ice" eller något annat. Min kreativitet är verkligen lite nere just nu... antar att jag fick rita den av mig igår.
Hahah, men nu ska jag ta en kopp te. Dör snart av huvudvärken som letar sig fram... so, uppdatering kommer vid 10-11 tiden.
 
//Emfael <33
 

En liten gulleplutt <3

 
Miaow, lite kvällsbloggning igen... haha, ögonen känns lite suddiga så kanske det skulle vara bra att dra sig till sängs. Ska bara kolla lite fb först om tävlingen imorgon. Annars hade jag bara velat stanna hemma, har lite kraxig hals. Tror inte att jag stannar så länge, det beror på. Ska ladda kameran lite så att den är med i väskan imorgon. Så har jag något att göra i alla fall ^^
 
Ajo, den sista bilden ska jag försöka få framkallad så att jag kan ställa in den i en ram <3
//Emfael <33
 
 

Livets små guldkanter

Miaow,
en vacker morgon, trots att den är en aning kylig av sig! Kom upp redan lite vid nio, och sedan dess har jag ätit lite och spelat. Har precis druckit förmiddagste, om man kan kalla det så, och snart kommer lite foton från morgonen! Ska nog ta med kameran när jag far till kanin idag, tänkte ju ändå gå och kanske man kunde nappa någon vacker bild här och där? Dessutom är det en tid sedan jag fotat kaninerna, och eftersom Diesel inte är med oss längre än annat i tankarna, skulle det ju vara ganska bra att få lite fler minnen av de kaniner som är kvar. Måste dock kolla i instruktionerna hur man stänger av blixten... den irriterar mig en aning ibland.
 
Men miaow, lite bilder lovade jag visst?
 
 
//Emfael <33
 

Adventskalender?

Miaow,
vet inte om jag ska kalla det för kvälls- eller nattbloggning, men nattbloggning låter way mer mysigare, så vi kör med det.
 
Ajja. Adventskalendrar. Det cirka gurka en månad kvar till december, och jag vill verkligen göra något lite extra iår. Jag har tänkt på något liknande som en liten byrå... eller skivställning, med söta små lådor. Ni fattar grejen? Meeh, kan rita min förklaring till er imorgon. Om jag inte orkar nu... öhh.
Saken är väl den att jag skulle behöva lite trä, plankor, vad man kallar det. En såg, liiite lim och säkert en och en annan spik och hammare. Som sagt, jag har ingen aning om hur sådanthär funkar, men om man inte försöker, får man ju aldrig veta heller.
 
Gäspar smått en aning nu, men det ska väl gå över med lite sömn. Dessutom ska jag med mamma till stan så jag borde nog lägga mig snart. Kanske jag rentav skulle göra det nu...
 
 
 

Snöigt värre... miaow

 
 Miaow,
snöade en aning idag... huhuu. Uhhg. Visst är det fint, men jag tröttnade efter bara några minuter. Nåja, har inte så nytt att berätta så det får bli lite bilder istället... muuh.
 
 
//Emfael <333
 

... och imorgon är det torsdag

Miaow,
ohh yeah! Kan skriva inlägg igen? haha :D I alla fall... har varit på ganska bra humör idag. Ganska. Var lite nere på morgonen, men det blev lite bättre senare på dagen. Gymnastiken var helt kul trots att det var konditionstest, och för övrigt har det varit en ganska normal dag.
 
Nu ska jag bara dricka några koppar te och kanske titta på en Sherlock innan jag lägger mig. Om jag hinner, uhhg. Tror inte att vi ska och se på Paranormal Activity idag, men Cecca visste ju inte än så kanske det finns lite hopp om saker och ting?
 
