Hemma igen!

Miaow,
det var faktiskt roligare än jag trodde, hehhe. Var skitnervös när jag satt och väntade, men så fort vi kom ut på vägen försvann nervositeten och det kändes helt naturligt att åka omkring i stan. Den här körlektionen gick ut på att jag bara skulle följa läraren, med en annan moped. Den här läraren var mycket roligare än han som jag hade förra gången. Han kunde svenska lite bättre och han pratade mycket mer, drog små skämt och förklarade bra.
 
Jaja, nu blir det mat (finally liksom, är skithungrig) och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde ladda iPoden och telefonen... och datorn också visserligen.
 
//Emfael <33
(en bild på Benedict Cumberbatch... jag kände för att det blev lite tomt annars, hehehhe)

Gröt och te

Miaow,
tidig morgon var det då. Ska skynda lite, måste hinna med pappa. Men tja, idag var det då andra körlektionen och ja... sedan vet jag inte. Ska väl springa omkring i stan och se dum ut. Haha, nej men, ska försöka hitta en ny väska och nya byxor. Det borde väl ta nästan en timme... sedan vet jag inte vad jag ska hitta på efter det...
 
Nåja, kommer nog på något.
//Emfael <33

Chokladpudding med chokladgrädde

Miaow,
sitter här med min fjärde kopp te och bara har tråkigt. Imorgon blir det tidig väckning... ska iväg till körlektionen och eftersom båda föräldrarna är på jobb, måste jag dit med buss. Skulle inte riktigt orka, men nåja. Kanske jag hittar något intressant? Som nya byxor kanske? Eller en ny väska, det skulle faktiskt behövas? :3
Jaja, har ju ändå en timme på mig före lektionen och en och en halv efter. Måste ju hem med buss också, och det går inte lika många bussar nu när det är lov.
 
Ska spela lite swabbo och howrse, sedan får det nog börja sökas till sängs...
//Emfael <3

2 koppar te

Miaow,
vaknat för en och en halv timme sedan, och jag har redan hunnit svälja två koppar te. Ha... har haft en "bok" i mitt huvud för säkert en månad. Men varje gång jag sätter ett papper framför mig och penna i handen, är det som allt försvinner och jag får inte ut ett ord.
Jag bara inte får ut berättelsen, även om den skulle vara en bra idé. Vill jag hålla den hemlig? Haha, har för mycket hemligheter redan! Eller många och många, men en stor. Som jag stör mig på, faktiskt. Men hur dumt skulle det inte låta?
 
Jaja, ska väl äta mat snart, sedan sticka till Cessi.
//Emfael <3

Simma lalalalala

Hehe... ska iväg och simma lite ännu. Har varit så varmt idag, och egentligen skulle vi ha farit redan på eftermiddagen, men det blev lite tajt tidtabell så. Min simdräkt är lite fuktig... men den blir ju våt en ändå sen.
Huh!
Kalaset var väl lite tråkigt, satt själv och ritade Sims hus x3 eheheh. Ja, kanske man skulle fara snart då.
Har bara druckit en kopp te idag... gosh. Det känns. Är så rastlös.
 
/Emfael <333

Iväg på kalas då

Jahaja, dags för kalas igen! Undrar vad jag ska ha på mig? Mamma ville jag skulle ha på mig klänningen... men jag vet inte. Hon ville också att jag skulle fota alla som kommer dit O.o
 
 
/Emfael <3

Full rulle

Jahaja, vaknade för en timme sedan. Otroligt nog. Hade tänkt mig att jag skulle sova alltför länge, lade mig trots allt vid halv fyra. Hehhe... körde ner till vägen med Cecca och kollade på åskan. Där satt vi mitt på vägen med varsitt glas gin och pratade om allt mellan himmel och jord.
 
Men ja, hade tänkt fara till Cessi idag, men hela dagen är så fullpackad att jag inte hinner ;S
Pupparna skulle städas vid två, och sedan skulle vi på kalas till farmor och farfar. So, mycket hinner jag inte med idag. Ha... thaimat blir det för min del då. Hela nedrevåningen luktar kål. Usch.
 
//Emfael.

AH GOSH

Åskar det? Tyckte det dundrade lite O.o Jao. Hejsan hej. Blir ett snabbt inlägg då. Enkelt. Huvudet värker = har inte druckit te idag. Inte druckit te idag = huvudvärk. (Enkelt eller hur?)
 
Har precis tittat på Sherlock, hehehe :D Aaa GOSH. Måste ha te. Åska och te. Mysigt. <3
//Emfael <33
 

SHERLOCK OM 10 MINUTER

HIHIIII!!!!!!! Är såå spänd :D Omg, tror jag ska ramla så fort jag kommer på fötterna XD Jaja, måste väl ner och reservera tv:n för mig själv ^^ AAAAA, skriver kanske mer senare!! :D
 
//Emfael <33

Aha?

Telfonen ringer.
Jag vet genast vem det är, och svarar glatt. Efter bara några få ord tänker jag "Ursäkta?" och ju mer saken klarnar upp känner jag hur huvudkontoret rasar. Någon har öppnat fönstren. Papper blåser omkring. Skrivmaskinen får fnatt. Det dunsar i hela våningen och mapparna åker i golvet.
Leendet har fastnat i ansiktet. Tonen är den samma. Ingenting misstänksamt. Kanske lite väl glatt ändå. "Aha, jaja, nej det stör inte" svarar jag. "Imorgon istället".
"Haha, så kan du se på ditt..." skrattar det i telefonen. Det blir tyst. "Sherlock" lägger jag till. Det skrattar till igen.
När samtalet är slut vänder jag mig mot horisonten och försöker samla tankarna. Tankarna samlas tillsist och bara en tanke återstår.
 
"Varför"

Har inte bloggat på hela dagen

Miaow, har inte hunnit. Vaknade kring 12, spelade sims och stack till stranden vid 14. Kom hem för en halvtimme sedan, åt lite och dog framför tv:n.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Idag kommer det Sherlock ^^ :''D
 
 
ÄR SÅ GLAD SÅ GLAD, hihi. Ska lata nu, pupparna ska städas 20 ^^
//Emfael <3333333333333333333
 
 
 
 

Nya kängor (Med klack <3) och Julte!

Hihi, hejsan <3
Aa... MINA första klackskor. Heheh, känner mig lite stolt faktiskt. Köpte ett paket hårfärg också. Ajo, och de hade några paket julte över, 15kronor per paket, så jag bara måste. För det doftade så gott <3
Sökte efter svarta byxor, men det fanns inte. Miaow.
Imorgon kommer det Sherlock, hihiii :D Mamma köpte chips idag, så jag får ta lite därifrån. Ska försöka få mamma övertygad om skinkpaj. Går ju i samma väva som hon lagar pizza? :3
 
På söndag blir det thaimat, för min del. Hade svårt att välja mellan kyckligen och vårrullarna... Resten äter kållåda. Fy.

