Tråkigt går det på här...

Hejsan hejj! Har haft otroliga humörsvängar senaste tiden. Ena stunden kan jag vara så glad och positiv och i nästa känns det som jag bara vill ta mitt liv. Men nåja. Ska snart iväg till kaninen såee... inte så mycket jag hinner skriva.
 
Köpte lite juice och godis idag, tänkte mysa på fredagen. Titta lite på Sherlock och läsa klart den ena boken. Inte så mycket från mig just nu... dagarna släpar sig fram och jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Men nåja, vi ses! :)
 
//Emfael

Modell för en dag ^^

 Tjenissen på er ;D Har haft otroligt tråkigt så jag fotade mig själv lite grann... lite.
 
 
//Emfael <3

Bild till tävling!

 
Jag var så egoist att jag tog ett foto på mig själv. Jag valde det för att jag är själv otroligt överviktig, men ni ser, skönheten visar sig ändå. Jag älskar ljuset i mina ögon, och mitt hår. BIlden är såklart redigerad på vissa ställen, (som mina jävla små finnar i pannan) men annars är den rätt så nära orginalet.
Jag vill att folk ska veta att du kan alltid se vacker ut, bara du själv vågar tro det!
 
Länk till tävlingen: http://gollasfoto.blogg.se/2012/june/tavling-fototavling.html#comment
 
//Emfael <3

midsommarmiddag hos farmor och farfar

Miao.
Tog lite bilder från middagen hos farmor och farfar. Fick några fina som jag tänkte att jag kunde visa. De hade även en sådandär blåsfisk i taket :O
 
 
 
//Emfael <333
 

We're the World, We're the Children

Hejsan alla söta små barn där ute!
Håller på med en tidning på gSm som ska heta "We're the World". Den kommer att handla om lite allt möjligt och jag är på god väg redan ^^
 
Debutnumret kommer att ha denna vackra modell på omslaget -->
MOI!
Jag är ju trevlig som tar all äran ;D
Nejmen. Om det blir fler tidningar ska jag fråga andra tjejer om de ville posera lite för tidningen? ^^
SÅ OM DU, just du, HAR GSM MEJLA Coryline (min modell) och skriv kort att du är intresserad och skicka gärna en bild som du tror skulle passa på omslaget ;)
 
Jag har stora och fina planer för min tidning! Men det får ni inte veta mer om, för då kanske någon stjäl MINA IDÈER.
 
//Emfael <333

Hemma igen ;D PS. GLAD MIDSOMMAR ;D

Uhh, gaahd. Har sovit hela dagen. Nåja, lika bra det väl. Eller tja, vi ska ner till farmor och farfar imorgon, så jag får väl gå tidigt i sängs idag också.
Jag och Cecca (eller Cecca egentligen) byggde en hydda i skogen, där "sov" vi hela natten lång ;)

Vi sov inte. Kring 12-1 började vi grilla marshmellows (stavning? XD) och det slutade ju bra... sedan skulle vi grilla biffar men alla hade stuckit och lagt sig så vi gick hem till oss (!!) för att grilla x3
 
Sedan plockade vi blommor kring 4 tiden, städade yttreburarna för kaninerna, städade kaninhuset och mockade skit i hagen. Sedan hade hela morgonen gått :3 Vi fikade hastigt ett morgonmål... hastigt och hastigt. Båda var lika trötta och man kunde bara se påsarna under ögonen. Nåja, sedan vaknade vi till lite igen och släppte ut deras grannes katt och sedan började vi dra ner hyddan och packa undan :)
 
Var hemma kring halv 10, gick genast i duschen och kollade lite på Rachel Rays kockande innan jag bestämde mig för att gå och lägga mig i alla fall. Gaah, täcket fick jag ju hänga upp och vädras så jag sovde bara med en kudde... och när jag vaknade hörde jag pappa gasa på med gräsklipparen utanför mitt fönster.
 
Vid sådana tillfällen kunde det vara roligt att börja fundera på att flytta ut :)
 
Lite bilder tog jag, inte så hemskt bra men funkar gör det väl? ^^ Ska lagga lite här och städa rummet lite, och så är det puppedags :)

// Emfael <33 PS. GLAD MIDSOMMAR ;D
 
       
 
 

Vill pyssla något...