Hade tänkt att jag kunde vara sjuk imorgon... hahah. Nejmen, helt ärligt sjuk alltså. Min bror har varit hemma idag och imorgon då förstås också, han har stegring. Phht! Mamma jagar mig till skolan fast jag har 39 graders feber, det har hon alltid gjort.
Men i alla fall. Har haft lite huvudvärk sedan igårkväll... ska nog ta medicin när jag går ner för att äta. Mm! Chili con Carne... mums!
 
Jaja, ska väl försöka orka bara. Dessutom vill jag inte halka efter i något bara för att jag är lite förkyld.
//Emfael <3
 
 

Lemontea with those blueberry cupcakes

Miaow, brukar annars inte skriva engelska rubriker men idag har det varit så mycket engelska omkring mig att jag inte kunde stå emot! Sitter och dricker lemontea, citronte, men det låter så mycket mysigare på engelska... blåbärsmuffinsar har jag precis bakat. Mums! Ska just iväg till kaninen, sedan måste jag gå en länk också, för gymnastikens skull. Något annat? Måste ha glömt något? Ajo, men det skriver jag i ett helt separat inlägg! //Emfael <333

Ska iväg och kolla på Hypnotisören

Miaow, ska iväg nu och kolla på Hypnotisören! Ska fara med Cecca och hennes mamma, kanske hennes bror också. Nåja, med Mikael Persbrandt i huvudrollen kan man ju inte missa denna film!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194722/images/2012/se_pa_film_003_5085643fddf2b37428003b72_thumb.jpg

//Emfael <33


Extra morgonpigg

Miaow, har inte känt mig något vidare ledig under "höstlovet", men trots det är jag på rätt gott humör. Inte så att jag dansar glädjedans... men jag är i alla fall helt ok med allting. Nästan. Vi fick några (ehrm, många) sidor finskaläxa och jag inte ens öppnat boken. Uhhg, kommer bli en tung dag. Fast SEDAN, senare, kommer det att pay off allting också. Men det kanske jag hinner blogga lite om när jag kommer hem? //Emfael <33

Tid att lugna ner sig

Miaow, vet att jag inte bloggat något vidare under dagen... eller överhuvudtaget alls. Guess I är lite deppig av mig? Hm. Har druckit te hela dagen och klockan har gått otroligt trögt idag. Ibland kan jag bara rycka till. Ni vet... som om man kände sig gammal och utsliten. Som om man levt livet och inte ville leva mer. Och så finner man sig själv, stirrandes ut genom fönstret och bara titta långt bort i horisonten. Humörsvängar skulle nog andra kalla det. Äter för mycket... hahah, det kan jag hålla med om. Eller så håller jag bara psykiskt på att bli gammal. Vilken uppfriskande tanke, måste jag bara medge. Men nu ska jag snusa ner i sängnästet, för imorgon är det skola. Visserligen liiite väl tidigt för min smak. Men jag har märkt att jag har haft otroligt oroliga nätter under den gångna veckan... så jag borde nog catcha upp lite sömn så fort jag får tillfälle. Trots allt, tidig väckning imorgon. //Emfael <3

Verichip? Mer som Verishit.

Miaow, kom över lite intressant fakta. Så mycket jag förstår så är Verichip ett chip för människor. Det är stort som ett riskorn och "planteras" under huden. Chipet går att "tracka" från lite på en meters avstånd och fungerar i huvudsak som ett microchip på ett djur. Själv är jag liiite emot detta. Visst, det har säkert sina fördelar, men jag ser inget annat än slutet på privatlivet. Hur ska folk kunna leva med sig själva... utan att behöva oroa sig för att det kanske finns någon som följer med vartenda steg de tar. Nejj nejj. Chip får användas hur det vill... så länge jag inte behöver ha något under min hy. Jag hittar hem utan det. //Emfael.

"Mamma, jag vill ha en violin"

Miaow,
fattar inte vad som är fel med blogg.se?? Måste skriva i snabbinläggets ruta, för det funkar inte att skriva i "Skriv ett nytt inlägg". Morr...

