Idag har varit... en rätt så bra dag ^^

Hejsan!
Idag har det varit en rätt så bra dag. Har lite ångest efter hotdogsen men, men... klev på vågen EFTER ett ganska stort morgonmål, och gisssa vad??? Vägde lite på 103kg!

AHHA, AHHA, OHYEAH!

Nåja. Rebecca blev överraskad av att jag klippt håret kort. Hon trodde aldrig att jag menade allvar XD Fanni är också helt OMGOMG, JAG MÅSTE SE DETHÄR MED EGNA ÖGON!!!
Jo nejhej, jag vet inte vad jag ska tro. Kommer hon att säga att det är fint och bara le, eller kommer hon att skratta och säga att det ser roligt ut? Seriöst, då vet jag någon som får lida med att jag går hem.


Jag är faktiskt glad över att jag vågade klippa det kort. Har alltid haft långt hår, så lite nytt va. Jag känner mig lite mer som mig själv, lite pojkaktig men ändå har jag något som får mig att vara den tjej jag är. Jag hoppas bara att andra kommer att acceptera detta. Jag har ändrats. Jag är inte samma person som förut. Jag SKA ändras. Jag ska gå ner 2 eller 3kg till! Jag ska se till att läkarna kan slå sig själv i ansiktet när de ser mig. För att inte tala om resultaten. ALLA ska få se sig.
ALLA, inga undantag (okej, Sara och Olivianna), har sagt någonting som har sårat mig. Och de säger fortfarande saker jag inte trivs med att få höra. Jag är trött på att alltid vara den som skämmer ut mig för någon jag inte är eller ska petas och slås på. Folk ska fan börja få smaka på egen medicin. Jag orkar inte längre. Jag tänker inte vara den där snälla feta korta lilla flickyngligen alla ser ner på. Jag går min egen väg, från och med nu. Jag ska börja våga ta chanser, som jag alltid har drömt om men alltid tvekat.
JAG.

Jag är mig själv. Jag är unik. Så fan akta tungan nästa gång.
// Emfael.

Ny haircut ^^


Modersmålsprov och annat stupid things ^^

Hejsan!
Jag har inte riktigt haft kontroll över skrivandet idag. Så om det ligger små stavfel, ignorera dem! Men ja, blir nog inte så långt, men idag är onsdag. Gjorde franska läxan igår, tänkte blogga om det men sedan blev klockan så mycket att jag inte hann. Var med i någon matteundersökning igår och idag. Skulle gissa på att jag får mellan 6-7.
Miao. Nu försöker jag läsa på modersmålsprovet. Aaa... förstår ingenting (okej, jag har inte öppnat boken än?) haha <3

Ska checka igenom tumblr och howrse snart. Men här kommer två bilder typ. Bakade en kaka igår. NOMMNOMM.



Och så fula jag just nu;



Puss. Emfael <3

Snart ska påskriset in! Tips på påskpyssel?


Hejsan hej,
påsken ska snart komma och jag har ingen aning om hur jag ska visa det i mitt rum. Påskris ska jag förstås ha, undrar bara vart jag ska ställa det...
Planterade lite frön för någon timme sedan. Ska bli gulligt med lite gräs till påsken ^^
Till julen pysslade jag en hel del, och lyckades få lite julig stämning. Men jag har inte så mycket påsksaker. Hm... tips?

Var på påskmarknad med mamma och syskonen. Påskmarknad... det såg inte riktigt ut så. Köpte en mynta-grönt te tvål för 3€.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så ni får två bilder istället ^^
mvh. Emfael <3








Vet inte var jag ska börja...

... eller om jag ens kommer ihåg något XD

Hejsan!
Jag är på gaaanska bra humör idag och hel del har hänt! Nu fattas bara att jag får se puppe, Cubi och ett gott skratt med Cecca! ...och en varm lång uppfräschande dusch, en bra bok, några koppar te, någon vacker film, -0.5kg på vågen och något nytt med Simple Plan som skulle få en att le sådär jävla fånigt.
Ja, alltså, PUH!