  • Jag har smått tråkigt
  • pyssel skulle sitta fint
  • en joggingrunda också
  • men orka
  • jag orkar inte
  • liten Loki poster på väggen
  • borde ta foto och visa
  • för den är underbar.
  • *gäsp*
  • kollade på Willy Wonka and the Chocolate Factory idag.
  • den gamla versionen
  • eller äldre...
  • jag borde putsa dataskärmen
  • för den är smutsig.
  • jädrans skit.
  • fukk me... FUCK YOU
  • (måste få ut allting)
  • jag vill bli arg
  • riktigt arg
  • så att allting får komma ut
  • och sedan, vill jag sitta där.
  • som en utsliten docka.
  • känna mig...
  • som jag funnit vägen...
  • funnit fred.
  • lugn
  • i mitt hjärta.
  • .
  • .
  • ..
  • ..
  • ...
  • ska fundera på saken.


//Emfael.

"Ny design"

Det är ju inte precis min design... men jag fixade om headern lite... hehe ^^' Tom Hiddleston, yesbox. Nu tycker jag att min blogg ser riktigt mysig ut :3
Bilder, gifs och inte så långa texter. Måste säga jag är nöjd. Fast... jag skulle vilja fixa en egen. Mina kunskaper om html-kodning är inte så bra bara. Jo, jag vet vad man ska söka efter om man ska ändra bakgrund, header och stil på texten. Samt hur man flyttar, tar bort och ändrar vissa andra saker. Men där tar det smått slut.

Något att börja läsa om kanske? Html-kodning?
//Emfael <3

Glass nomm nomm

Miaooo,
hade tänkt simma med kompisen men vattnet var skitkallt så det blev bara ett dopp! Ååh... det är en tjej på gSm som gillar både SHERLOCK och LOKI. Jag vet inte hur jag ska ta detta...

Ska bara äta lite glass och försöka att inte verka helt obsessed när vi mejlar...



//Emfael <333 (PANIIIK)

Och plötsligt är gSm fullt av...

OMG. Plötsligt är det som att hela gSm vet vad Sherlock och Thor/The Avengers är... THESE FEELINGS
//Emfael <33333333333333333

Min kudde var blöt

Hans händer smekte min bara rygg. Så försiktigt som om han inte ville att jag skulle märka det. Jag kunde inte låta bli att röra på mig och säga ett kärleksfullt godmorgon.
- Du är så vacker på morgonen. Så lugn och avkopplad, långt borta från alla problem, viskade han mjukt och kysste mig i nacken.
Med ett leende vände jag mig om och tittade på honom.
- Jag älskar dina ögon på morgonen. De är alltid lite fuktiga och när solen träffar dem så ser de ut som julglitter, svarade jag.
Jag drog långsamt mina fingrar genom hans hår. Han njöt. Det märktes. Han slöt ögonen och andades märkbart.
- Jag älskar dig, viskade han tyst och kramade lätt min hand.
Sedan öppnade han ögonen och tittade på mig. Han kysste min handled och upp längs med armen och kysste djupt min hals. Jag andades tungt i hans öra och lät mina händer dansa över hans rygg. Den var så len och mjuk. Fin och passligt brun. Jag rös bara jag tänkte på hur den såg ut.
Hans händer letade sig över hela min kropp. Över armarna, över benen. Han masserade mig i nacken medan han nappade mig i öronsnibben. Han stönade djupt när jag kysste hans axel. Hans kropp pressades mot min. Kärleken sprudlade i min kropp och...

*'Cause we lost it all, nothing last forever, I'm sorry I can't be perfect*

Alarmet gick på. Jag släppte min kudde och sträckte mig efter mobilen.
- Jädrans klocka, mumlade jag för mig själv medan jag gned mig i ögonen.
Mobilen låg tyst kvar i min hand medan jag stirrade upp i taket. Allting var bara fantasi. Och skulle förbli det. Jag skulle aldrig få träffa honom, aldrig få röra vid honom. Jag suckade. Precis som jag vände mig om för att stiga upp, landade mitt ansikte i något fuktigt. Ett fånigt leende spred sig över mina läppar.
Min kudde var blöt.

Fråga mig saker, det är kul ;D



//Emilock <3

Det finns ingen Gud, sa Döden

Den var som dömd för att jaga den lilla flickan. Allt sedan hon föddes hade den försökt fånga henne. Döden lockades till alla med liten låga, och kunde kväva den lika snabbt som de anlänt. Men den lilla flickan var en kämpe.
Hon kunde få en liten låga att plötsligt verka som att hela hon stod i brand. Då kunde döden inget annat än besviket stiga åt sidan och ge flickan plats att fortsätta leva. Om då döden visste att det inte skulle bli sista gången den skulle besöka henne.