OCH sedan! Nästa tisdag har jag min andra körlektion, samma fredag har jag min tredje och sista, och får ta hanteringsprovet :D Klarar jag det, får jag ett tillfälligt papper på att jag får köra, sedan måste jag bara till polisen och hämta ut ett ordentligt kort.
 
HAA! Det händer så mycket, är sååå glad och thrillad eller vad ska man säga ;D
//Emfael <333333 ...som nu ska ta det lugnt, vika kläder, spela sims och lyssna på nrj.

godmorgon :3

Miaow, lyckades vakna av en skrällande telefon... HUH... nåja. Ska fara om 5 minuter, men tänkte jag kunde uppdatera lite ^^Tja, Sims gick inte som jag ville igår. Scarlett hade visst ett förhållande med Glenn, även om de inte lever ihop (De hade så många ungar att jag inte kunde ha dem i samma hus)... och nu parar jag ihop Thor med Natasha och Mischell har fortfarande ingen.
Stackarn! Nej men, det finns ju alltid dom där Hiddlestons jag skapade, hihi ;D Där fanns ju 2 stycken singla män (kan man säga så?).
 
Jaja, ska väl fara iväg då snart! Ska snappa åt mig något nytt te när jag väl är i butiken... Te...
//Emfael <333

Oops!

Åhå, klockan var mer än jag trodde! Ska med mamma till stan imorgon så... kanske jag borde lägga mig? Så här går det när jag börjar spela sims, kan spela i timmar.
Ska bara checka howrse först... hihi >;3
 
 
 
Gönatt, pözz <3
/Emfael <3

Spela sims!

Hihi, ska spela sims en stund nu! Och dricka... TE :D
Hehe... ska försöka få lite bilder, miaow. Planer, planer! Scarlett och Mischell ska flytta ihop. Så fort Thor och Siff (hihi, hade lite kreativbrist där) är lite äldre och "Lillpojken" (som egentligen borde heta något annat...) har flyttat ut. Yess, yess.
Sen ska Scarlett och Mischell få ett barn tillsammans (Jo, det funkar med cheats). Vad barnet ska heta har jag ingen aning om. Ööh... börjar få lite brist på namn... har ju en hel simmar redan... jag vill inte att någon ska heta samma sak... so. Jaja, kanske jag inte kommer på något. Har faktiskt ingen som heter något som Turtlarna ännu... AHA!
Casey eller Jones om det blir en pojke, och April om det är en flicka ;D
 (ÄLSKAR DIG BLOGGEN <3)
 
Nu, saknas bara teet.
//Emfael <3

Sprudlar av hopp i min kropp!

Haha, det rimmade ju! Nejmen ärligt, idag känner jag hopp för framtiden. Det är väl närmast vikten dethär gäller, har ju inte varit så aktiv den här veckan... oopsis. Men idag skulle det vara varmt så ska se om jag lyckas hinna före Cecca med att fråga om vi ska simma någongång under dagen ^^' Hon hinner alltid före mig!
Sedan blir det att simma!
Men det är skönt när du kommer hem och framåt kvällen känner du en aning värk i armarna.
 
Aja, men hoppet sprudlar och jag är glad för en gångs skull! Vet nog inte ännu heller vad det var igår, något undermedvetet skit som spökade igen kanske?
Jag ska nog lyckas en dag, kanske inte på närmaste halvåret, men en dag ska jag stå där och titta ner på alla som skrattat åt mina drömmar! HA!
 
Ååh, hämnden är ljuv idag >:D
/Emfael <33333
 

Mera Turtles bara! :D

Aw, det är så länge sedan jag sett 2003 serierna! Sitter och tittar nu. Tror mitt te tog slut... ååh, är nog påverkad eller vad ska man säga. Dricker te HELA TIDEN.
Är så trött också. Skönt att bara mysa ner och göra sådant man mår bra av. Det skulle faktiskt sitta med en kopp till... ehehehhe.
 
Mår dåligt. Vet inte varför. Det är något, och jag kan inte sätta fingret på det. Stupid feelings...
 
 
/Emfael

Sherlock Holmes på finsk tv!

AAAA!
Hade precis kommit upp från biorummet, kollade på Turtles, så stod mamma i köket och bläddrade i Borgåbladet. Jag gick omkring lite och tänkte inte på det så mycket. Sneglade lite över axeln på någon artikel om en galax som var 11 miljarder gammal... SEDAN bläddrade mamma vidare och jag städade lite upp efter mitt bärskum, OCH DÅ SÅG JAG BENEDICT CUMBERBATCH på programsidan. "Sherlock Holmes" träffade mina ögon direkt!!
 
HERREGUUD, SORRY MAMMA, jag ryckte tidningen från hennes hand, hoppade omkring i köket och skrek, jublade och dansade. Det var underbaaaart. På lördagar, kvart över 9 ^^ alltså 21.15 :D
Blev så glaaaaad!!
Nu vet ni vad jag gör under lördagarna! ^^ Måste baka något... TIPS? Vill ha något att fira med! Måste laga festmiddag :'3
 
Ha... det är så braaa, har varit lite smått trött hela dagen. Lite sur och så, men NU ÄR JAG GLAD!
 
//Emfael <33333333

Nyrakat och dagens "gissning/fråga/gåta/[vad jag kommer på]"!

(Oh nej, tänker INTE visa bilder, jag har en gräns för vad jag... eller, tja. Gränser för VISSA... hah! Gissning för er va!)
 
Miaow och rawrr, (hälsningar från katterna Loki och Thor, och krokodilerna Molly, Watson och Ben). Men ja (okej, ska sluta med parenteser [som det skulle hända])!

Har rakat benen (finally liksom). Köpte en ny igår (Rakare alltså, inte ett nytt ben [HHAHAHHAA]), AJO. Gick in i en skylt för jag gick och glodde på en snygg man i butiken... (han påminde mig om Frankrike [JA, jag gick omkring och tänkte på franska grammatik sedan] och han verkade tvinna lite dit vi gick... ELLER SÅ VAR DET VI SOM TVINNADE?? O.O)
 
JA. Sluta parenteser. *Blåser* (HIHIHIII) SLUTA! (WHOOOAA [TROLLLOOLLOOO] I DO WHAT I WANT)
 
Så. (Är de borta n... nehhe). Rakat och ingenting nytt att berätta. Men ja. "DAGENS GISSNING" (trollololol, kan inte bli svårt)
 
Okej. Vi tar en VÄLDIGT BASIC QUESTION.
Vad heter dessa två (speciellt underbara) män på bilderna under? Ska ge er två ledtrådar, sedan får ni para ihop bäst ni vill. Ett exempel: A=1 och B=2. Fattade ni? :)
 
A. Tom Hiddleston                                       B. Benedict Cumberbatch
 
1. ??????                                                    2. ??????
.  
 
(Detta borde vara ganska enkelt... om ni följt min blogg under den hela senaste tiden)
/Emfael <3333333

Princess Fat

/Emfael

aw, kort från Polen!