  • Kaninen har inte mjällkvalster. Ingen av dem, och troligtvis så byter Diesel päls dramatiskt. En hel del fettigt mjäll bara.
  • Svinkoppor "epidemi". HAHA, seriöst, startade med att en pojke i skolan hade det på hakan. Nu har en flicka från vår klass varit borta nästan en månad, Cessi hade det i somrast och Fanni tror (överdriver lite enligt mig XD<3) att hon har det. Underhållande! ;'D
  • Har möblerat om rummet! Inte mycket jag flyttade på men det fick en lite mer rum-känsla. Nytt och härligt ^^
  • Det är lite på 4 veckor kvar till Simple Plans konsert!! :DD <3
  • ...vilket betyder att skjortan och munkjackan borde vara på posten om 2-3 veckor :'))
  • Det är påsklov "veckan-efter-nästa-vecka"!
  • Sedan var det något jag glömde... HAHHHA

Aa... puppe behöver inte städas idag, vi städade på onsdag/torsdag. Så idag är verkligen ett så att säga chill-dag! Nu ska jag nog ta in sängkläderna och mattan. Ska kanske träna lite också... bara något smått. Har kommit i en rutin att dra 10 situps på morgonen, 10 på eftermiddagen efter skolan och 10 på kvällen. Och nu när sanden är framme så kan jag börja gå till 7.20 bussen! ^^
Livet är lite väl härligt. Men det är väl bara ett tecken på att någon dag kommer att bli förjävlig...

För den delen, såg en film igår med Benedict Cumberbatch (alltså han var med i filmen, han satt inte bredvid mig, fast han kunde gärna fått göra det... ^^). Den hette Third star och den var sååå sorglig.
Ben spelade James, som var sjuk i cancer och knappt kunde gå. Han kompisar vill ta honom till sin favoritstrand och det händer en hel del på vägen.

 

*SPOILER* James ber sina vänner att låta honom simma ut i havet så långt han orkar tills han drunknar. Tillslut går vännerna med på det. En vän hjälper att hålla James under vattnet. Och så dör James. *SPOLIER*

 

Jag grät minst sagt igenom hela filmen. Satt sedan som försjunken in i mina tankar... och grät. Det är så sorligt att se att han lider men försöker leva normalt ändå. Och att vännerna finns där även om de bråkar ibland.
Det är en lärorik film, man borde se den!

mvh. Emfael <3


Gå ner i vikt.

Nu ska jag skriva lite här goda råd och hur jag lättast går ner i vikt. Tänkte dela med mig så att ni vet vad jag troligen kommer att göra och om någon annan därute har samma problem, joina mig, tack! Är väldigt öppen för folk i liknande situationer!


  • Träna åtminstone 3 gånger i veckan. Ex. raska promenader eller löpning. Om du orkar och är villig att träna mer, styrketräna! Kom ihåg att vila och inte träna mer än 2h och att vila varannan dag!
  • Förbränn mer än du tar in. Det vill säga, gör av med fler kalorier än då tar in.
  • Ät ofta och lite. Morgonmål, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, liten kvällsmat. Ät var tredje (var 3:dje) timme.
  • Väg dig endast en (1) gång i veckan.
  • Drick helst 2l vatten per dag. Vattnet hjälper maten vidare och dessutom torkar inte kroppen ut när du svettas.
  • Ät långsamt. Det tar ca. 20min för magen att förstå att den är mätt.

 

Listan utökas med tiden.


Att må skit är troligen det enda jag är bra på.

Hej...
man kan väl smått säga att dagen inte började så bra. Har gått upp ett halvt kilo igen, och då menar jag att jag gick ner ca. 600g förra veckan. Jag HATAR mitt liv. Har försökt takla detta genom att tänka att det inte är så farligt och att det hör till. Försöker acceptera att vikten går upp ibland, och att jag snart har ner den igen.
Tog mig 4 rågbrödsskivor idag med en liten kopp grönt te, fortfarande utan socker, och dessutom fick jag springa halva vägen till bussen. I skolan fick jag hastigt svälja lite majs, gurka, en halv potatis och två små biffar innan jag rusade iväg till tandläkaren. Det visade sig att läkaren var sjuk och så fick jag en ny tid.
När jag kom hem var det en banan och en stor kopp grönt te som gällde. Åt precis mat, spagetti och köttfärssås. Och en banan. Drack lite mjölk på.