Flickan hade precis fyllt 4 år och lärt sig säga det mesta, även om det ibland var svårt att förstå. Döden kände elden höll på att slockna i hennes lilla barnhjärta. Mamman var upptagen med att tala i mobilen.
- Kom Helena, ropade hon lite smått över axeln innan hon stressat begav sig över den trafikerade vägen.
Helena, den lilla flickan, skulle normalt följt med sin mamma på direkten om hon inte sett Döden speglas i ett av butiksfönstren. Döden stirrade blint på flickan. Och hon stirrade tillbaka. Döden kunde se hennes låga klart och tydligt under den röda stickade tröjan.
Då satte flickan av efter sin mamma. Över vägen.
Den stod där och tittade på. Där var en röd stor lastbil. Chauffören verkade inte sett skymten av det lilla krypet och alldeles snart skulle Döden få grabba flickan med sig.
Men så hände det som Döden inte hade räknat med. Flickan stod i brand. En kvinna lyckades dra upp flickan i famnen och snabbt springa bort. Två gånger hade den misslyckats med sitt uppdrag. Två gånger, som snart skulle komma att bli tre.

Ganska exakt 10 år senare hade flickan växt upp och blivit en självständig individ. Hon festade vilt och struntade i alla varningar hennes mor gav henne. Den kvällen råkade festen vara vid en sjö. Det var bara i början av sommaren, och vattnet hade inte hunnit bli så varmt. Trots det, skulle flickan visa vad hon gick för.
Bryggan var ute och flickan drog av allt förutom underkläderna. Alla pojkar gav ifrån sig positiva ljud och tjejerna snackade högt om "Uppmärksamhets barn". Flickan poserade erotiskt innan hon började jogga ner mot vattnet. Bryggan vaggade under hennes fötter.
- Aa, men kolla på mig dåh! ropade hon åt alla och skrattade överdrivet.
Flickan drog luft, tog sats och hoppade. Det kalla vattnet omslöt henne. Lågan började fladdra häftigt. Flickans hjärta började pumpa hysteriskt. Hon kom upp till ytan, men fick ingen luft. Döden var precis bredvid henne. Bara några tio centimeter från att ta tag om hennes handled. Flickan fick inte fram ett ljud. Hon kunde göra annat än trampa vatten. Det var kallt. Hon frös. Hon försökte få luft, skrika på hjälp. Men hon kunde inte.
Döden fick henne kring armen och plötsligt var det som de båda fick en flashback.
Hon var liten igen. På samma gata och stirrade in i skyltfönstret. Döden tittade rakt igenom henne.
"Jag vill inte dö"
Flickans tankar ekade i Döden. Hon var under vatten nu. Ögonen var uppspärrade av skräck och hennes rörelser blev allt långsammare.
"Jag vill inte dö" skrek hennes tankar. "Snälla, låt mig inte dö"
Det gnistade till. Döden gav ifrån sig ett skri. Det gjorde ont. Flickan blossade upp i en väldig låga. Det gjorde ont. Döden försvann så snabbt den kunde.
Flickan kom upp till ytan. Hon hostade och kräktes, lyckades dra ett andetag då och då. En äldre kille räckte henne handen. Tillsammans med några andra drog de upp henne. Hon kunde fortfarande inte tala. Flickan drog bara häftigt efter luft.

*to be continued*


Regnigt ute... *no puddings?*

Skulle haft den SÖÖÖTASTE gif:en, men öhh. Orka leta fram. Borde nog skaffa mig en tumblr-mapp. Där jag sparar alltng jag någongång VET att jag kommer ha använding av...

Men regnar gör det. Satte mig ner i myshörnan för att titta på första Sherlock episoden. A study in pink, heter den. Ååh, så asbra som vanligt ;D
Den är min absolut favorit episod. För John är så nere efter kriget och han haltar på sitt ena ben. När han möter Sherlock glömmer han bort all smärta och han haltar inte längre. Det är så gulligt när de springer iväg från den där restaurangen och John glömmer sin käpp :'3

Ojj ojj, bäst att man kanske hittar på något annat nu :)
//Emfael <33

Johnlock fanfiction... hehe

John är orolig. Han har suttit och väntat sedan halv fem. Fortfarande ingen Sherlock. Fortfarande inget nytt meddelande på displayen.