Aaa. För att komma till saken. Haaar lääänge funderat på att börja spela violin. Tänkte önska en till julklapp... men det är så länge dit. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Och dessutom kunde jag alltid titta på lite fler videon. Hittade några bra "kurser" på youtube, så jag tänkte att det inte kunde vara sååå svårt att lära sig själv? Lite knepigt måste det ju får vara, för annars är det inte kul :'3

Men mamma tycker att det är onödigt. "Man måste nog kunna spela lite också" och "Är dom inte ganska dyrbara?". Pyttsan. Hittade en violin för 88€ på best2music.fi och den var visst menad för nybörjare.
Och hur ska jag kunna lära mig om jag aldrig får en chans att pröva en?
Mamma mumlade något om musikinstitutet... men jag har inget vidare intresse, och för att inte tala om tid, att åka in till Borgå för att spela en dag i veckan. Sedan försökte hon skämta bort det med att jag kunde be farfar lära mig spela dragspel istället. Öhm, en dragspelare räcker för mig.

Jag vill bara spela något som ingen i släkten spelar. Som violin? Men jag får bara en massa negativa kommentarer... Cecca kom genast med "Oj nej". Jag menar VADÅ? Det kan ju faktiskt låta fint, och du behöver ju inte lyssna heller om du bara tycker att det är skrällmusik.
Och sedan mamma. Jag vet att hon inte tycker om när jag får mina "stunder" då jag bara spelar smäller på gitarren, samma ackord om och om igen. Pappa kommer antagligen att hata det. Han hatar allting med ljud. Han hatar när jag sjunger för högt. Han hatar när spelar musik för högt. Karin kommer att gå helt "Man blir döv". John är nog den enda som faktiskt inte skulle bry sig.

Uhhg. Blir nog ingen violin... trots en liten dröm om att vilja spela en liten snutt någon gång. Det skulle ta tid, men när jag en gång fastnat är det svårt att slita sig bort. Jag VET att jag älskar att utveckla alltid jag gör. Misslyckas något, kan jag lämna det för dagar, kanske veckor, men jag återkommer alltid för att slutföra mitt arbete.
Det är lite som kärlek. Det kommer inte som på beställning.

//Emfael <3

Jag vill ha kids

Miaow,
sitter och tittar på något program om flera barn, ni vet som trillingar och fyrlingar. Och jag bara känner att jag så gärna skulle vilja möta en underbar man och sedan skulle vi också kunna ha fyrlingar. Ett barn och tvillingar är så vanligt. Medan trillingar skulle jag inte vilja ha. Det blir så ojämt. Femlingar skulle vara för mycket.
Men fyrlingar. Hahha, så gulligt, inte sant?? :3

JAG VILL HA BARN
//Emfael <333333

Du plockar bara 10% av svampen

Miaow,
höööstlov! Snacka om skönt. Nu behöver jag bara en kopp te och sedan ska jag mysa ner med andra episoden av nya TMNT. Haha, visserligen inte lika bra som 2003-serierna, men det duger. Och dom är ju lite mer barnvänligare och för att inte tala om söta! Idag ska jag också på länk, och det ska jag bara för att vi drog in gymnastiktimmen igår. Nåja, ska bli skönt i vilket fall som helst.
SEDAN ska jag verkligen sätta mig ner och bara koncentrera mig på att lära mig göra gifs. Uhhg. Vet inte huuur många gånger jag försökt det redan. Aaa.. och sedan kunde jag plocka vide idag. En passligt tråkig och regnig dag för sådant.
 
Stod en halvtimme under förmiddagen och rensade svamp som mamma hade fått från en jobbkompis. Vi talade även om svampar igår på biologin, och det nya faktat jag vet är att det är bara 10% av svampen som sticker upp från jorden. Resten 90% är där under. Kul va?
 
