Var är mina läsare?

Miaow,
har haft en kort, men konstigt tung dag idag. För den delen har jag börjat undra var mina 4 unika läsare tagit vägen? Har inte haft mer än 2 stycken de senaste dagarna. Skriver jag tråkigt? Eller har jag avskräckat er på något sätt?
 
Men i vilket fall som helst. Ååh, hörni idag... jag vet inte hur jag ska börja. Alltså skolan bjöd på munkar och lemonad, vilket jag inte åt förstås men det var inte pointen. Så jag, Pia, Janica OCH Linn stod lite från resten och bara hade kul. Sedan skulle Pia och Janica med buss och Linn skulle till tryckeriet. Eftersom jag skulle till mamma, skulle jag och Linn åt samma håll. Så vi gick tillsammans till tryckeriet. Därefter gick vi till biblioteket, mamma skulle ju ändå sluta kvart i tre.
Jag har varit in där tusen gånger, men alla verkar fått för sig att jag är helt ny i Nickby. Nåja, jag ville inte göra Linn ledsen. Hon verkade så spänd inför att visa mig omkring. Så vi gick dit och hon visade mig runt. Berättade var allting fanns i hyllorna, pekade ut bra böcker och sådant.
 
Sedan blev det helt fucked up. Och det är det som stör mig mest. Vi stod och kollade lite på filmer, så hittade jag Ghost World som jag kanske nämnt. Med Scarlett Johansson. Utan att tänka mig för sa jag "Hon är snygg". Det blev knäpptyst mellan oss. Sedan, helt pinsam, sa jag "Inte på det viset". Kommer inte ihåg vad Linn sa, men det blev en spänd stämning i luften.
Efter en stund lättade det upp lite... vi gick mot utgången och så frågade Linn om jag skulle gå. Lite generat vände jag mig om och petade med några lappar och sa "Om du inte känner dig obekväm med mig så". Linn svarade bara "Nej, nej". Och så gick vi för att titta på några akvarellböcker. Jag ringde mamma och sa att jag skulle bli lite på biblioteket för ens stund, med Linn. Sedan började Linn fråga om jag berättat om henne för mamma, vilket jag har gjort. Sedan brast vi ut i skratt när hon rättade mig med att hon var 17 och inte 20. Sedan skulle hon med bussen och hon hälsade mig gott veckoslut. Då hände det... (NEJ VI KYSSTES INTE ELLER NÅGOT XD)... men jag sträckte ut armen för en hastig kram och så kramade vi varandra hejdå. Kommer ihåg att jag sa hejdå åt henne vid samma tillfälle...
 
Vad gör man? Känner mig konstig... måste se hur det går på måndagen.
//Emfael...

Fredag imorgon och Cumberbatch can't chop tomatoes :'3

Miaow,
imorgon blir det fredag! Och... Cumberbatch kan inte skära tomater. Hahaha, sorry gubben <3 MEN BARA KOLLA, VAD GLOR NI DÄR FÖR? Sedan blev jag helt... OMG. Han skär lök precis som jag :''D
Tomaterna kommer från 2:40 ungefär.
 
 
//Emfael <3333333333333333333333333333
 

Morgonmål vid datorn

Miaow,
så ska man allt göra! Äta morgonmål vid datorn... hehhe. Skönt när man börjar 9 imorgon och inte behöver ta med sig några skolsaker. Aaaa.
 
Hinner inte blogga så mycket. Och sorry för att jag inte lade upp bilderna, ska lägga upp dem på fort jag får tid <3 Ses!
//Emfael <3333333

Happy 32th birthday David Desrosiers!

Miaow,
oh my <3 Lagade ju kaka redan igår. Smakade precis på den och ja! Så gott :3
Bilder kommer säkert lite senare... tror jag. Bildbomb, har ju en hel del som jag lovat visa er ^^' Men nu ska läxorna lagas, inte för att jag har så mycket, men så har man det undan. Var redan och tog en dusch så det behöver jag inte bry mig om.
Ajo, fredagen var så gott som ledig. Vi har studiehandledar dag :D
//Emfael <3
 
GRATTIS DAVID <33333333 Love youuuuuu <333
 

(MOHHAHA)