"Var på hela jorden är du? Det är ganska sent!
- JW"

Han trycker skicka och ger ifrån sig en djup suck. Det brukar inte räcka såhär länge för Sherlock att lösa ett mord. Klockan slår midnatt. Mrs. Hudson knackar plötsligt mot gavelkarmen. John rycker till och benet känns som det ska explodera.
- Han har inte kommit hem än, har han? frågar hon försiktigt.
- Nej, inte än. Han kommer nog snart, svarar John med ett lätt leende.
Utan att fråga går Mrs. Hudson in i köket och börjar göra i ordning te.
- Vill du ha en kopp? ropar hon.
- Nu kan jag väl, svarar John och stönar.
Hans ben har inte värkt såhär sedan han första gången träffade Sherlock. Det var en tid sedan. Den första natten med Sherlock hade varit... magisk. John hade helt glömt bort smärtan.
Precis som John ska resa sig för att hjälpa till Mrs. Hudson, kommer Sherlock in stormande.
- NU VET JAG! NU HAR JAG KOMMIT PÅ DET!
- Kommit på vadå? frågar John otåligt och stiger upp från stolen med fart. - Kommit på VADÅ? nästan skriker han.
Sherlock stannar till.
- Att mördaren inte var Lindberg... det var den där servitören Smith som blandade in giftet i saltet, svarar detektiven och ser frågande ut. - John?
John känner tårarna i ögonen.
- Sherlock... du kan inte bara springa iväg sådär, stammar John fram. Vad om någonting hände dig? IGEN? Som med den där taxichauffören?
- John... Sherlock försöker lugna ner doktorn genom att lägga händerna på hans axlar. - John, lugna dig, viskar han.
De står näsa mot näsa och John kan inte hålla tårarna tillbaka.
- Du kunde väl åtminstone svara på mina meddelanden? frågar han med ett ynkligt pip.
- John...
Sherlock låter inte som sig själv. I bästa fall skulle han ha svarat med något lite längre. Eller inte svarat alls. Det är något i Sherlocks röst. Någonting annorlunda. Känslor. John förstår det inte genast, det slår honom bara plötsligt.
- Säg inte sådär, viskar han och märker att Mrs. Hudson står och glor på dem.
- Jag tror jag går, mimar hon med ett uppmuntrande leende.
Sherlock tar genast ett steg bakåt, harklar sig och drar händerna mot byxorna. John hör Mrs. Hudson stänga dörren med en liten smäll. Inte en arg smäll. En smäll som för att signalera att hon är borta nu. Detektiven sträcker på sig.
- Te? frågar han och ger John samma fåniga leende som han alltid gör.
John följer Sherlock ut i köket. Det blir tyst när de båda smuttar på den heta drycken. Sherlock stirrar in i väggen och John petar omedvetet på skeden.
- Aldrig igen. Okej?
John bryter tystnaden. Han tittar allvarligt mot sin vän. Sherlock suckar hopplöst.
- John... oroa dig inte för mig. Han vänder ansiktet mot John och tittar honom djupt i ögonen. - Jag... börjar Sherlock. - Jag vill bara inte att du ska komma till skada...
- Jag? skrattar John och tar en klunk te medan han klappar sig själv på benet. - Det kan inte bli mycket värre, svarar han sedan.
Sherlock kastar en smått orolig blick över John.
- Det värker? frågar han.
John känner igen blicken han får. Sherlock visste alltid allting om alla före de ens hann så mycket som säga ett ord. Men där var något nytt och John kunde inte låta bli att söka efter Sherlocks blick. För en stund tittade de varandra i ögonen igen. Sedan tittade John ner i bordet.
- Sherlock... aldrig mer, okej?
Detektiven lägger lätt sin hand mot doktorns. Det går en ilning genom Johns kropp.
- Aldrig mer, viskar Sherlock och för blicken från John ögon till John läppar.
John är inte helt till godo med situationen. Men han vill heller inte vända sig bort från Sherlock. Det är nytt. Och spännande. Nästan farligt.
Sherlocks näsa stöter mjukt mot Johns. Utan att veta av det, ger Sherlock John en väldigt lätt kyss. Så mycket att John bara känner Sherlocks läppar mot sina. De är torra, lite fylligare än hans egna, men mjuka. John blundar utan att tänka på det. När han öppnar ögonen sitter Sherlock forfarande tätt intill honom. Sherlock flätar in sin hand i Johns och kysser honom lite mer vågande på hakan och ner på halsen. John känner hans varma andetag i nacken när Sherlock väldigt försiktigt smeker sitt ansikte mot Johns kind.
Rörelserna är fortfarande frågande. Sherlock väntar på att John ska kyssa tillbaka. Så att han vet att John känner samma sak. Sherlock söker efter accepterande, och John tänker på vad som kunde hända om han kysser Sherlock tillbaka. John tar risken. Han kysser Sherlock på kinden. Han känner ett par, nu mer fuktigare, läppar pressas mot hans mun. Sherlock ställer sig över John, för handen bakom Johns nacke och tar ett stadigare tag om Johns krage med den andra. Han drar John mot sig och utan att tveka, lägger John sina armar kring Sherlock. John makar sig upp och hans värkande ben är som bortblåst.
De två vännerna börjar allt livligare dra fingrarna i varandras hår. De snubblar över varandra i all upphetsning och Sherlock råkar ha ner tekannan. John trycks mot väggen medan Sherlock river av honom skjortan. Lampavbrytaren bakom John får lampan att släckas av, komma på och släckas av med jämna mellanrum. Trots att John naglar är väldigt korta, känner han hur de gräver sig in i skinnet på Sherlock. John kan inte låta bli att knuffa undan Sherlock för att få ett andrum. De båda tittar på varandra medan deras bröstkorgar rör sig upp och ner och deras andning är djup och lite andfådd. 
Precis då kommer Mrs. Hudson rusande upp för trapporna.
- Bråkar ni igen... säger hon högt och gällt när hon kommer in i köket. Sedan tystnar hon.
Johns skjorta ligger tvärsöver rummet, mitt i det spillna teet. Sherlocks hår ser ut som om han hade varit med om ett rejält slagsmål, och hans byxor är uppknäppta.
Mrs. Hudson ska precis säga någonting, men hon låter bli.
- Fortsätt ni... med vad ni än höll på med... jag städar upp senare... mumlar hon och går smått skräckslaget bort.
John drar ett djupt andetag och sväljer.
- Ja... kanske vi borde städa upp, säger han tyst och börjar plocka upp några tidningar som ramlat i golvet.
Sherlock följer Johns exempel och de plockar tyst upp efter sig. Endast ett par blickar ger de varandra. Och de blickarna säger dem båda att det inte kom att vara första gången dethär hände.