Men nu ska jag göra en stooor kopp med kaneläppelte och så ska jag ta en pizza bit.
//Emfael <333

Nytt tema

Miaow, kände för något lite nytt och mer simplare. Så det får duga för tillfället. Blogg.se's teman visserligen. Men det duger ganska bra tycker jag. Tills jag orkar dra min lata hand och rita lite... och koda lite. Sedan kanske jag kommer med något eget någon dag. //Emfael <3

WHOHOO! MOPOBIL OM 3 VECKOR

Miaow,
jag går helt gaaaaalen! Stod i köket och försökte att inte elda upp min mun med all chilisås när pappa kom gående och mitt i allt hävdade ur sig att han hade bytt min mopobil mot en annan. SEDAN sa han att den borde komma om 2 veckor... men han skulle köra in en webasto i den först så jag skulle få vänta en vecka till. Men ändå.
 
MAH PRATTHY FEIHS RAHIGHT NOHW
 
 
 
 
Om 3 veckor folks. Fattar ni??
//Emfael <3333

"och så tog de över... blah, blAH, BLAH"

Miaow, mår inte så mycket bättre än. Har dock börjat hjärntvätta mig mot den bättre vägen. Att det ska ta så länge att förstå. Kärlek är inte för mig. Uhhg. Jag vill inte känna den. Inte för personer i min omgivning. Det är helt ok att fascineras. Men att sedan gå och bli lite smått förtjust är redan helt för mycket. Allt annat förutom personer i min omgivning är toppen. Då får kärleken rusa genom min kropp. Så inse det Emfael, bara glöm honom. Dessutom kom ni ju ingen vart med chattarna på fb heller. Han spelar alltid. Förra gången ignorerade han dig. Så... skit i honom. BARA INSE DET EMFAEL. You're better off alone. Så klappa dig själv på axeln, fortsätt sikta mot stjärnorna. Lämna kvar alla som inte vill bry sig. Du har gett alla en chans att visa vad de går för. Dags att plocka ut de som inte betyder något. Dags att sluta blunda för verkligheten och öppna ögonen istället. Säg dina sista ord och ta nästa flyg mot ett bättre liv och en lyckligare framtid! //Emfael <33333 (Du vet väl, Emfael, att jag älskar dig? Jag kommer alltid stå vid din sida!)

Blir ett snabbinlägg

Miaow, har inte ork och lust för att blogga något just nu. Tänkte ändå att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg. Jag mår inte bra just nu. Jag behöver tid för mig själv. För att fundera ut saker och ting. Jag behöver tid.
//Emfael.

Jersey Shore i skolan

Miaow, temavecka i skolan och idag är det Jersey Shore. Folk går omkring i högklackat, kortkjolat och visar brösten bäst de kan. Ser inte riktigt klokt ut, hahah. Har aldrig varit något stort fan av Jersey Shore annars heller så. Nåja. Det stör inte mig i alla fall, och musiken i korridoren är helt bäst ;D
 
Idag är det omtagning. För min och Janicas del. Jag vet inte hur jag ska klara av det. För helt ärligt... jag vet inte ännu heller vadfan provet handlade om. Nåja, ska göra historialäxan så fort lektionerna börjar och musiken tystnat. Sedan ska jag försöka få ihop något vett med mig själv. Uhhg.
 
//Emfael.
 

Mesoptiojfkojaigehqvk

Miaow, kom inte på någon annan rolig rubrik (igen, hahah). Ska föreställa... *kollar boken* Mesopotamien. Close enough. Vi talade om det på historian om ni undrar var jag fått det ifrån.
 