Nu när jag skriver det låter det faktiskt som jätte mycket... usch. Ska bara dricka en eller två koppar te till kvällen... MEN jag gör ju bara som läkarna säger till mig att göra, jag äter mindre och försöker röra på mig mer. Det läkarna inte vet är att jag snart svälter mig själv. Haha. Så gulligt, rätt åt mig faktiskt.
Slår vad om att jag kommer att få höra det nästa gång igen. "Ja, det är bara att äta ännu mindre och röra på dig ännu mer, så borde du klara det". Och sedan ler de så fejkat.
Ha.

Jag är riktigt trött på världen. Vill bara gråta och glömma att jag finns.
/Emfael.

One does not... och smått skit ^^

Hejsan igen,
åh. Kaninen har troligen mjällkvalster. Miao, så roligt. Men tja, det var inte säkert så vi får väl se. Diesel hade, och det var ganska säkert, så alla ska ändå ha medicin. Ni skulle ha sätt mammas min när jag berättade att det kan smitta till människor också... hon tog bordet och stolen och drog det till andra ändan av köket.
(Okej, inte på riktigt men hennes min var så).

Haha, satte mig framför datorn för 45min sedan och EGENTLIGEN, ska jag läsa på engelskan. Men men ^^'. Tog en bild som ni får se och sedan letade jag faktiskt upp en bild speciellt för er! :D



mvh. Emfael <3

Här är hoodien och t-shirten ^^

















Kan inte vänta tills jag får hämta dem!

mvh. Emfael <3

Nya byxor och munkjacka och t-shirt på väg ;D

Miao!
Nya byxor har man då. Blåa blev det... de svarta hade försvunnit... jävlar. Nåja. De har breda buntar... men jag får lida med det. Hellre det än ingenting. Och tja, de sitter bättre än perfekt och de var billiga så XD
Och JA, en ny Simple Plan t-skjorta är på väg och en munkjacka också ;D

Ska följa med butikerna lite och hoppas att ett par svarta eller vita byxor skulle dyka upp ^^ Helst med inte så breda buntar... XD
Men jaja. Berättar mer när jag kommer hem :))

mvh. Emfael <3

Lite si och så idag


Idag har det väl varit lite sådär. Hade någon jävla ångest när jag kom hem och mådde bara skit. För den delen, hittade byxor, men de hade breda buntar. Om jag inte hittar något annat får jag väl köpa dem då. Hittade i vitt, svart och blått! Tips? Skulle kanske ta svarta ändå...
Men nåja. Ska kanske se lite på nätet om jag hittar något som liknar de gamla. Kanske.
Men ja. Det har väl inte hänt så mycket nytt. Inte vad jag kan komma på. Ska nog och ta en dusch snart. Och kolla lite på engelskan. Vi har nämligen prov på torsdag.

Längtar till fredag då jag får fortsätta med projektet i bild. Något konstverk är det ju inte, men nåja... ^^'

Äsch. Går nu, orkar inte skriva mer.
mvh. Emfael <3

ps. (I AM sherlocked!)

Planer för imorgon...

Tja tja. Ett kort litet inlägg, i alla ära. Har skrivit lååånga på sista tiden. Ska ladda upp ett gammalt foto också så ni har något att lägga ögonen på.
Miao. Men imorgon? Tja, skoldagen är kort och jag har en timme på mig att gå omkring och leta reda på ett par nya byxor.

(Mina vita är slitna och gråa. Dessutom är sömmen snart bortsliten. Dags att köpa nya!)


Ett foto från när jag var blond... och hade pannlugg.
mvh. Emfael <3

Tillbaka med lite bättre humör och /EN/ tanke!