// copyright Emfael.


Kex, nom nomm!

Hejsanhej!

Har precis kommit hem från en simtur på ca. 1h :3
Sitter nu och dricker vatten, äter några kex och en apelsin. Haha, känner mig smått fet här ^^'. Nejmen. Har drömt så konstigt inatt. Haft 3 olika drömmar. I den ena så var det skolavslutning och jag fick träffa min gamla klasslärare. Sedan drömde jag att jag villade bort mig någonstans och min kompis ringde och skällde på mig för att jag inte hade kommit i tid till kaninerna. (Alltså ni som undrar, min kanin bor hos henne och hennes kaniner, och vi ger dem mat tillsammans, varje kväll klockan 19).
Sedan var det något om nyinflyttade som bara supade hela tiden och bodde i ett ljusblått hus? Min kompis och jag körde omkring i en bil och skulle snoka omkring lite. En massa hus i mitt grannskap var plötsligt blåa eller vita och blåa. Sedan var det en massa blåa tält på en åker?

När jag vaknade var jag bara liksom "wtf". Huhhuh. Nu är jag riktigt slut körd. Ska äta min apelsin och spela lite på gSm. Lite sims senare ;D

//Emfael <33


OMG!!!

Ååh, dethär är såå goda nyheter att jag vet inte vad! Kände för att hoppa på vågen precis efter jag vaknat (vilket är just) och det första resultatet var 102,8!!!! Fattar ni??? För 3 dagar sedan vägde jag 103,3?? Har gått ner ett halvt kilo!
Sedan trodde jag det inte var sant så jag vägde mig 3 gånger till. 103,5 sa vågen då... men sedan sa den 102,5 och sedan 102,9 så jag tippar på att det är precis vid 102,8/ 103,1.

ÅÅh, dethär betyder så mycket för mig!!

So... när ska jag till läkaren nästa gång? Måste hålla vikten! Och jag går gärna ner lite till ;D Och fan om det skulle ta mig 1 månad till att gå ner 2kg igen, men jag tänker göra det!

JA, du läste rätt. Jag började med 2 veckor precis före sommarlovet. Lovade mig själv att gå ner till 102,9 då, från ca. 104,6 och jag klarade ju inte det. Men sedan nu, lite på 2 veckor senare, har jag nått mitt mål!
Kanske jag lyckas dra ner vikten till 100 igen? Jag har ju nästan 2 månader på mig ;D

Jag vet aldrig vad jag gör rätt eller vad jag gör fel? Men jag är skitglad idag :))
Nu ska jag och äta, är hungrig ;D

//Emfael <33333333333333


Jag har inte ändrats så mycket...