Miaow,
sitter på Janicas moddalektion. Egentligen har jag håltimme, men jag och Pia smet in. Nu sitter vi här snällt och tysta i ett hörn och fannördar. Hihiiii.
Jag ska kanske titta på någon episod av Will and Grace, kanske någon Avengersepisod. Nåja, ska se, ska se. Uhhg, efter den här timmen är det gymnastik. Hehhe... glömde extra kläder hemma, soo. Jag får gymnastisera i samma kläder... och det värsta är... bussen kommer vara full av lärare. Oh my... men jag tänkte stiga på vid biblioteket. Tänker inte stå med lärare och se dum ut. Hahha >.<
 
Men ja, nu ska jag börja med det jag ska göra, och Howrse är en av dom sakerna. Åh! Känns så skönt när man får tömma huvudet UNDER dagen, så kommer man ihåg att nämna saker man kanske inte skulle nämna annars. Och dessutom, så uppdateras bloggen ännu oftare! :3
 
//Emfael <3333

Jaja, i skolan är man då :'3

Miaow,
åkte med buss idag eftersom mamma skulle cykla. Uhhg, stiger av vid biblioteket, ca. 2-3min från skolan... och Michael, allstå engelskaläraren, gör det också. Det blev så pinsamt att jag nästan dog inombords av skratt. Han gick på andra sidan av vägen, vilket gjorde det ännu mera konstigt...
 
Men ja, nu ska det inte bli en skvallerblogg om vad lärare håller på med! Här sitter jag... i skolan. Något nytt? 15min kvar tills lektionen börjar. Hinner göra mycket under den tiden. Sedan blir det modda. Miaow. Skrev 6 sidor på en uppgift igår. Slår vad om att jag missade hälften... och bara skrev skit. Får säkert minuspoäng eller något. Ah my. WHY.
Jag kom till gymnasiet för att höja betygen, och det är nog inte så svårt som det verkar. Egentligen. Man bara gör läxorna, följer med på lektionerna och markerar. Och skriver bra i proven. Är nöjd om jag kommer ut med en 8 i medeltal, och det, tror jag inte är så svårt. Bara jag skulle orka kämpa lite... enligt Mats verkade det så enkelt. Måste nog bara aktivera mig lite. Ehhe.
 
Men ja, nu ska jag göra annat, ses ^^
//Emfael <333

Hemma troll troll

Miaow,
nu är man äntligen hemma igen. Sitter och äter ett litet mellanmål, mamma är cyklande idag. Men tja. Nu blir det väl läxor och sedan får man väl se vad man hittar på. Imorgon skulle det i alla fall bli 100m löpning med tid. Uhhg. Orka?
 
Nåja. Bra ska det nog gå. Det gick det förra gången också. Och gången innan.
 
Ajo, kakbottnet ska jag kanske sätta igång med. Hehe :3 IMORGON BLIR DET KAKAAAAAA
//Emfael <333

(Lånade Pias dator)

Miaooow,
fick låna Pias datorn medan hon stack för att äta. Omg, vi är tre tumblrfans här ^^ Jag, Pia och Janica. Ah MY. Nåja, sedan då?
Idag ska jag till bokhandeln. Måste köpa lite papper, för det behövs. Och sedan var det ju grädden och chokladkrämen. OCH PASTILLERNA ELLER KARAMELLERNA. Hur kunde jag glömma? Uhhg. Tänkte fara med 5 över 15 bussen. Eller ja, hinner ju inte med någon annan heller så att ehm...
ÅÅh, imorgon fyller Desrosiers år!!! <3 Är så glad ^^ 
Men ja, nu blir det snart franska och sedan är det bara matta. Så är dagen slut :3 
 
//Emfael <3
 

Nu skulle en dusch gälla sig.

Miaow,
sedan ska jag tända ett ljus och lägga mig. Ååh, en låång varm dusch. Okej, inte så lång för klockan är redan en hel del. Ååh, hinner inte kolla Ali G färdigt. Nåja Desrosiers fyller 32 på onsdag <3 OCH nästa ... lördag? är det Freeman som blir 41!
 