Hej, är tillbaka efter en (till) promenad. Gick bara ner till vägen och funderade på livet. Gick redan tidigare idag. Men då njöt jag av vädret och sjöng ^^.
Men tja. Som sagt så har jag en tanke som precis kom flygande när jag satt och skrev brev till mig själv. Ja, till mig själv. Jag är lite eremit som skriver brev till mig själv. Men tja. Brukar göra det när jag är sur. Ett bra sätt att brainstorma på.

Vad jag kom fram till sedan? Jo, efter EN HEL DEL tänkade kom jag plötsligt på något väldigt, ganska creepy och lite spännande på samma gång. Ta en titt, bilderna är till bara för att ni ska få se hur de ser ut, men kolla åldern ;O.


















Mikael Persbrandt är 48 år.



Dominic Monaghan är 35 år.



David Caruso är 56 år.



John Malkovich är 58 år.



Liev Schreiber är 44 år.



David Desrosiers är 31 år.



Benedict Cumberbatch är 35 år.



Jag menar, HALOOO! David är yngst, och han är 31. John Malkovich är äldst, och är 58 år. David, Dom, Benedict, Liev, Mikael, David och John. Vad är fel på mig? Alla gillar unga snygga pojkar medan jag går på män. Vadfan.
Jag dras till David för han är söt, och spelar bass i Simple Plan. Han är så tyst och gullig. Dom verkar vara trevlig, mysig och rolig. Jag älskar att se honom i Lost och i Lotr. Benedict är lite sexig faktiskt och spelar i några filmer och serier jag gärna ser på. Sherlock, för det första då. Och War Horse, en ganska ny film. Liev är den där lite muskulösa saken som jag drömt om sedan 3 år tillbaka. Han tycker om sina barn och är en så bra skådespelare!
Mikael. Aah... Gunvald. Beck. Sommarminnen. Vilken man...
David. CSI Miami. Han är faktiskt lite söt, om jag får erkänna... Och John. Jag älskar filmerna han är med i för han gör dem så roliga ^^ :D

Vad är fel på mig? Ingen är kring 20... är jag bara en sådan som gillar... äldre?
mvh. Emfael???

Är lite borta... i huvudet.

Jag vet inte vad fan det är med mig. Känner mig orolig över någonting. Kan inte slappna av utan att se på någon spännande serie. Kan inte koncentrera mig. Jag sitter och funderar över sådant som egentligen inte har någon mening. Tomt. Väntar på att något ska hända. Höras.
Men jag vet inte vad det är.
Eller...? Kan jag bara inte erkänna för mig själv vad som är fel?

Åh NÅJA. Det var det! Satt upp halva natten och kollade på Sherlock. Har sett allting som finns att se. De ska filma season 3 i början av 2013. Maj den 22 skulle season 2 komma ut på dvd och blue-ray. Miao. Borde man kanske köpa?
Och nu då?

Det river inom mig. Känslan. Det är så många känslor. Jag vill rita. Rita det jag känner inom mig. Rita det jag ser framför mig när jag blundar. Jag vill skriva ut allting. Kasta saker omkring mig. Lägga mig ner och gråta. Vara ensam hemma, full volym och baka. Laga mat. Skrika. Färga mitt hår. Se våren. Plocka tussilagon. Måla om mitt rum.

Ska nog börja se efter sommarjobb snart. Måste hitta ett. Bara någonstans. Ska se om någon butik kanske skulle vara intresserad av att anställa mig? Jag måste verkligen börja öva på att umgås med andra folk. Öva på min finska.
NU DÅ?

Men jag är ju så jävla ful. Vem skulle vilja ha mig? Tänk om jag skämmer ut mig? Tänk om jag gör något pinsamt? Tänk om dom inte är nöjda med mig? Tänk om... AAAH! Jag borde inte finnas. Jag är hemsk. En hemsk människa. Vill bara sjunka ner i jorden och aldrig se någon igen.

Hela dagen har varit ett rent helvete. Ärligt.
mvh. Emfael.

Hejsan (igen) hur är det? M(N)ysigt här.