Hejsan hejj :D

Haha, jag har verkligen inte ändrats så mycket under åren.













Det här var jag 2010. Och nu, två år senare ser jag ut såhär:



Som jag sa, jag har inte ändrats så mycekt. Okej, håret är kanske kortare och jag använder mer smink än jag gjorde för 2 år sedan. Men tja... annars så är det inte någon större skillnad. Hehe...
//Emfael <3

Neej, vad har hänt med min design????!!!

NEEEEJJJ vad är det här för skämt!!!!??????


huh, saken var fixad ;D

Jaha... nytt "Blogg.se" ?

Haha, hade helt glömt bort det faktiskt! Ser lite mer modernare ut, om jag får säga :)

Tja, klockan är... (som vanligt, kan ni gissa) HALV TRE. Hehe, borde kanske dra mig till sängs så småningom. Näää, ska spela lite Sims ännu och sedan kan jag lägga mig. Vill att min ena Sim ska bli gravid med aliens ;D

Haha, måste visa en bild någon gång men jag lyckades göra Liemannen till en familjemedlem! Hahahhahha! Trodde jag skulle skratta ihjäl mig, för när man öppnar familjen så ser man Liemannen stå där med något som liknar ett halsband gjort på hawaiiska blommor eller något! SÅÅ SÖÖÖT NAWWHIII!
Man kan inte spela honom... synd är.

Sedan då... ehm? Tittade på Mumin med Cecca tidigare idag. Tittade på några episoder jag inte sett på länge och det var mig goda minnen :D

Imorgon MÅSTE jag börja göra något åt mitt rum. Eller snarare idag... för det är ju redan onsdag :P De' ska' moppas å dammsuugas.

//Emfael <33

(Haha, skulle veta en perfekt bild på Loki, men har den inte sparad på datorn XD)

hehhe... VAKEN :D

Godmorgon typ? Klockan var lite före 13 när jag vaknade, och nu närmare halv 14 så har jag lyckats klämma i mig 1 semla och ett halft glas vatten. Aah... tänkte laga mat om en halvtimme så jag skulle väl måsta sätta riset på och och koka. Ska göra det nu med detsamma....

*******

Tillbaka! :D
Planer för idag? Spela sims? hahaha XD
//Emfael <3

Alltså jag är en aning lat?

Haha, orkar aldrig blogga nuförtiden. Klockan är tjugo över 2, på natten. Spelade precis Sims, men tänkte att jag kanske borde dra mig till sängs. Har inte twittrat på så hemskt länge... borde kanske kasta en tweet nu och då.

Ny gSm summer party tour outfit imorgon, så jag kommer antagligen spela hela dagen :3 Fast... jag kanske borde sp.... (täntke skriva spela! HAHA) städa, alltså, rummet. Skulle väl bli broilersås imorgon, på mammas kommand. Ska väl ladda iPoden med lite nytt skit och kanske mysa ner med den franska "Jorden runt på 80 dagar". Ni skulle bara veta hur det låter!
Miao. För det första så kan jag inte ens franska tillräckligt bra för att veta vad det mesta betyder. För det andra så läser jag jätte högt för mig själv, stammar fram och tillbaka på något ord innan jag fortsätter. Bara för att få "rätta känslan" för ordet. Sedan sitter jag och funderar på vad hela sidan egentligen handlade om? Snacka om bra franska kunskap man har då... måste nog börja brevväxla med någon liknande flicka i min egen ålder. Från Frankrike. På engelska... och FRANSKA.
Tänk att hitta ett brev i brevlådan... markerat med "from..."! och att skriva adressen på hennes brev. "... France". Hur mysigt skulle inte det vara? :'D

// Emfael <3

Tycker synd om min dator ibland...

Hejsan hejj :D
Har spelat sims hela morgonen. Gaah... nu är jag helt uttråkad. Hörde att moster skulle komma på lördagen, så jag får väl städa rummet snart (Det ser ut som jag vet inte vad)!!
För övrigt så är det ganska lungt. Karin sover ännu, John är uppe och spelar och jag har suttit här i köket sedan 10. Vaknade halv 6 av att fönstret var uppe och det var en aning kallt i rummet! Hehe... men det var riktigt skönt faktiskt.

Idag blir det fisk och potatis, jag har nog lite saknat fisk. Man behöver bara två portioner fisk i veckan för att få i sig den rekommenderade dosen omega3! Hehe...