Jaja. Har inte bloggat på 2 dagar. Igen. Jag är otroligt bra på att glömma. Det mesta beror på min brist av information jag vill dela med er. Uhg, och gymnasiet förvränger mitt vardagliga språk också. Inte bra, inte bra. Hade som sagt finska presentation igår. Det gick helt ok. (Med ok menar jag att jag var vitt som ett spöke i ansiktet, darrade och kallsvettades. Drog igenom, det som var menat att räcka 10min, allting på 2-3min. och annars bara stammade jag av och an på ord).
   Nej.
Så farligt var det inte. Det gick helt bra. Tycker jag. Förutom att jag var lite nervös. Och det gick ganska snabbt. Men det var okej. Åtminstone tror jag inte att det var otroligt tråkigt. Hade en liten fin introduktionsvideo i början. Kan visa den för bara jag orkar leta fram den.
Sedan var jag på möte igår. Känner mig otroligt vuxen när man säger så... men det var helt kul. Tove, Elisa, Iida, Jessica, Janina och någon-jag-inte-kommer-ihåg-men-verkade-lite-"pissis". Och så jag förstås.
 
För övrigt så tror jag att ni vet hur det är. Det går på, som vanligt. Dock, har jag lyckas skrapa till mig en 9 i både franska och svenska. En 7 i hälsokunskap (vilket inte är så bra, men men, jag ska helt klart jobba på det). Finskan fick jag inte vitsord för än, uhm. Skulle ju på omtagning. Mattan får jag veta, troligtvis, imorgon. Fysiken skulle väl rektorn meddela om när man får hämta ut provet... hohhho. Sådant var det.
 
För den delen... så har jag märkt att biologi intresserar en aning igen. Och kemi. Har ingen aning om varför, men genast som vi kom igång med biologi och kemi, kändes det så bra och intressant, helt enkelt.
 
Men nu ska jag ge lite tid för en kemiläxa och sedan kanske jag bloggar senare idag!
//Emfael <33

*Vet ingen rubrik*

Miaow, har ingen vacker rubrik att komma med. Vet inte hur det är just nu. Känner mig lite trött, både fysiskt och psykist. Är ändå rätt "taggad" inför imorgon, ska ha min finskapresentation och det känns helt okej. Faktiskt. För en gångs skull.
 
Den ena av mig vill bara krypa ner bland ett valv av kuddar och glömmas i natten. Medan den andra av mig vill skina och le så att alla blir bländade.
 
Nåja. Bara jag får finskan färdig. Någon gång idag... före 22. Sedan ska jag ta en dusch. Om jag orkar. Men definitivt en kopp te och titta på Sherlock! Behöver verkligen lite beröm, tycker jag har gjort ett rätt så bra jobb hittills.
 
Ajo, blir omtagning för finskaprovet. Dags att börja läsa imorgon då. Så att man lär sig någonting... Imorgon ska jag också till stallet för något möte. Måste komma ihåg att säga det till mamma, så att hon vet om det.
 
Just nu har jag inte mycket annat på hjärtat. Eller jo... men det är bara sådant jag försöker säga adjö till.
//Emfael.

Sum 41 - Back where I belong

 
Känslan just nu. Jag behöver bara vara ifred. Bara let go. Så lyssna. Till orden. Och det annars vackra musiken.
//Emfael.

Och så är allting tillbaka...

Miaow, och uhhg. För det första så fryser jag. För det andra vill jag bara försvinna. Men sedan vill jag också att Han loggar in på fb. Får väl vänta tills liiite senare. Mitt i natten med andra ord. Å andra sidan så har jag faktiskt en finskapresentation som ska göras färdig tills imorgon... så jag ser inte problemet med att vara uppe lite senare idag.
Jag vill bara gråta. För det lättar så otroligt. Uhhg. Ska försöka få något gjort... innan jag ska till kanin.
 
//Emfael.