Jag följer en tjej på tumblr (haha många men ändå) och hon skulle sända några kort till Sverige, så hon undrade om någon av hennes följare ville ha ett ^^ Hiihi, frågade om hon kunde sända ett till mig fast jag bor i Finland, och hon svarade med att jag bara behövde ge henne adressen och så skulle hon posta det idag eller imorgon :D
Ska sända ett tillbaka till henne, så fort kortet dyker upp i postlådan ^^
Ja, btw, hon bor i Polen :3
 
Öhm, tja. blir inte så mycket nytt för mig idag. Ska spela howrse och kanske lite på gSm. Tumblr... haha XD
Vi ses senare!
/Emfael <333

Ny bricka eller något

 
En ny bricka, tyckte den var gullig så jag bara måste ha den ^^ Kostade 2.95€ var det visst, från Mikrokulma :3 Och nuuu... ska jag lära mig hur man gör gifs hihi :D
/Emfael <33333333333
 

Godmorgon en andra gång?

Ha! Stack tillbaka för att sova. Kände mig psykiskt så himla trött att jag inte hade ork med annat. Vaknade för en halvtimme sedan av lukten av kållåda. Usch. Vidrig, äcklig kållåda. Jahapp. Blir något eget kokat vid 3-5tiden. Som makaroner med... öh. Skinksås åt vi igår med Cecca (hon kom över för att se på film)... såeee.
Äh, kastar ihop något.
Fiskwok skulle också sitta... jag tror vi har lite fisk kvar från någon dag tillbaka.
 
Aah. Söndag. Vad ska man göra? Spela? gSm? Tja. Skulle inte vara så dum idé trots allt. Ett par snygga unika jeansshorts och ett korshalsband finns i luux. Inte så dumt... 700-800 gp fixar sig snabbt. Lite musik, några (läs en kopp var 5:te minut) koppar te... aa!
 
Bara att sätta igång!
//Emfael <3

Lite scary dröm... enligt mig.

Usch.
Eller kanske mer ledsam. Drömde att David (Desrosiers från Simple Plan) hade fyllt 34. Samma dag var han med i en olycka, och skadades så mycket att han måste in på sjukhus. Alla andra klarade sig undan med skråmor. Sedan... David klarade sig inte. Han dog...
Kommer ihåg att jag grät i drömmen, och tittade upp mot himlen.
Sedan drömde jag något mer... men det var så råddigt.
 
Usch. Jag hoppas verkligen inte att det händer på riktigt! :'(
//Emfael.

Thanks daddy :'D

Aww, tack pappa <3
Från och med nu, ska jag börja skriva fina saker på min blogg. Vad jag tycker om med min familj. Bara så att... om jag en dag dör... helt mystiskt. Så går polisen igenom min blogg och så får min familj läsa den ^^ Hihi, och sedan förstår de hur mycket jag egentligen älskar dem fast jag är lite... ehm.. mad at them ibland :'3
 
Tack pappa! Fick nytt batteri till datorn!! <3333
 
//Emfael<33

oh my, OMFG VIKTEN

Omg.
Omg.
OMG.
 
Jag kunde aldrig tro dethär. Det är så... jag är så fuckin' glad! WHOAAA, step away bitches 'cause here comes the new W!
Nu, just NU. Tack Tom. Tack Benny. Tack Simple Plan. Tack till hela LOTR castet (Dom, Billy, Viggo, Sean B, Sean A, David, Elijah, Taylor...). Tack till Liev. Tack till Mikael. Tack till alla jag inte nämnt och jag någongång känt har hjälpt mig att sätta upp nya mål.
 
Jag skulle aldrig ha klarat det utan er. Nu får läkaren skicka sina jävla brev. Jag är redo. Tror jag. Nej, NEJ. Jag vet, jag är redo. Att kliva på den där vågen. När man väger 101,5 ;D
//Emfael <333333333333333333333333333333333333333333333333
 

You've climbed a mountain

 
Perfekt. Som alltid. Du får mig att fortsätta hoppas, Tom <3
/Emfael <3

Feel the Roots

 
//Emfael

Hos Fannii <3

Hihi, hejsan! <3
Har inte bloggat idag ännu... vad jag vet?
Sitter hos Fanni just nu, hon skulle käka lite så jag stannade vid datorn. Tycker det är lite konstigt att sitta och se på när någon äter. Ska ju ändå äta när jag kommer hem så ^^
Men tja, igår var det Cumberbaby's födelsedag! :D Var så glad hela dagen ^^ Är idag också, för jag är hos Fanni. Har inte sett henne på jätte länge! Det var skönt att få skratta och höra vad hon har gjort. Sedan har vi spelat Lotr för det mesta, haha ^^
Nu ska vi spela Age of the Empire, bara Fanni har ätit :3
 
Blir kort, sitter ju ändå hos dem!
//Emfael
 

Jag gråter. Behövs det sägas mer?

 

Happy 36th birthday Benny!

Aww! Tänkte inte alls på det förrän jag loggade in på tumblr på morgonen. Men min älskade BENEDICT CUMBERBATCH fyller 36 idag <3
 
VET NI VAD JAG KOM PÅ DÅ????!!
 
Min Cumberbebis är 20 år äldre än mig. Ha! Kommer blir enkelt att komma ihåg. Jag fyller ju 16 iår. (Ehehheh, Benny pojken... jag blir byxmyndig) Nejmen. Skärpning. Ska skriva en liten fin text till honom nu. Bara för att vara snäll, och visa att han ger mig inspiration i livet! Blir dock på svenska, så sorry. Kanske översätter den någongång? :3
 
 
Bäste mr. Cumberbatch!
Jag vet inte var jag ska börja. Orden fastnar halvvägs i halsen. Tungan läspar fram något, händerna skakar. Det är väl så jag skulle bete mig första gången jag ser dig. För du har ändrat mitt liv. Du har fått mig att gå vidare, fått mig att förstå. Du har gett mitt liv nya mål, nya utmaningar.
Tillsammans med så många andra band och skådespelare, skådespelerskor, har du gett mitt liv en helt ny mening. En helt ny syn på livet. Jag har haft vänner, förlorat många kära av dem, men fått många, tusentals till. Allting är inte bra i min familj, men du får mig att stå ut. Och vikten. Du skulle bara veta hur mycket liv du har fyllt min själ med. Hur mycket kärlek som sprudlar i min kropp, bara väntar på att slippa ut. All energi, för att fortsätta min tunga färd mot en lättare. Det går sakta. Upp och ner, och upp igen. Men det går ner. Hela tiden. Och varje gång jag stiger på vågen tänker jag;
"Ett steg närmare dig"
De gånger jag har gått upp, är det som om du och alla andra, står där bredvid mig. Ni alla håller om mig. Ni ser mig djupt i ögonen. Berättar för mig att inte ge upp. Inte än.
Och varje gång jag frestas inför mat. Inför mat jag inte borde äta. Då är ni där. Du är där. Och jag kan stå där i affären, fråga högt ut för mig själv:
"Den här chipspåsen, eller Benedict Cumberbatch?"
Och så ställer jag tillbaka chipspåsen. För jag vill hellre träffa dig, än att äta den där chipspåsen. Jag skulle hellre stå ut med att bara se dig någon minut i verkligheten, än att stå ut med den ångesten jag skulle få från chipspåsen.
Jag skulle hellre söka tröst, hos någon som dig. Någon som kanske skulle förstå. Någon som ändrat mitt liv. Någon som är så unik, snäll och fin som du.
Varför skulle jag då välja en chipspåse? Där finns många hundra likadan i samma hylla. Och det produceras bara fler. Något som bara skulle FÖRSTÖRA mitt liv. De kanske är goda men de smakar alla samma sak, och vad lämnar de efter sig? Kilo på kilo.
Nej. Hellre något minut med dig. Få höra din röst. Få känna ögonkontakten. Att vi kanske nuddar varandra. För du är unik Ben. Du är inte som de där chipsen. Jag kan bara springa dit och köpa dem, hur många jag vill, när jag vill.
Men av dig. Det finns bara en du. Och kanske jag bara får ett enda tillfälle att berätta det för dig. Du är unik. Ändra dig aldrig. Du kanske ser felen, och jag kanske ser dem också om du berättade för mig. Men felen, är det som gör oss till människor. För mig kommer du alltid att vara perfekt, ovasett hur mycket fel du hade. För du är perfekt, även på insidan. Om du någonsing tvekar, bara be mig säga allt vackert med dig. För jag är säker på, att även du, skulle finna det charmigt.
 