Jag vill baka någonting? Och rita... och kanske bygga ett hus i Sims?
// Emfael <3

Jag är hungrig.

  • Jag är hungrig.
  • Det skulle sitta gott med ris och några kycklingvingar.
  • Jag skulle också kunna rita lite katter...
  • eller också bara spela sims.
  • borde logga in på stardoll och samla starcoins
  • ... och kolla gSms kalender.
  • nu var gSm checkat.
  • men jag är fortfarande hungrig

(Någonting, bara någonting)

- Behöver du hjälp med den där?
Caras bror, David, kom in i rummet och tittade snett på sin syster. Cara fäste en hårslinga bakom örat och drog djupt efter andan.
- En aning... antar jag, svarade hon.
David tog ett stort steg över några lådor innan han var framme vid trappan.
- 1, 2, 3, räknade David.
Med tänderna i läpparna lyfte de upp lådan på bordet bredvid. De båda pustade ut.
- Vad har du i den riktigt? Stenar? sa David och öppnade lådan för att titta på innehållet.
- Inte direkt, svarade Cara något ointresserat. Hon andades tungt innan hon fortsatte. Bara böcker egentligen.
- Bok-freak, mumlade David och himlade med ögonen.
Cara skulle precis slå till sin bror innan han skuttade iväg som en kanin.
- Jag ska nog få fast dig! skrek Cara efter honom.
Hon log. Det var inte ofta hon hade tid att umgås med sin äldre bror. Nathan, Caras yngre, skulle hela tiden passas. Mamma och pappa hade inte tid, för de jobbade hela tiden på något forskningsprojekt, och David. Tja, han var ju 18 och hade precis fått körkort. Som om han då skulle spendera en massa tid hemma när han väl kunde köra över till kompisarna eller flirta med tjejer istället.
Cara kunde höra Davids skratt från tamburen när han kom in med ytterligare en låda.
- Jag slår vad om att du har dubbelt så mer saker än vad jag har, sa Cara och kastade en nick mot alla lådor David hade lyckats samla åt sig i vardagsrummet.
- Och då ska jag inte ens bo här hela sommaren. Fräckt va? skrattade David och nöp Cara i armen.
- Aj! Din satans jävel!
Cara dunkade David hårt i axeln.
- Ajj! Lägg av va!
David gick ut till bilen igen. Cara bjäbbade efter honom. Den satmaran. Hon lyfte undan en liten låda som var hennes egen. Där var mest smink, men också en och en annan topp nerpackad. De skulle ju trots allt spendera en hel sommar på det här stället. Sommarstuga var något nytt för hela familjen, speciellt för Cara och Nathan, som aldrig hade bott vid havet förut.
Bland allt buller David hade för sig, tyckte Cara sig höra ett jamande. Hon vände sig snabbt om. Ingen katt. I alla fall lät det som en katt. Säkert bara inbillning, det var ganska hett och dålig luft i stugan. Hon glömde snabbt bort det, när David kom in med vad som visade sig vara köksredskap.
För att göra något annat än att bara bära in lådor, ställde Cara sig i köket och började rada upp knivar, gafflar och annat bestick i kökslådorna. Hon följde systemet de hade hemma. Första lådan var ett skärbräde, som i de flesta hem, andra lådan var för skedar, olika knivar och gafflar. Tredje lådan för vispar, saxar, korköppnare och annat liknande. Fjärde lät hon vara och så fort som David kommit in med mjölet, ställde Cara det i skåpet bredvid.
Just som Cara råkade smälla fast skåpdörren, hördes ett jamande till. Cara stannade upp. Hennes bror kom precis in med en gammal kaffekokare, och även han tittade sig förvånat omkring.
- Inte har du väl släppt in något kattskrälle igen? sa han och rynkade på pannan. Han började koppla kaffekokaren i väggen. - Cara? upprepade han.
- Nej, kanske det var du, svarade Cara och tittade sig omkring med ett litet leende.
- Du vet ju att mamma är allergisk...
- David... suckade Cara. Jag vet, jag vet.
Då hördes jamandet igen, och den här gången, två gånger.
- Cara?
Davids tonfall avslöjade att han inte trodde på henne. Han tittade allvarligt på sin syster. Cara blängde irriterat tillbaka.
- Varför skulle jag ta in någon katt hit? frågade hon. Med detsamma insåg hon att det var en dum fråga. Cara var knäsvag när det gällde djur, speciellt katter. Hon skulle släppa in en flodhäst, om det så var möligt. - Jag menar... varför skulle jag det? Jag vet väl bättre.
David ignorerade hennes svar.
- Se till att den är ute före mamma och pappa kommer, sa han istället och gick ut tillbaka. För den delen, hojtade han, så kanske du skulle göra det nu!
Cara hörde en bil komma upp för grusbacken.
- Så jävla nice, mumlade Cara bittert. Nu kommer alla skylla på mig!