He... ACCHOOO!
Eller hur låter det när ni nyser? x'3
Ärligt, jag nyser som om jag aldrig nyst förut. Haha, snoret bara strittar. Miao. Men imorgon är det off till skolan. Prov (= Jag kan inte ett skit). KIES. Kan inte ett skit. Har bara luggit idag igen. Nja. Orkar inte skriva så mycket, det har inte hänt mycket heller... SÅÅÅ... bilder! :'D
För den delen, det ska bli pankakor snart ;D MUUUUUMMS!


Morgomål. Kan det bli bättre? ;D




Middag/Lunch. Ungstekt potatis, paprika och tomat! Ser ut som en smiley, lite =S. Hahha, sååå mig när jag nyser ;D


Potatiss...


En kakaoburk? :3


Ganska gott faktiskt, borde prova igen. Fast tomaterna ser lite skinniga ut XD


Och med all den här farten, kommer jag att ser lika fet ut som vanligt. Dags för träning här va. Ska nog gå till bussen imorgon. Få bort kalorierna lite. Miao. Ska äta pannkakor idag ännu ;D Ni vet ungspannkaka eller vad det heter i Sverige?

Jepp jepp.






















mvh. Emfael <333


Sjukling för en (till) dag!

Var är snorpappret när man behöver det?
Har fortfarande inte fattat vem tjejen var. Ska jag vara ärlig så polisanmäler jag om det visar sig hända något otrevligt. Jag är inte rädd för att ringa polisen.

Men nu ska jag inte deppa över det, bloggandet ska inte få lida! Jag kommer fortfarande att vara lika öppen som vanligt.
Tja idag då. Gick till bussen precis som jag ibland brukar, satte mig och tänkte "Jag klarar mig nog". Men nehhe du, så var det inte! Halva vägen besöktes av huvudvärk och täppt näsa. Textade mamisen och frågade om jag fick komma hem. Hon RINGDE tillbaka och jag visste inte fan vad jag skulle göra. Svara? Inte svara?

Nåja, jag svarade tillsist. Hela bussen var knäpp tyst och jag harklade fram ett jävligt grötigt "Hej". Sedan viskade jag typ resten och svarade bara kort. "Ne", "Ja", "Mm...". Längsta meningen jag fick fram var "Jag har huvudvärk". Sedan skällde hon ut mig och hela bussen hörde... åå så pinsamt!

Kom tillsist hem tillbaka och kände mig faktiskt lite kräsen. Lade mig i soffan med varma drycker, halspastiller och en massa näsdukar. Först kollade jag på Willy Wonka, ni vet den där Charlie and the Chocolate Factory? Den gamla versionen... Kring middagstid lagade jag en minimal middag som bestod av knappt en handfull pasta, lite korv och tomater. Gott gott, och smaksatt med citron och sojasås. Nomm nomm. Nåja, mådde lite illa efteråt.

Och nu, till något ni inte får berätta! HÅLL KÄFTEN SÄGER JAG! Jag blev lite sugen på att baka, så jag tänkte "En kladdkaka i mikron, man kan ju göra sådant!". Så jag sökte fram receptet på nätet och blandade ihop lite. Blev inte plats för vetemjölet, eftersom jag råkade hälla liiiite väl MYCKET kakao i smeten. Nåja sedan till det värsta! Det skulle bara vara 6 minuter i mikron. Visst, men det kokade liksom. Tänkte att det skulle hinna "stelna" om jag lade till några minuter. Gjort som tänkt.
Satte mig på soffan och kollade runt på nätet. Nästa gång jag tittar upp ser jag stora rökmoln komma från mikron. Gissa vem som skrapade och diskade den eftermiddagen? Så där har vi det, aldrig kladdkaka i mikron. Aldrig mer.
Hela köket har luktat bränt... vädrade med att öppna fönster och dörrar, dvs. de som gick att öppna. (dvs. 3 stycken!).

Miao. Ska be pappa köra mig till kanin idag. Mamma får inte ana. Hon for och boxa.
mvh. Emfael <3

Det här var väl det värsta...