Du är unik, Ben. Bli inte chipspåse. Glad födelsedag!
/Miami.
 

Ps. Bakade en kaka också! :D Men den får ni se imorgon! :D
//Emfael <33333333333333333

Van Helsing

HAHAHA! En av de bästa LÅNGA filmerna jag sett på länge! Måste säga att den var underbar!! <3 OCH SLUTET, OMG, HELT BÄST ASSOOO. Tjejen dör :'D Fick mig att gråta lite faktiskt.
 
Nu måste jag väl lägga till att David Wenham är med i den filmen? Ha! Såg den i bibban när jag lånad lite andra filmer på tisdagen. Jag bara:
- Vänta nu... David Wenham är ju med i den...
Sedan lånade jag den ^^ Slutet på sagan, liksom.
 
Men tja, fick ju mig en överraskning allt! Visste ingenting om filmen, och vanligtvis är jag inte så för vampyr- och varulvfilmer, men tja, Hugh Jackman var huvudrollen... kanske förklarar saker? Nehe? Otroligt bra skådespelare... har medverkat i många av mina favoritfilmer (X-men Origins-Wolverine och Kate and Leopold, haha, sett mest för att Liev Schreiber var med i de filmerna XD<3)
Dålig ser han ju inte ut heller... ;D
Miao. För att komma dit jag vill komma (kan man ens säga så?). Öh, tja. Hugh Jackman och David Wenham. "Ett-måste-att-se-film". Så jag såg den. Och Wenham spela munk. En munk. Utan socker, synd nog (Han hade väl varit godare så, om du fattar vad jag menar)
Och jag garvade ihjäl mig. Tårarna rann konstant. För han var så söt i sin munkfrisyr. Och de där blåa ögonen. Haha! Han syndade nog en hel del... (smexiiiigt som faaaaaeeen)
 
Ha... lite lugn och ro. Eller nja. Lyckades ha sönder ett glas och en tallrik precis. Lyckat. Mitt i natten. Dammsög.
 
//Emfael, som tycker att det kanske borde vara lyckat med ett annat namn för att "dammsuga". <3333
ps. DAVID WENHAM. (ny spam, sorry om ni lider redan)

Grattis morbror ~ och annat stuff

Whihihii!
Hittade ingen passande gif så det får väl blir ett simpelt "Grattis! :D".
 
Ha... idag då? Ingenting nytt precis. Hade en jävla ångest igår. Kommer säkert få det idag också. Usch. Men jag måste hålla vikten. Jag måste.
Ska kanske titta på Van Helsing idag. David Wenham är med ^^ (Han som spelar Faramir i Lotr). Ska mysa ner med te och FÖRSÖKA tänka på annat.
 
Har försökt (Läs: ... plockat en sak kanske?) städa mitt skrivbord idag. Slutade med att allt låg på golvet istället. Så det blev inget vidare resultat. Men ja. Ska damma av lite och sedan kan jag sitta vid ett bord igen. Istället för att sitta i sängen hela tiden. Eller ligga på golvet.
 
Miaow. Har inte annat för mig just nu... så det blir väl lite trök. Men ja. Swabbo kunde jag alltid logga in på. Har länge haft tanke på en blå krokodil som heter Ben. Ska laga den nu med detsamma :D
 
//Emfael <333

Pasta med broilersås! ^^

Juhuu :D
Har precis ätit Åh, fasen jag är mättttt! Nåja, glass och jordgubbar lite senare. Tänkte gå ut en stund. Lyssna på musik, bara gå omkring. Sådan är jag. Bara traska omkring. Bara tänka. Känna hur musiken lever i mig. Hur jag lever i den.
 
Cecca ringde för någon timma sedan. Det var om Daniel. Och hans "flickvän". Hon sa att hon nog hade förhastat sig om henne, och att hon nu ändrat åsikt. Hon var jätte trevlig. Och Cecca hade suttit och pusslat med henne. Och talat med henne.
 
Jaja. Jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Daniel får väl vara med vem han vill, och så länge jag inte har en uppfattning om vem hon är, bryr jag mig inte heller.
 
Har idéer på en ny berättelse. Men den kommer nog ingen vart. Huh. Det känns lite tungt. Ska till bibloteket senare ikväll. Ska titta om jag hittar filmer, och sedan bara mysa ner och inte röra mig ur fläcken. Eller ja, jo. Det ska jag göra. 
 
//Emfael <3
 

Jag är ett ruttet träd

Jag är ett ruttet träd,
kom och hugg mig ner.
Gör mig till brasa,
för jag förtjänar inget mer.
 
Jag har levt för mycket,
fått höra tillräckligt.
Jag har syndat så länge,
det känns så äckligt.
 
Sänd mig dit du vill,
.bara gör det på ditt vis.
Be mig en bön,
att jag finner mitt paradis?
 
Må de vara helvetet,
för min egen dumhet.
Eller blir det kanske himlen,
det är ingen som vet.
 
Jag hoppas bara,
att ni på jorden finner frid.
Kanske jag återvänder,
men det tar nog en tid.
 

// Emfael
 
 

Lite tomt i huvudet... kanske

Hejsan igen,
varit borta några nätter nu och jag måste faktiskt säga att jag inte saknat datorn så mycket som jag hade trott.
 
(läs... fnehgwgihweg VAD HÄNDER PÅ TUMBLR??? Nej, nej. Sov, sov. MEN TUMBLR. NEj nej. AH MY GAHHD why kan jag inte blogga på telepongen?? mmm... TWITTER HERE I COME. Spam, spam, spam. Ah... lite lugn... ÄNTLIGEN. Men men... min BLOGGEN??? Och TUMBLR???)

