slutar blogga

Miaow,
jag har nu bestämt att jag ska sluta blogga. Kanske återkommer någongång och kastar in ett inlägg, jag tar alltså inte bort bloggen. Jag bara slutar tillfälligt. Idag har jag gjort mitt första försök att hitta jobb för sommaren. Eller tja, helst hade jag ju velat jobba 5 ggr i veckan hela året om, någon timme om dagen för att ha pengar för vidare utbildning... men man får se. Sedan ska jag ju börja tala med mamma lite om mitt flyttande till morfars hus och om det är okej för henne (är väl ganska okej tycker jag) så ska jag väl snart börja packa ner lite stuff i lådor och sådant. Så är det bara att börja flytta ut när det blir varmare ute och sommarlovet närmar sig...
 
Hade också tänkt köpa en katt under sommarlovet. Men jag är inte helt säker ännu, måste se med tid och pengar hur jag får ihop det.
 
//Emfael... följ mig på instagram istället om ni "saknar mig". Heter villageforgotten och jag fotar en hel del som jag ritar där.

Vandrar omkring

Miaow,
har faktiskt trevligt att vara hemma, när alla andra är borta. Har ännu jullov och jag måste säga att KÅLROTSMOS, är min nya bästa vän. ÅÅH så gott! Och i EN kålrot är det bara 26KCAL! Kan ni tänka er???!!
Sitter som bäst och mumsar på en batongbit, med lite vitlöksost på eller vad man kallar det. 56kcal för brödet och osten har jag inte räknat än, men jag tänkte gå till kaninen idag så det blir nog bortbränt! Kanske man kan ta sig en bit till när man kommer hem? Om det finns något kvar vill säga.... eehhe. Har hittills (om man räknar bort brödet) hållit mig till dagens 1260kcal. Lunchen var 210kcal och MASSIV. Borde jag fota den imorgon? När jag gör lunch? För jag tror nog att det blir någonslags kålrotsmosform imorgon ;)) Eller också något liknande som idag, fast lite kött kunde sitta bra. Kanske chili con carne sås om det blir över från idag? Hmm... 2dl sås är nämligen ganska förståerligt, kring 230kcal om jag inte kommer fel ihåg. Hmm... låter ohärligt gott!
 
Idag har jag egentligen bara gått omkring och inte fått så mycket gjort. Tömde lite diskmaskinen och fyllde på, satte igång, tömde, och fyllde igen.
 
Livet känns bara bra nu, eller ja, lite sad moments kommer ju, men de går också över rätt snabbt. Kanske jag växer mig starkare för varje gång ändå?
 
//Emfael <3

När man mår som sämst

Jag kan inte komma ihåg senast jag mådde såhär dåligt. I den hopplösa stämningen tar man bara upp nästa vassa sak som kommer emot och försöker le mellan tårarna när blodet rinner. Det är så länge sedan, men det känns som igår. Jag är rädd. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har mina drömmar, och mina mål, som jag vill nå. Men vad om jag inte klarar det...
Jag har vänner och sådant. Men jag känner mig så ensam. Jag känner mig så sjuk, hela tiden, mentalt sjuk. Jag vill lyckas och jag vill vara mig själv, men jag kan inte tillåta mig att vara det för det känns fel.
 
Ja, så var det över igen. Bara att resa sig igen, känna hur styrkan växer sig i benen, och hoppas att nästa fall inte gör lika ont.

RSS 2.0