Hejsan...
jag blev sannerligen uppskärrad när jag hastigt loggade in på gSm. Såg att jag fått goMeddelande och tja tja, man kan ju säga att det inte var den typen av mejl jag väntat mig. Jag tänker inte gå in på detaljer förrän jag mer exakt vet VEM den här tjejen är, men hon skrev att hon kände igen mig från min blogg och undrade var i Finland jag bor. Hon bor nämligen också i Finland, i Borgå, påstod hon.

Jag måste säga att jag ALDRIG mött någon som skulle känt igen mig, och det värsta är väl att jag är ganska öppen här på min blogg. Jag pratar gärna om att jag har mensvärk, när jag snorar och hur det ser ut, vad jag tycker och tänker om folk och saker.
Jag hoppas bara att det inte är en kille. Fasen om det är det. Eller ännu värre, någon jag verkligen känner, från min egen skola. Nej, ännu värre, en gubbe. Hehhe... sry du om du läser, men jag är verkligen lite känslig när det kommer sådana mejl.

Fan också. Vad ska jag göra nu sedan då? Vänta... och se?

mvh. Emfael (MAMMAAA!!)

Sjukling för en dag.

Åh, vad det har varit härligt idag. Hemma, lite sjuk, tagit hand om mig själv. Tillbaka till helvetet imorgon. Började morgonen med några plättar, te och två rostbröd. Nomm nomm. Sedan åt jag någon konstig middag. Såsade ihop något och det blev STARKT, men skitgott ;D
Nåja, sedan har jag mest bara luggit och kollat på tv. Lyssnat på lite musik, varit på gSm... osv. Lovade ett långt inlägg, men det blev kort ändå XD

Nåja... kanske lägger in lite bilder till kvällen så :3

mvh. Emfael <33

Hur har ni det idag?

Muuh,
kom upp från duschen för en timme sedan. Har skitont i halsen, sjöng Dannys låt för full hals. Haha, han är så söt ;) Grattis till Loreen för den delen, hade nog velat se Danny få chansen, men visst. Nästa år igen :3
Har inte gjort någonting idag. Sov till lite före middagstid och satt bara fram till 16. For till stallet och sedan hem igen. Satt.

Har hostat på heela långa dagen och jag funderar på att kanske vara hemma imorgon. Ska se...

Nej, vet ni. Inget långt inlägg idag heller. OM jag är hemma imorgon, så lovar jag att skriva lite mer. Nåja, vi ses.

mvh. Emfael <3

Tjena lite vaah? :))

Orkar inte skriva så mycket, men har lite ont i halsen och så spelar jag! Idag skulle Karins tjejkompisar komma över för filmkväll och antagligen är jag hos Rebecca och kollar på Melodifestivalen!
Spelar lite nu, har lite tråkigt och lite huvudvärk. Men miao.

mvh. Emfael <33


Bakat vitlöksbatonger! :3

HEJSAN!
Har inga bilder för tillfället, men har precis bakat batonger! Slängde i 3 klyftor vitlök och trodde att det skulle bli starkt, men det blev perfekt! Vet inte varifrån inspirationen kom??
Bröden blev inte precis batonger, men who cares!? De blev bra ändå tycker jag. Går och äter hela tiden x3

Nåja, har inte hänt så mycket nytt. Ska kanske slänga in lite gamla foton... för att fylla upp inlägget lite. Idag var det ny period då. Ska försöka satsa på geografin och mattan lite, resten borde flyta på för sig själv. Ska kanske försöka aktivera mig lite på gymnastiken... försöka passa, göra mål och ha tydliga byteskläder med! Imorgon har vi gymnastik då... skulle inte riktigt orka XD

Nåja nåja.
mvh. Emfael <33






Vad kan du om mig?

Hihi... gjorde ett litet test för er som inte har annat att göra. Vad kan du om mig?
Klicka på linken och svara på frågorna.

http://www.surveymonkey.com/s/LHXNB2S


I guess I don't want you

I guess I never had you,
even if I wanted to,
hold you,
and tell you,
that I love you.
Now it's too late,
I guess I don't want you,
even if you wanted to.