Haha, har saknat nätet lite grann, men det flöt på bra ändå. Har bara som vana att alltid scrolla igenom tumblr hastigt innan jag lägger mig och blogga ett inlägg. Har haft roligt när vi fick "egen" stuga så att säga ^^ Och så fick vi ju ta hand om de två katterna som grannen hade. Velmu och Vilma. Han och hon. Svart och grå. De var så kelsjuka båda två ;)
 
Men tja. Var väl inte så mycket annorlunda här hemma. Ska med mama till stan imorgon. Försöka hitta nya byxor... grr! Ska visst inte finnas sådana jag vill ha?? Och ett par nya skor skulle vara bra. Sedan då. Fixa på gifs... datorn... äta... AJO. OCH TRÄNA. Imorgon är det nämligen kalas. Morbror fyller år ^^
Får väl bli en rask länk på en timme. Har simmat så mycket att det drar i armarna. Visserligen älskar jag när "träningen" ger resultat och verkligen visar att man gjort någonting, men har läst mycket om överansträning så jag får väl ta det lugnt någon dag, så att man inte blir sjuk på kuppen ;)
Mycket vatten i bara och så ska det nog gå bra ^^
 
Vet inte så mycket mer. Borde börja göra någonting igen. Har för mycket jag tänker på. All kreativitet som skulle behöva få komma ut... bara på något sätt. Men jaja, ska orka upp imorgon och klockan är ju redan halv 1.
 
Gonatt :)
//Emfael <3333333333333
 

Bye bye (Hollywood Hills forever...)

Inte så nere nu inte! Ska övernatta 2 (Läs TVÅ) nätter med Cecca i någon stuga. Hahahha, jag har ingen aning om vilken stuga hon talar om XD
Vet inte hur vi ska överleva... utan att dra ögonen ur varandra. (SE BILD HAHA)
Seriöst, haha XD Nejmen. Bara bra att man får komma bort hemifrån ibland. Lilla kameran får följa med. Mycket enklare att handskas med och jag litar mer på den. Dessutom är den redan halv sönder... nåja. Ska försöka ta en hastig dusch, och sedan packa det nödvändigaste.
Vet inte ens vad som skulle vara nödvändigt. För två nätter. Men aja. Täcket och TVÅ DYNOR. Haha <3 Mjao. Sedan då? Dödö (Deodorant alltså). Rena kläder. Varma kläder. Simutrustning! :) Och kanske en extra handduk och en schampoburk skulle vara bra.
Ska nog sätta igång då. Annars hinner man nog inte.
 
Kommer att sakna er <3 Och tumblr D'': Nejmen, är ju tillbaka om 2-3 dagar. Och då förstår man varför hemma är bäst <3
//Emfael <3
 
 
 

YES YES YEEEESSS!!

 
Livet leker, inte sant? Ha! Tänkte blogga före vi åkte, men hann inte (Ehm... vissa papper lekte kurragömma). Men tja, ska vi säga att jag har haft mer tur än otur idag? I alla fall hittills. Man vet ju aldrig..
 
Men ja, för att komma till saker och ting. Alltså, har kanske nämnt tusen gånger att jag hade teoriprov idag, klockan 15. Och miao! Där satt den, perfekt :D
Var lite nervös, för 10 sekunder gick ganska snabbt när man satt och funderade. Visserligen visste jag svaren till det mesta, men måste fakiskt säga att EN bild slant lite väl mycket. Dumma jag. Först efter jag tryckt knappen insåg jag att mitt svar var fel... eftersom JAG HADE VÄJNINGSPLIKT. Fasen. Nåja. Jag överlevde och det slutade med att jag hade 2 av 3 möjliga fel i textsaken, och 3 av 3 möjliga fel i bilderna. Huh! Klarade mig :D
Var aslycklig och nästan chockad.

Ajo, klev på vågen idag efter duschen, och jag måste säga att allt simmande har lönat sig! Och min lilla strikta diet på 1200 kalorier. Och jag har mått bra. Fasen vad jag har mått bra. Har varit psykiskt positiv hela tiden, fast konditionen kanske har gett efter ibland. Skriver ut mig ordentligt nu, för att bara visa mig själv hur glad jag är när jag lyckas!
Jag är värd dethär! Jag lyckas, om jag vill. Det vet jag. Har vetat länge. Och för varje kilo borta, syns det allt klarare för mig. Det är en lång väg. Och jag bryr mig fan i om det ska ta mig över ett år, eller två, att gå ner. För det är värt allt besvär. Det är värt varenda fuckin' tår som rinner. Allt skitsnack, onödiga kommentarer och sådant som drar mig ner, om jag bara orkar ända dit till mitt mål. Då har allt detdär varit värt det. Det är min hämnd. Visa människor att jag gjorde det, fast de tryckte ner mig hela tiden.
 
Jag är värd att må såhär. Bra. Jag är värd att le. Det är du också, du är värd, världen.
/Emfael <333333333333333333333
 

Boromir/Faramir

Fråga inte. Kan väl säga att du inte ska läsa om du inte gillar gaysex. That's all. Låt mig bara få skriva av mig. För jag tycker det är gulligt. Och du behöver ju inte läsa heller.
 