Bättre bilder på "Autumn mask"

Miaow, har fått kameran laddad nu så nu kommer det liite bättre bilder! :D
För övrigt mår jag inte bra... vill bara lägga mig under täcket, somna och aldrig vakna. Allting känns så hopplöst helt plötsligt. Hela min värld är upp och ner. Jag känner, att jag känner. Kärlek. Usch. Jag kan inte... jag bara inte kan. För det känns fel. Det känns fel att gilla någon i ens omgivning. Nej, uuhg. VAR ÄR AVBRYTAREN.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emfael <//3

Autumn mask

 
 
 
Miaow, hade inte något annat för mig tidigare idag så det blev en mask! Haha, kändes en aning roligt att sitta där och klistra papper med vattenvetemjöl blandning i ansiktet. Smörjade den här gången ansiktet lite, och det hjälpte faktiskt. Ansiktet blev inte lika torrt och masken fastnade inte i ansiktet på mig heller.
Måste säga att jag är otroligt nöjd, det är ju trots allt min andra mask, eller min första färdiga, heheh :'3
Kommer lite bättre bilder så fort jag har laddat upp min kamera lite. Just nu får ni nöja er med webcam bilder... mehehheh.
 
//Emfael <33
 
 

Angående det mystiska samtalet

Miaow,
sorry hade inte tid och ork att blogga om det igår mer... men nu ska ni få veta vad det var.
 
Alltså jag hade lagt mig redan vid 21, så jag sov när telefonen ringde. Jag svarade väldigt kort "Heej" eftersom det stått okänt nummer på displayen. Det hela handlade om en tjej som undrade om jag var Emppu och om jag kunde hjälpa henne för hon hade problem. Jag svarade att jag inte var Emppu och med ett litet skratt sa jag att jag tyvärr inte kunde det. Så frågade hon var jag var, och jag var ju hemma och sov, svarade jag. När jag frågade henne var hon var, sa hon att hon stod på Ströhös tak.
Som en blixt satte jag mig upp i sängen och frågade vadfan hon gjorde där. "Vad tror du, jag tänker hoppa" sa hon. Sedan sa hon något om att nu går det, sedan slängde hon på luren. Sedan ringde det igen, och det visade sig vara samma flicka. Hon frågade igen efter Emppu, och när jag sa nej, slog hon på.
 
Jag satt på sängkanten i ungefär 5min och funderade på vad jag borde göra. Sedan drog jag på mig lite kläder och gick till mamma och pappa. Jag väckte mamma, sa vad som hade hänt och sedan tog jag beslutet att jag kanske borde ringa polisen för säkerhetsskull. Mamma fick ta över, eftersom tårarna plötsligt vällde ut som floder och ungefär kvart före 2 ringde polisen tillbaka och sa att jag kunde vara lugn. Det var ingen där. Fick förklara samtalet ytterligare en gång, och sedan var det det.
 
Sådan tur var en bekant inne på fb så jag kunde tala med honom lite. Men jag kunde inte somna om förrän halv 6. Kände mig för jävlig hela gårdagen. Uhhg. Hoppas jag aldrig behöver uppleva något sådant igen...

//Emfael

Samtal mitt i natten

Miaow,
mitt förråd med intressanta rubriker är vädligt litet, och det tror jag märks lite på statistiken. Hade 3-4 unika träffar för någon dag sedan, och jag är faktiskt lite nöjd. Hehheee.
 
Men som sagt. Morgonen är fin, jag är på rätt så bra humör, trots ett väldigt mystiskt samtal mitt i natten? Hinner inte förklara nu, ska med mamma till butiken en sväng. Men jag förklarar så fort jag får lite mera tid över. Så mycket kan jag nämna att det var en okänd flicka och att det fick mig att ringa polisen.
 
Förklarar bättre senare idag!
//Emfael <3

De gånger man bara vill gråta...

Miaow,
... ja, då sitter man förstås i skolan! Nämen, har håltimme och kollade precis färdigt sista delen av Teen Wolf. Ville gråta så gott som hela tiden, speciellt de sista 10minutrarna. Men som sagt... sitter i skolan så jag kan inte.
Mehh.
Golvet är precis inte varmt, men jag har alltid trivdas. Konstigt nog. Och baken är ju lite sjuk. Golvet är ändå min plats.
 