You're stearing at me like you don't know me,
pretending you never heard me.
You say that maybe one day you'll call me,
and tell me that you're ready for me.

Now I see your eyes.
So cold and useless.

I guess I never had you,
even if I wanted to,
hold you,
and tell you,
that I love you.
Now it's too late,
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

And now I see your name on the display,
(just like you know me, just like you know me)
You ask me how I am and tell me I'm beautiful,
(just like you love me, just like you love me)

But I know your eyes.
They're cold and useless.

I guess I never had you,
even if I wanted to,
hold you,
and tell you,
that I love you.
Now it's too late,
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

Now it's too late,
to call me too late,
to tell me too late.
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

We could be the perfect ones,
but you kept me waiting for so many years.
My hope on you has fade away,
now I don't see you more than lonely and useless.

I guess I never had you,
even if I wanted to,
hold you,
and tell you,
that I love you.
Now it's too late,
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

Now it's too late,
to call me too late,
to tell me too late.
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

I guess I never had you,
(even if I wanted to),
hold you (hold you),
and tell you (and tell you),
that I love you (that I love you).
Now it's too late,
(I guess I don't want you),
even if you wanted to.

Now it's too late,
to call me too late (to call me too late),
to tell me too late (to tell me too late).
I guess I don't want you,
even if you wanted to.

I guess I don't want you at all.


Jag älskar dig, Henni.

Som den nyaste snö,
som fallit till jorden.
Du blev ett av mitt hem,
det håller jag förevigt.

Min dörr står på glänt,
du är hjärtligt välkommen.
Det är bara att komma in,
jag lovar att inte vara rädd.

Vill gärna hålla om dig,
så som förut.
En vit och vacker sagohäst,
min lilla nallebjörn.

Dra in doften av dig,
stallet, där jag ville vara.
Med dig, lyssna på ditt hjärta,
titta in i dina lugna ögon.

Om jag bara för några sekunder,
kunde få dig tillbaka,
och om du kunde förstå mina ord,
skulle jag säga att jag älskar dig, Henni.



Lite bilder ^^

Miao!
Ska kanske spela lite ännu om jag orkar. Men här kommer lite bilder, har inte så mycket nytt att berätta. Vaknade kring 9, steg upp, latade mig tills 11. Då fick vi besök och då blev det fart under städandet. Nu har jag bara plockat upp och vädrat. Ska dammsuga imorgon. Om jag orkar.
Men ja. Pluppestädning, hem, stallet och pluppe. Dator och film där imellan. Har precis kollat på Sveriges melodifestival och nu kollar jag på Änglar och Demoner. Verkar ganska intressant ^^.




Random bilder i random ordning ^^. Jepp jepp. Men men, jag ska kanske spela lite ännu, sedan ska jag nog lägga mig. Börjar bli lite trött :))
mvh. Emfael <333

ps. En bild i repris. Tycker om den lite faktiskt...


Spelar lite sims och ska städa rummet :)

Hejsan hejsan!
Har spelat lite sims och käkat popcorn! Min röv domnar bort lite så jag tänke smått städa rummet idag. Tänkte stiga upp någorlunda tidigt imorgon och tja, bara vara egentligen. Men men.
Och... nu vet jag inte vad jag ska skriva mer? XD

Nej men. Vi hade en del av kondistestet idag. Jag orkade med 15 situps och det motsvarade 8% procent på skalan. Är faktiskt riktigt nöjd, även om det inte är så bra :)

Sedan då. Jo vi hade bildkonst! HAHHA, satt och kikade på tumblr och sedan skulle jag vända mig om för jag hörde vår lärare säga "Hon sitter där, vid datorn" och när jag vände mig om stod han bakom mig. Skulle vifta till honom, men min armbåge gick rakt in i rumpan på honom! HAHA, jag dog liiite.
Mjuk var den i alla fall... hehe.

Nåja, ska nog återgå till livet igen! Ses kanske snart ;D
mvh Emfael <333

RSS 2.0