Boromir satt framför den öppna elden med ett glas, av någon starkare dryck, i handen. Han stirrade in i elden och funderade. Precis som han skulle ta en klunk, öppnades dörrarna häftigt.
"Ja, broder min! Äntligen fattade jag den där rörelsen!" sa Faramir något upphetsad av glädjen. "Men titta då!" bad han sin bror.
Boromir vände på huvudet och tittade på när Faramir svingade sitt svärd på ett mycket elegant sätt.
"Mycket bra Faramir. Med lite mer träning så blir till och med jag skrämd" sa Boromir uppmuntrande.
Hans broder var alltid på vift. Hade alltid velat varit som sin äldre bror. Och Boromir njöt av uppmärksamheten. Den var inte längre som när de var små, då när Faramir följde honom hack i hälarna och gjorde precis allting på samma sätt. Nej, nu var det annorlunda. Faramir hade hittat sin egen väg, och det var sällan han längre vände sig till Boromir.
"Ack min kära, jag ska rädda dig från draken" sa Faramir med lekfull röst.
Boromir skrattade mjukt och Faramir kom dramatiskt mot honom. Som om draken faktiskt var där, svingade Faramir sitt svärd och ropade högt ut:
"Jag ska besegra dig, ditt monster. Jag ska ta tillbaka vad som är mitt"
"Så, så, min broder. Lugna dig, lugna dig Faramir" skrattade Boromir och klappade Faramir på axeln.
Faramir dödade draken och vände sig om. Han drog sin broder tätt intill sig och höll armen starkt omkring hans midja.
"Åh, min sköna. Ni behöver inte vara rädd"
Faramir försökte hålla minen, men lyckades inte, utan brast ut i ett fniss. Boromir gav ifrån sig ett mjukt skratt innan han dunkade till sin bror i axeln.
"Ack du Faramir, alltid så full av dramatik och energi" sa han och lät armen vila omkring honom. "Berätta nu, när är bröllopet?"
De båda bröderna skrattade av skämtet och Faramir lade en lätt hand på Boromirs kind.
"När min älskade är redo" svarade han, något mer seriöst.
"Faramir" suckade Boromir med ett leende. Han strök den yngre prinsens kind och lekte med en lockig hårslinga som hade fallit ner i Faramirs ansikte.
Faramir stod alldeles stilla och betraktade honom. Det var skönt att Boromir var hemma igen. Faramir njöt av att ha sin äldre bror där. Det var något, han kunde inte sätta fingret på det, men något som drog de två syskonen så nära varandra. Han sökte efter Boromirs blick, men kunde inte hålla den utan att känna hur det gick en ilning genom kroppen.
Boromir måste ha märkt det, för han ryggade tillbaka.
"Så... ehm, jag hade tänkt att du kunde få följa med nästa gång" avbröt han och började gå omkring i rummet.
Faramir bet sig i läppen.
"Du vet vad far tycker om det" svarade han utan att ta blicken från golvet.
"Är du okej?" frågade Boromir efter en kort tids tystnad.
Faramir tittade upp. Boromir granskade honom. Hans blick försökte borra sig djupt in i hans kropp, utan att lyckas.
"Vad hände med de två bröderna som berättade allting för varandra?"
Boromir kom fram till sin bror och satte ner sin hand på Faramirs axel med en aning kraft. Faramir tittade ner, men Boromir sökte efter hand blick under luggen.
"Faramir?"
"Det är okej" svarade Faramir, plötsligt något irriterat. Han skakade av sig Boromirs hand. "Godnatt".
"Godnatt." svarade Boromir.
När Faramir stängt dörren efter sig kunde Boromir inte låta bli att tänka vad som plötsligt flugit i honom. Det var inte Faramir att bete sig på det viset. Boromir beslöt sig för att Faramir haft det tungt under den tid hans äldre bror varit borta, och att samtalet om att genast ge sig av igen, kändes tungt. De var trots allt väldigt nära varandra, och Boromir visste hur mycket Faramir älskade sin bror, även om han inte ville visa det.
 
När Faramir stängt dörren till sitt rum och lagt den på hacka, sjönk han till golvet och blundade hårt. Han kunde inte lita på vad han känt just då. Boromir så nära, så nära de inte hade varit på år. Sedan de var små, bara barn.
Han hade varit så nära att... Faramir stannade upp i tankarna och gned händerna i ansiktet. Nej. Det var mot lagen. Vad om någon skulle få veta?
Det skulle visserligen inte vara första gången de två kysstes. Men de kyssar de hade gett varandra förut, var för vänskap och för att de var bröder som höll till varandra. I just den där stunden, kändes det som att kyssen hade varit menad för något annat. Något djupare.
Faramir kunde inte tänka klart längre. Han såg framför sig Boromir, hans starkare äldre bror. Hans glittrande ögon. Hans kittlande skägg. Nej. Det var dags för att gå till sängs.
Han drog av sig skjortan och hade precis dragit av sig kalongerna när han fick en chock. Nej. Det kunde inte vara... NEJ, skrek det i hans huvud. Han lät alla kläder falla till golvet. Tur att dörren var låst. Faramir bara hade en måste, han bara måste.
Han stod i halvmörket, i endast det dunkla skenet från månen. Ingen skulle veta. Hans händer rörde sig i en jämn långsam rytm, medan han försökte hålla sig från att inte stöna rakt ut. Bara tanken på sin brors händer fick honom att darra till. Om Boromir bara hade varit där. Tagit tag om sin broder och befallit honom att hålla käften om saken. Faramir skulle ha gjort precis som han blivit tillsagd, men fortfarande gett ifrån sig små grymtningar.
Boromir skulle ha bestraffat honom för det. Gett honom order om att gå ner på knä. Han skulle ha tagit en häftigt grepp om Faramirs hår och...
"Faramir?"
Faramir ryckte till av den plötsliga knackningen.
"Är du okej?"
Det var Boromir. Och han lät både orolig och ledsen.
"Får jag komma in?"
Faramir drog lakanet ur sängen och virade det kring höften, innan han öppnade dörren på glänt.
"Vad vill du?" frågade han och försökte spela trött.
Boromir granskade sin bror och gav honom en rynkad panna. Faramir förstod genast att Boromir inte gick på lögnen.
"Får jag kom in? Bara för en stund" upprepade Boromir.
"Visst" svarade Faramir lågt.


ÅÅSKAAA! Måste sluta D:
//Emfael
 

Alltid någonting intressant!

Måste säga att tumblr alltid lyckas överraska mig! Ha... älskar alla mina followers där också <3
 
 

5 unika besökare!

Jag vet inte vem ni är, men på sista tiden har min statistik hoppat mellan 2-5 unika besökare! Vem ni än är, det antalet betyder så mycket för mig och får mig att fortsätta skriva! Om det är något speciellt som drar er hit, så får ni gärna säga till. Hade betytt guld för mig :3Tror jag har en utmärkt gif för dethär också! Vänta så ska jag skaffa fram den! :D
 
 
//Emfael <333

Krama kuddar = eeh... ovana?

Haha, bara jag som älskar att krama kuddar? Det är skönt. Och känna doften av hem. Krama dem riktigt hårt. Och sedan bara ligga där. Speciellt på i morgonljuset. Eller när det mörknar och man tänt ett ljus eller två. Mysigt, inte sant?
Har inte kramat någon sedan jag kramade Fanni efter avslutningen... eller jo, Faster. Men det är ju bara släktingkramar... jag menar riktiga kramar?
Neh. Då var det efter jag och Fanni kollat The Avengers på bio. Haha, kommer ihåg det så bra! Fanni bara "Jag är inte så förtjust i sådana filmer, men den här verkar bra". Vi båda hade då redan pratat länge om filmen, och så en dag frågade jag om hon ville komma och se den med mig. Det var en fredag. Och marknad ^^ Så vi köpte grekiskt bröd, chips och läsk! Haha ^^ Det var så kuul <3 Häftig film också, (miaooww, Hiddleston... Renner... Johansson... [Ja, Scarlet Johansson, en kvinna, problem?]... Evans... Hemsworth... RDJ... Ruffalo... missat nån? Ah, visst Greg och Jackson ^^)
 
Hihi, ska fortsätta krama kuddar nu <3

Gonatt <3 (och NÅGRA nya gifs <3)

Mwhii <3
Sherlock kom idag ^^ JEEE <3 Fick faktiskt Karin med mig när jag skulle titta på den två första episoderna O.O Hon tyckte det var bra! (hehehehe, onda planer) Nejmen. Medan allting är som det ska, ska jag gå och lägga mig. Med gott humör och frid i sinnet. Eller... frid i själen... gott sinne... nej vafasen XD
 
Gonatt <3
/ Emfael
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Emfael <33
 
 
 