Allt dethär betyder... KAKA. Och jag tänkte faktiskt göra så att jag köper grädde och allting sådant imorgon, så gör jag kakbottnet imorgonkväll eller på onsdagmorgon. Åh, så mysigt <3 tänk att stiga upp 4 på morgonen för att göra kaka <3
Men det får bli en liten. Jeff och David får dela på den, Jeff hade nämligen förra veckan. Ååh, tycker det låter lite respektlöst att skriva förnamn, men efternamn låter lite dumt.... NÅJA NÅJA. Grädde ska jag åtminstone ha, för det har vi inte hemma. Måste fråga mamma hur mycket jag har på kontot.
Sedan måste jag ha lite karameller, för att pryda kakan <3 Och sylt har vi här hemma, så det är inte hela världen. Eller ja... jag kunde ju alltid fylla kakan med chokladkräm. MUMS. CHOKLADKAKA. ÅÅh, med chokladrussin eller franska mintpastiller.
 
Men ja, det ser vi imorgon! Nu ska jag duscha innan det blir riktigt sent!
//Emfael <33333333
 
 

Borde egentligen göra läxan..

Miaow,
men jag skulle inte riktigt orka. Ingen svår läxa, trots att den är på finska. Men orken har smått smitit iväg. Slutade 14 idag, eftersom musikläraren var sjuk. Satt i biblioteket och läste en ny bok om Afrodite. Regnar idag, det är riktigt skönt och mysigt faktiskt. Jag somnar alltid gott till ljudet av regnet.
Dock så blir det nog inget gräs åt kaninerna... men vi har så mycket frukt hemma som skulle måsta användas. Kanske jag kan ta med lite så får dom äta det, det funkar med det mesta. Om det fortfarande regnar då så kanske mamma får köra, har ingen lust att gå i regnet. 
Men något sorts träningspass borde jag ändå göra idag. Känner mig så lat och jag har på känn att lite träning skulle pigga upp både humöret och latheten.
 
Ska se vad jag hittar på... men tills dess. Muui muui
//Emfael <3

Här sitter jag och... kvällsbloggar!

Miaow,
haha. "Här sitter jag och..." verkar ha blivit ett, vad ska man säga, känna-igen-tecken-att-det-är-jag-som-bloggar. Ja naturligtvis så det ju bara jag som bloggar på min blogg. Men men.
Borde checka Wilma ikväll också.
Inget nytt på Wilma inte. Hah. Nåmen ja... nu ska jag sticka tills sängs. Men vi ses imorgon <33


//Emfael <33
 

[Ingen rubrik?]

Miaow.
Ibland är det så lugnt och skönt. Att bara ligga där och hålla om en kudde, dra in doften av hem. Bara låta tankarna flöda. Lyssna till fågelkvittret, vinden som sakta blåser. Titta ut över ett hav av bilder på väggarna och fundera över hur lycklig man är. Hur bra livet är.
 
Och så kommer något som vänder upp och ner på hela skiten, där man återigen får smaka dammet.
/Emfael.
 
ps. Imorgon är det (RED PANTS) MONDAY. WHOOOAA. Hade faktiskt tänkt rita ett par röda pants... hehhe ;3

Will and Grace

Miaow,
nu ska jag mysa ner med några episoder Will and Grace. Tänkte börja från början, så man kan väl säga att jag är på väg in i en ny fandom?
The Will and Grace fandom.
So, miaow. Nu ska jag mysmysa med min dator <3
//Emfael <3333333333333

Uppdatera layouten?

Miaow,
har lust att uppdatera layouten för bloggen lite. Men för att vara ärlig... så vet jag inte hur det skulle se ut. Jag är helt bortom allting som kallas inspiration, och just nu vill jag bara sitta i ett hörn och gråta över att John fortfarande inte vet att Sherlock lever.
 
MÄÄÄÄHHH.
 
Jag behöver te.
//Emfael.
 

Nu vill jag baka!

Miaow,
nu vill jag baka! Kaneläppelmuffins! Aaa... så goooott det låter. Inte sant? Klockan är ju bara halv 7, och jag tänkte nog ta fyrhjulingen. Vet inte om jag ska se på Sherlock idag. Det är en underbar episod, men... jag gråter ändå bara och får sådan angst. Dessutom skulle vi kanske köra Anden i Glaset med Cecca och Eimi.
 
Ska baka nu.
//Emfael
 

Morgonmorgon, en sådan solig morgon!

Miaow,
en sådan underbar morgon att vakna till! Jag känner mig så fylld av hopp och ro. Dock undrar jag var min iPod har tagit vägen? Den lilla... gullplutten <3
Har precis ätit morgonmål och kollat på ett avsnitt av Mumin. Haha, jag älskar alla ansiktsuttryck de har x3
 
Men ja, blir inget långt. Mamma och moster ska på varghoneloppet och jag ska bara fortsätta mysa med Mumin.
//Emfael <333333333333333333333333333333333
 

Känner mig så konsigt...