"Morgon" på er :3

Mjau, hur är det med er? (vad är det för fråga egentligen?)

Nej men, här är allting bra. Lite trött ännu men annars så är allting bra. Lade mig först kring halv 4 (PÅ MORGONEN) och vaknade första gången kring 7 (URSÄKTA MIG, VAD?). Trodde jag skulle ha ihjäl telefjongen min, men jag lyckades övertala mig själv att inte göra det.
Somnade sakta om och vaknade lite över 11. Hörde direkt min bror. Han hade köpt något nytt spel, och väsnades som helvete. Huvudet under dynan bara och försöka ignorera det. Steg nog upp sedan och lamade mig ner till köket.

(Åh, här ligger en gurka på golvet)

Ja, sedan då. goSupermodel är ganska lugnt idag. Trodde jag skulle dö igår när jag spelade för att samla outfiten till Summer Party Tour. Man ska alltså samla några outfiter, sedan får man en bonus. Nästa outfit kommer den 12, så jag får vänta några dagar.
Stardoll är alltid chill, haha. Jag hoppas mamma och pappa inte märkte att jag köpte superstar-medlemskap. Hehhe... så mycket roligare med det ;D

Uh... planer för idag? Städa pupplemupparna och bara vara?
//Emfael <3333

Musikspelare på bloggen!

<--- DÄR KOMMER DEN NOG ALLDELES STRAX


Hejsan, hehe... hade inget annat för mig, så jag fixade lite musik till bloggen. Man får själv lite välja vad man vill lyssna på men, där sätter jag till min favorit musik och ni får kanske en "första-inblick" på hurdan jag är x3

Miao, det var det! Ska fortsätta rita katter nu.... hiihi :3
//Emfael <3

Livin la vida loki


kan jag få ett bättre liv? "mm... väntaaa... hur är det med NEJ?"



Mwhiii!! OMG, kollade min email för någon dag sedan. Hade fått från youtube ett meddelande att några hade kommenterat MIN kommentar på en Tom Hiddleston intervju. Anyway, det var inte det jag blev så happy about. MEN FÖRFAN SER NI INTE HUR MÅNGA SOM HAR GETT MIG TUMMEN UPP???!!!

På bara någon jävla vecka, stod min kommentar högst upp och jag bara "WTF"???????????????????????

Vänta... var tog livet ivägen igen? Ärligt, jag måste nog ringa polisen och be dem hämta tillbaka det. Jag vet inte vad jag ska göra, är så stolt. OCH vikten står fortfarande stilla, vilket är bra :'D Tumblr är fullt av det jag älskar att se och snart ska vi ha filmkväll med Cecca. Turbo mår bra och Cubi lever vad jag vet. Livet... var är du.

// Emfael <333333

Kämpar fortfarande med den där 300grammen...

miao, kämpar fortfarande med att få den där 300grammen att lossa. Men jag är nöjd med hur långt jag kommit och att jag lyckas hålla vikten!

Såg på Footloose med Cecca för någon timme sedan. Helt bra film, förutom att vi båda tyckte huvudtjejen var ett rejält arsel, men filmen i sig var SKITBRA. Vi båda fick någon värrigare "festfeeling" och så stod vi typ och planerade hur vårt garage skulle se ut... haha x3

Ska ut och ta foto, så får ni se senare :3

Ska med mamma och resten till nickby snart. Jag ville till biblioteket, för att skaffa lite böcker om hur man ritar. (Hehe... som om jag inte kunde rita redan...), nej men, man kan aldrig lära sig för mycket ;D Och för en delen måste jag börja öva på olika djur, möbler, inredning överhuvudtaget och större landskap. Träd och växter... huh!
Vill gärna lära mig rita katter... hehe...


LOKI och THOR, mohahahhaha!!!!

My 600lb life

Tjeniss,
önska mig lycka till va. Ska börja se på "My 600lb life". Well, är rustad med en massa näsdukar och dynor, för jag vet att någonting kommer ändå någongång att träffa rakt i mitt hjärta!

Återkommer.

RSS 2.0