Whooaaaa :D *mensvärk*

Skulle precis ut genom dörren när jag kände mensen. Jädrans nice... VARFÖR IDAG? Nåja. Kom inte så mycket, körandet gick bra och så är det teoriprov på fredag ^^. Känner mig helt lugn faktiskt!
Jag gick dit då som det var sagt, väntade ganska länge men sedan började det samlas folk och snart frågade en ganska ung kille vem han skulle ha. Tjejen i disken, Ramona, svarade att det var jag... haha, det var inte det värsta! Killen kunde bara finska.
Och jag kunde bara svenska.
Nåja, vi båda log lite mot varandra och han var väldigt trevlig. Jag fick byta om och sedan fick jag sitta bakom honom när vi åkte upp till besiktningsstationen. Där lärde han mig lite smått om mopeden. Sedan fick jag titta på och köra själv. Hihi, var roligt :D
Fick också pröva på hanteringsprovet och det gick riktigt bra sa han.
När vi åkte i trafiken (notera: HAN körde, jag åkade) frågade han om jag la märke till vissa saker, berättade vad han gjorde och varför.
Koncentrerade mig dock inte så mycket, var mest stel som en pinne och var livrädd att falla av. I alla fall slappnade jag av på tillbaka vägen och kunde släppa taget (kramade mig typ fast i honom när vi åkte dit).
 
När lektionen var över stack jag till glasskiosken där mama och resten åt glass. Kände mig lite illamående när jag åt, men det slank ner ändå. Magen värkte som fan och jag ville bara komma hem.
 
Så förutom mensen, har det varit ganska bra :)
/Emfael <3
 

off to the körningslektion!

Määh... är inte lika nervös som igår. Men lite snurrar det i magen. Hoppas jag inte måste vänta jätte länge, blir bara mer nervös då. Vill bara ha det över. Sedan vill jag att Sherlock DVD:n skulle finnas på posten idag. Så jag kan titta på den. Alla 3 fucking episoder. Och bara njuta.
Nåja. Ska gå nu, önska mig lycka till kanske?
//Emfael
 

swabbo.org och imorgondagens planer

Hej ^^
Det öppnade ett nytt retrohotell (tror det kallas så) igår. Heter swabbo och det är faktiskt ganska kul utan vip :3
Heter sherlocked ifall någon där ute blir intresserad av att spela det ^^
Har två katter... Loki och Thor (Var det någon nyhet?). Planerar att skaffa något annat djur, kanske en krokodil? Den skulle få heta David. ELLER NEJ, Cumberbatch. Helt klart. Där hade vi det. En orange krokodil. Hihihi ^^

 Miaoowww <3
/sherlockian, asgardian, astronaut, emfael, miami... whatever folk kallar mig nuförtiden ^^

3 plåtar i ugnen? :O

Ehm... vet inte om det är så smart, är rädd för de ska jäsa och fastna i plåten över. Hehe, JA, 3 PLÅTAR. Samtidigt.
Nu ska jag bara vänta 25 minuter och så ska sista plåten in. Låter väl bra, och så hinner jag och Cecca laga en flotta också :)
 
Ska bli intressant detdär med en flotta, få se hur det går! Ajo, berättade jag vi tältade inomhus häromdagen? :3 Vi tänkte först tälta på deras matbord... och i hennes säng. Men det blev golvet tillsist. Skönast så också kanske... ^^
 
Huh. Degen var lite svår att kavla efter vikningarna? Eller så vek jag fel... det får jag väl se när jag tar ut dem. Määh, hoppas de går att äta sedan också. För annars har bara en massa tid och ork gått till spillo.
 
Jaja, croissanterna. De första kmr ut jämt. Om 15-20min. Då ska jag laga lite te och smaka på en :)
Sedan blir det att bygga flotta och jag antar att Ceksi har ordnat skjuts så att vi kan provåka den också. Kan nog bli lite svettigt så ett dopp skulle inte sitta dåligt!
// Emfael <3

Live från köket :D

Miaooo ^^
Har lagat degen till croissanterna nu, och filmat, haha gifs har jag ingen aning om det kommer ännu. Men men ^^ FOODPORN.
Vill också kunna skapa D':
 
Nåja. Degen ligger i frysen (Ja, den ska faktiskt vara kall under hela kavlingsprocessen)... men den har kaveln med sig så den är inte ensam. Bara 15min till så tror jag att jag kan fortsätta. Ska försöka vara så snabb som möjligt, ska kavla ut den 3 gånger... och vika emellan. Huh, mycket jobb.
 
Ajo... smöret skulle hyvlas med en osthyvel. Nåja. Det hade stått fram en stund så... har det på film så haha, ska försöka göra en gif av det XD
 
Ska kolla gSm och fortsätta sedan. Usch, imorgon är det första körningen... är skitnervös.
//Emfael <3 -som gör croissanter tills jorden slutar tvinna.
                  -som är skitnervös så att jorden faktiskt slutar tvinna.
 

Chucks week off

En fin show som får en att drägla... varje episod är ungefär 20min, Chuck är snygg, mysigt och roligt att titta på och man kan nästan känna doften genom datorn! Hahha ^^
 
Imorgon har jag bestämt mig för att det bli apelsincroissanter. Croissanter med apelsinmarmelad, låter gott, inte sant? :) Jag farar bara smördegen... kommer säkert att faila den.
Ska försöka filma lite också, kanske försöka mig på att göra små gifs (kommer att faila, vet inte ens hur man ska kunna klippa ut ett visst ställe, tröga ner vissa saker eller göra dem snabbare... och kvaliten kommer att suga for sure).
 
Ska nog fortsätta kolla på showen nu. Har ätit så mycket på sista tiden att idag får det nog räcka med det jag har proppat i mig!
And jou, åt två tortillor för en timme sedan. Gjorde någon god fyllning. Kastade i så gott som det jag hittade i kylskåpet. Squash (eller zukini som vi kallar det, kallas också kurbitz har jag för mig?), morot, lite vitlök, kalkon strimlor, en hel del torkad persilja, salt, peppar, gräddfil... sallad åkte visst ner också.
Blev så himmmmla gott!
 
Jaja, croissanter imorgon alltså! En sak till att adda i min nya (läs PRECIS PÅBÖRJADE) receptbok.
//Emfael <33

Alltså vafaaaaan

 
Why? VARFÖR SATAN, vad har jag någonsin gjort er? Oh wait... där kommer det... FLYGANDE. Jag föddes. Right. Jag var ert första barn. Ni var confused. Visste inte hur man skötte om ett barn. Jag hade hjärtfel, och en pacemaker, men varför stoppade det er? Jag var som alla andra ungar. JAG VAR FAN SOM ALLA ANDRA. Doktorn kanske påstod att ta det lugnt, men jag var ett litet energifrö.
Varför?
Varför var ni inte som alla andra föräldrar? Tog ut mig på picknick, till parker och lekplatser? Socialiserade mig? Det är ert fel. Ert fel. ERT FEL. HÖRNI DET?
Att barn är överviktiga är oftast föräldrarnas fel. OCH DET ÄR ERT FEL. Ni har aldrig peppat mig till någonting. Och sedan Karin och John kom, era drömungar, satte ni mig åt sidan. WHY? Betydde jag inte mer för er? Var jag bara en trashbag som ni hade misslyckats med?
Karin är den där flickan som du mamma älskar så mycket. För hon gör allt du säger. Hon berättar allt åt dig. Och du lyssnar. Varför? För att du inte ville göra samma misstag?
Och du pappa? Har alltid haft bättre kontakt med dig än mamma. Men nu glider vi isär. Det enda som håller oss ihop är det här med mopedkortet. Du tystnar och säger sedan tungt och tyst "Kör sedan försiktigt".
Men du kallar Karin din lilla prinsessa. Och slänger kommentarer som "Tina Turner" åt mig. För att jag har kort hår och puffar upp det? Och skämtar med "Du ser ut som om du var sjuk" när jag har grön ögonskugga.
 