Miaow,
alltså jag vet inte riktigt. Jag är inte kär, nej. Jag har inte varit kär i någon sedan... ja, när? Jag brukar inte räkna med kändisar när det gäller kärlek, av den enkla orsaken att jag aldrig träffat dem och troligen aldrig kommer heller.
Men ja. Alltså. Jag vet inte hur jag ska förklara det.
Jag är intresserad av att lära känna henne bättre. Jag känner mig trygg och säker att prata med henne, trots att hon är så mycket som 5 år äldre än mig och snart åker till Tyskland som utbytesstudent. Vet inte om jag någonsin nämnt hennes namn. Jo, det har jag. Tidigare idag. I skolan. Under hålltimmesbloggningen.
Idag var hon lite... (jaja. Linn) ..koncentrerad på sina uppgifter så jag ville inte störa. Vi talade inte så mycket idag, eller jo, före franskan och före maten. Hon visade en bok som hon lånat på biblioteket. Och så småfrågade hon om jag gillade Simple Plan. (Haha, det syns ganska tydligt). Men i vilket fall som helst, så frågade jag lite vad hon tyckte om. Blev överraskad av svaret. "Metal och orkestermusik, lite av allt egentligen". Sedan talade hon något om en blogg och tecknande.
 
Sedan blev det tyst.
 
(Nej, ingen djupögonkontakt som bevisade blah blah blah). Man kunde se att våra hjärnor arbeta med att hitta på något att säga. Vi tittade bara på varandra, tittade bort, tittade på varandra, tittade bort... haha. Precis som här om dagen. När vi stod där i entren. Och talade om filmer.
Hur lärde jag känna Linn, kanske någon där ute undrar? Alltså hon går i vår franskagrupp. Tills hon åker vill säga. Men jaja, vi fick en par uppgift och vi blev utlottade. Så hamnade jag med Linn. Plötsligt talade vi och Veronica om Nya Zeeland och Lord of the Rings. Sedan flöt det egentligen bara på.
 
Måste säga att jag...känt mig såhär konstig sedan igår. Alltså Linn skulle till biblioteket (därför frågade jag idag vad hon lånade) och jag skulle till Hälsoläran. Jag var klar att säga hejdå, men Linn var snabb med att säga att hon slipper ju ut med dörren precis bredvid. Och innan vi skiljdes åt (nej, jag vet hur det låter, men NEJ) log hon bara och sa mjukt (NEJ, forfarande inte på det viset, vad jag vet...) "Vi ses, hejdå". Helt automatiskt svarade jag samma sak tillbaka och log. Senare under lektionen gick det upp för mig att jag säkert sagt det med det allra hemskaste, sötaste och äckligaste tonfallet jag använt.
"Vi ses"
Jag skulle aldrig säga "Vi ses" åt någon jag inte känner att jag vill umgås med. Jag vet ju inte hur folk tänker... men jag tolkade det som att jag och Linn, (NEJ, vad tänker ni??) är vänner? Bekanta? Vill hon vara vän med mig?
ÅÅh. Vad är dethär??? Hur visar man att man är vän med någon? Tecken? Ni ser problemet här?
 
Btw... hela inlägget handlar om Linn. (Låter skit creepy när jag säger sådär... UHHG [NEJ])
//Emfael hfu07y31fguvjijhhgu03h2guhivqåojf
 
Tar säkert bort inlägget... om jag ångrar mig. Måste bara få ut det någonstans. NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG???
 

Fredagsmys infört <3

Miaow,
ska försöka få läxorna undan så fort jag ätit. Sedan ska jag införa Fredagsmys med Miami. Låter väl kul? Okej, hehe. Går väl inte ut på så mycket annat än att jag bara skrubbar skiten ur mig, virar mig in i en badrock och ställer till med den värsta skönhetssalongen. Nejmen, ångbada facet, ta hand om händerna och fötterna. Får bli ett grönttebad ;D
Sedan ska jag se på film. Är inte säker på vilken. Third Star? Nej. Gråter skiten ur mig. The Avengers? Om vi hade den, JA. Sherlock? Kommer imorgon, och jag vill helst mysa skilt med det, så nej.
 