Vad annat idag? Hoppas vi INTE har flextimme. Jag tror inte det heller, men mmmm... ska med mamma och syskonen till stan och kolla på marknaden. Visserligen lite samma stuff som fanns här i Nickby, men ändå. Marknaderna i Borgå är liksom en av höjdpunkterna på året. Alltid lika kul, måste jag säga. Tror dock att jag måste grabba ett paraply och dra rocken på mig medan vi susar hem via.
 
Men jaja, nu ska jag upp och gå omkring lite. Asset dör bort en aning ^^
//Emfae <33

En väldigt dum cykelmaskin

Miaow.
Jag ser den. Rakt framför mig. Men jag skulle inte riktigt orka... ni vet. Uhhg. Bara 5min skulle redan vara ett under. Och jag vet att jag kommer att kunna pressa mig själv fram till 20min. Men jag har inte ork alls. Psykisk ork.
 
En väldigt dum cykelmaskin. Den kommer att ge mig mardrömmar. Many thank.
//Emfael.
 
 
 

"Finland har aldrig hört till Sverige"

 
Miaow, igen får ni en bild före jag skriver. Kom precis från en historielektion och måste gå till mamma för att hämta ut mitt schema. Hon skulle på något möte också, så jag fick låna datorn lite sådär hastigt.
 
Ja. Historia. Vår lärare. Historialäraren. Singularis bestämd. Eller vad man nu säger.
"Finland har aldrig hört till Sverige" sa hon och de flesta reagerade ganska genast med ett "Huh???" face. Även jag rynkade lite på pannan och kände hur kugghjulen gnisslade i huvudet. Sedan kom sanningen, som egentligen var ganska självklar.
 
Det fanns inget "Finland" när vi hörde till Sverige. Det var Sverige. Allting.

Sedan babblade hon på om något med att under 2009 när det firades lantdag i Borgå, gick finska finländare omkring och festade. FÖR SVENSKA OCKUPATIONEN (*harkel, host* stavning? *host*) var över! (Vilket då sedan var heeelt fel, för "Finland" hade ju aldrig "funnits")
Mm... kanske man borde börja läsa om sin egen historia lite mer? Kan ju alltid tålas att tänkas på.
 
För övrigt blir det kemi för mig. I alla fall om jag fattat rätt. Sedan tänkte jag faktiskt vänta på mamma, och så far vi tillsammans och köper böcker jag behöver - igen. Engelska, matematik och sedan var det ännu någon... men det kan jag ju inte komma på.
Så biblioteket för mig. En timme ungefär. Måste söka upp någon bra bok som jag kan läsa undertiden. Kanske lite mognare och mer vuxenskrivet. Kunde behöva öva upp mitt ordförråd lite.... heheh.
 
Men ja, intressanta rubriker jag lyckats fånga ihop för de senaste inläggen? Miaow, jag ska försöka lova att hålla upp det. Dessutom finns det ju inget annat för mig att skriva om, och det fastnar mycket bättre på mitt minne när jag får dela det med er ;) (eh... säkert bara en viss person, som jag är ganska säker på att läser... men ändå)
 
//Emfael  <33
ps. bara EN episod kvar av Teen Wolf... MMMMMMMMÄÄÄÄÄHHH.
pss. men å andra sidan har jag fångat Ceccas intresse, så vi skulle se om hela showen tillsammans ;D
psss. Kommer ha skiiiit svårt att hålla mig från att inte berätta allt eller för att inte gråta. Faaeen.
 
 
 

Slut på ost? Np, finns i din armhåla

Miaow,
hörde precis ett liten intressant, vad ska man kalla det, diskussion om någon kemistudernade som hade gjort ost av bakterierna i armhålan. Haha, då kan ni ju tänka er mitt ansikte när jag satt där och tuggade flitigt på en ostsmörgås. Mm!
 