John sedan då? Han ser upp till mig. Det har jag märkt. FÖR INGEN AV ER LYSSNAR. INGEN AV ER BRYR ER. Varje gång jag förbi hans rum säger han hej och frågar vad jag gör. Då stannar jag, svarar tillbaka och lyssnar fast han bara talar om sina tråkiga spel.
 
VAD TÄNKER NI GÖRA? Jag vet. Ni sitter bara där och dricker er öl. Skiter i om jag frågar om någon av er kunde köra mig till badstranden för att det är hett.
FUCK YOU, säger jag. FAN stick och dränk er. Jag älskar er INTE. Ni har aldrig varit de perfekta föräldrarna. Inte för mig.
 
/Emfael.

Den där blicken...

Den där känslan när man simmar bredvid varandra och plötsligt sätter båda av i full fart och tillslut skriker någon "Jag hann före dig". Haha ;D
 
Saker och ting redde ut sig. Vi städade puppehuset och sedan stack vi för att simma. Ska dit övernatten också, men måste bara duscha först, för håret är lite... *harkel* smutsigt.
Nåjaaa... men jag kanske ska sticka ner och duscha då, så kommer man iväg någon gång. Vi skulle tälta... inomhus.
 
//Emfael <333
ps. mwhii, bara för att Cumberbaby är så söt:
 
 

Simning

Fyfasen det är hett... svetten bara droppar. Skulle älska att gå till stranden för att simma lite... men kompisen är ganska klart inte på humör så. Jag vet hennes sätt att säga att hon inte orkar. Hon svarar inte. Även om hon själv sa att det var hett och att vi kunde gå och simma när jag frågade.
Sur över något igen? =/ (Ja, min telefon var avstängd hela dagen igår. Men ring morsan om det är så viktigt?)
 
Hatar sådant här. Jag är på glatt humör, sedan är alla andra sura. Vafan är fel på er.
//Emfael.
 
PS. OJSAN: HON RINGER! Aha.. det var om puppestädning. Mm.

BRA HUMÖR :DD

Miaoooo!
Är på bra humör idag! Vet inte varför, men jag sprudlar av en massa energi :D (ska kolla posten vid 13, ifall sherlock dvd:n har kommit :DD)
 
Har inte visat foton med nya kameran än? Här är några :)))
 
 
/Emfael <3333

Cumberbatch "Oh My God" remix

Värt att se! Hahaha Duc Sauce, fast med Ben som säger "Oh my god" (hahha, från en behind the scenes av Sherlock)
 
 
 

Ali G Indahouse

Kollade mest för att Martin Freeman var med i den filmen, såg halva, sedan började jag bara gäspa så det var ingen vits.
Men Martin var söt... som vanligt ^^
 
Har lekt fram och tillbaka med kameran hela dagen! Har även letat efter mopedböckerna, men verkar inte hitta dem? Õ.o
 Var kan de gömma sig?
 
Annars då. Stack till stan med mamma och morbror, och som jag sa, fick tider hit och dit. Klickat lite på gSm, spelat Sims typ halva dagen, käkat lite här och då, druckit som en jäwla häst och så var jag och simmade med Cecca ^^
 
 
Ska ta några foton, och så lägger jag mig sedan. Klockan är ju ändå en hel del ^^
//Emfael <3
PS. KAN INTE VÄNTA PÅ SHERLOCK DVD:N !!!!!!!!

Ny familjemedlem!

Hihi, hejsan svejs!
Ny familjmedlem alltså. En kamera :'D Eller tja, morbrors gamla, men det duger hur bra som helst :)
 
Har redan varit i full gång med att experimentera, såå mycket bättre än att läsa instruktioner... haha, nejmen, ska nog kasta en blick på dem innan jag sticker till sängs.
 
Ajoo, fick tid för första körlektionen och teoriprovet! Ååh, är så nervöööös! DD:
// Emfael <3

OMG :**D

Köpte precis första season av Sherlock ^^  :'3
Awww!!! Kan inte väntaaaa :D Omg, omg <3 Sedan ska jag köpa chips och dricka te medan jag har "first season of Sherlock; marathon"!!! Kommer att älska det, miaoowww.
 
KOM TILL MIG NUUUHH <3 Nämen, borde finnas på posten i slutet av nästa vecka, om jag har tur ^^
//Emfael <3

4 dagar sedan...

Vet att jag inte har skrivit på 4 dagar, har bara inte haft ork. Har inte hänt så mycket, eller tja, kanske. Har haft filmkväll med Cecca, vi grillade och kollade faktiskt på 1 skräckfilm... hahha <3
 
För övrigt har jag sovit väldigt djupt de två senaste nätterna och vaknat ovanligt tidigt. Har haft väldigt konstiga drömmar som jag inte kommer ihåg i varje detalj. Har även mått så konstigt. Som om det var något jag borde veta om, göra eller så...
oroar mig inför nästa sjukhusbesök. Vikten har lekt berg-och-dalbana igen och för tillfället vet jag inte hur det ser ut. Är väl tillbaka på ruta ett. Igen. Och sedan skulle jag ha något cykeltest. Usch fyfan.
 
Varför just jag? Jag är inte alls mig själv. Har haft väldigt positiv inställning till saker och ting, sedan skolan närmade sig sitt slut. Har fått plats på gymnasiet och annars är väl allting som det borde vara. Jag har kontakt med de jag känner att jag behöver i framtiden, och är redo för en ny start.
 
Varför just nu? Jag är nere och vill bara gråta. Men varför? Jag vet inte. Genast som jag vaknade imorse visste jag att något var fel. Något kändes fel. Jag ville bara sova bort hela dagen. Glömma allt som finns omkring mig.
 
Verkar som att livet bara går på och jag inte hittar bromsen. Under de senaste dagarna har jag inte känt mycket mer än en otrolig lust efter att få skrika STOP och stanna tiden. Få titta mig omkring, smälla folk på käftarna för att de förtjänar det, bara gå omkring. I en tyst värld. Där ingen annan rör på sig. Bara jag. Där ingen annan lever för stunden. Bara jag.
 
//Emfael.

RSS 2.0