Men tja, inget intressant, som vanligt. Oh ja, hoppade på vågen idag morse och jag är sååå glad. SÅÅ GLAD. Fattar ni? Hahah :3
100.8kg
Fattar ni vad det här betyder? Kom igen, Emilia! Tänk för fan. Allt du gör, vartenda steg du tar, varenda muskel du spänner. Det händer faktiskt något, bara du orkar kämpa liiite till. Jag ska nog klara det en dag. Kanske inte imorgon, inte på en vecka. Inte ens en månad, jag räknar faktiskt med något år. Jag vet, med erfarenhet att det skulle kunna ta mig minst ett halvt år, 6 månader, att gå ner 5kg. Men det är värt det.
Det är bara lite på två månder kvar till jul. Något kilo bort, kan inte vara så svårt och hopplöst som det verkar. Jag bara måste våga lita på mig själv... säger jag? Phhff. Jag som är så rädd för allting...
 
//Emfael <333
... som nu ska kolla på (*sobbing hard*) S02E10 av Teen Wolf.
 

bakgrundsbild just nu... moahhhaa

 
Miaow, för en gångs skull får ni se en bild FÖRE jag skriver! Är den inte underbar? Stiles Stilinski till vänster och Derek Hale till höger. Eller som de egentligen heter... Dylan O'brien och Tyler någonting. Ha. Teen Wolf det, kunde ni väl gissa ändå?
Sitter här och dricker en kopp te. Smällde precis igång diskmaskinen. Och ni förstår säkert röran jag orsakade före.
Men som sagt. Fick stanna upp episoden igen för att den skulle ladda lite. Och nu har den det, så nu ska jag fortsätta kolla. Sedan är det bara 6 episoder kvar... BUHÄÄÄHÄÄ. Jag kommer dö. Eller ja. Kanske. Lite i alla fall.
 
//Emfael <33

Back on gott humör!

Miaow,
watchseries la ner för några timmar, men är tillbaka nu. Blev lite arg när nätet plötsligt gick, stannade hela episoden, och slogs på igen. Och så var watchseries borta och påstod att det var något fel.
 
Nåja, hur som helst mår jag ganska bra igen. Var lite nere tidigare idag, men det gick över med några tårar. Intressant liv jag har ändå. Gråt, gråt, gråt, bloggning, tumblr, bantning, ångest, gråt, gråt, gråt. Typ mitt liv. En enda mening. Men några ord...
 
Skulle jag vara klok, skulle jag ju ta en dusch precis nu. Innan musklerna stelnar till, av svetten som bara fortsätter att sugas in i kroppen igen. Sedan borde jag hitta ett glas vatten. Sedan kan jag äta en pannkaka... eller två, om jag inte får ångest igen.
 
Sedan ska jag bara slå mig ner med några episoder Teen Wolf. Är rädd för att jag kommer se slut season 2 redan imorgon. Då får jag väl bara joina resten av fandomen och gråta med dem. För ingen vet när season 3 kommer... meehh mehh.
 
//Emfael <3
 
 

Imorgon kommer bloggstormen

Miaow,
ska försöööka blogga liiite mera imorgon. S02E03 av Teen Wolf laddar just nu så att... jag tänkte jag kunde slänga in ett inlägg. Idag var det fysikprov. Jeeesus, kommer att dö. Seriöst. Måste köpa häften till nästa period. Och några böcker, som biologi, engelska och historia. Köper fan stora häften den här gången. River bara ut en massa löspapper från blocket och sedan hittar jag dom inte... mehh. Kanske lite klipp och klister ska hjälpa mig att få ihop något? Klarar mig första veckan, tills det är marknad. Brukar finnas en hel pack med saker för bara 10€.
 
Men nu ska jag kolla på någon episod av Teen Wolf (som om jag inte redan har gjort det idag. Nu är det redan bara 9 episoder kvar för mig att titta... *sobbing hard*) MEN sedan kollar man ju om hela showen, så att ;D
 
 
//Emfael <333
 

RSS 2.0