Ska se vad vi har för gamla filmer. Någon jag inte sett på länge? :'3
//Emfael <333
PS. AJOO, måste visa vad vi fick med posten! Men det får bli till senare <3
 

Håltimme på datorn :D

Miaow,
här sitter jag och bloggar. Ja, jag är i skolan och jag har håltimme. Hoppas bara att batteriet håller så länge det lovar. Nu är det ganska precis 1h och 30min kvar... nåja. Veronica läser moddaläxan och Linn sitter och jobbar med något finskaprojekt.
Inte så mycket nytt egentligen. Ah! Jag kommer aldrig på något att skriva när jag väl får tid! Vad ska jag berätta för er?
Idag äter jag två smörgåsar. Åt gröt till morgonmål så kanske jag klarar mig till efter franskan? Nåja, det är ju en timme tills lunch så kanske jag hinner bli hungrig.
Nåja, ska hitta på något annat nu. Får åka hem med mamma idag, hon slutar kvart i 15, och sedan skulle hon till butiken. Ingen vits att jag drar mig hem med bussen. Mamma kommer ändå säkert emot på vägen. Så. Idag har vi flextimme, det får jag inte glömma. Men kanske inte rektorn påminner, vi har ju honom sista timmen, fysik.
 
Men jaja, nu ska spela lite howrse, där finns alltid något att göra ändå :D
//Emfael <3333

Här sitter jag och... äter?

Miaow,eller bonsoir! Här sitter jag och käkar ett bröd innan jag lägger mig. Imorgon har jag planerat att datorn skulle få hänga med till skolan! Få se hur det ska gå ;D
Måste ladda den full på morgonen så jag klarar mig under hela håltimmen. Och så måste jag hitta på något att äta. NÅGOT gott!
Kanske lite stekpotatis? Skulle faktiskt vara riktigt gott. Vet bara inte vad skulle äta med... broilersås? Det borde vi ha lite kvar. Lite stekta ägg och så går det nog bra :3
 
Sedan blir det att göra läxorna inför måndagen... och aaah. Bara vara heeela helgen :D
//Emfael <3333333333333
 
NATI <333

Här sitter jag och... äter kvällsmat!

Miaow,
här sitter jag igen. I sängen. Och äter kvällsmat. Eller ja, 2 brödskivor. Helt okej som kvällsmat. OCH belöning! Nu är finskasaken över och nu kan jag koncentrera mig på annat. Måste ändå medge... att pressen inför finskan var ganska så okej. Jag menar, jag gjorde ganska bra ifrån mig, och koncentrerade mig något evigt mycket på det. Tror aldrig att en finskauppgift betytt så mycket för mig.
Men, som sagt, nu ska man inte slappna av. Det här är bara uppvärmning!
På tal om uppvärmningar, gymnastiken var hääärlig. Okej, löpningen var kanske lite pinsam... eheheh. Men jag kan ännu känna att musklerna arbetar i vaderna, och fotbollen var för en gångsskull hur rolig som helst! Kände mig så stolt över mig själv, det kanske berodde på finskan?
Nåja, sedan kom jag hem och tänkte att jag kunde väl gå på vågen. Stannade vid 101,8 och ni kan väl gissa vem som flög i taket?

JO JAG. Omg. Tittade upp på mig själv och log. Har varit så positiv. Psst, jag rekommenderar att ta med egen mat till skolan! Om du inte gillar skolmaten, ja då kan du ju äta det du tycker om. Det är ju också bra i familjer där det lätt blir rester över. Som hos oss, det är inte stora portioner, men tillräckligt för att jag ska klara mig genom en skoldag. Visst känner jag hungern komma krypande vid 15-16, men den har börjat kännas så bra att jag till och med ibland kan vänta tills mamma lagar mat.
Ibland tar jag en smörgås eller en banan. Men för det mesta klarar jag mig.
Sedan, så har du bättre koll på kalorierna. Är i en fas igen där kalorierna är det som räknas. Och riktigt mat. Jag äter i inte en twix till lunch bara för att det finns omkring 100kcal i den, nej nej.
 
Imorgon blir det spenatsoppa. Precis på 200kcal. 3dl mjölk, 4 spenatbitar och en knapp näve majs.
Men nu måste jag sova! Och batteriet tar snart slut, igen :'3
//Emfael <333333333333333333333333333333333333333333333
 

Ååh... finskapresentation idag?

Miaow,
allting är under kontroll, så var lugna <3 Dessvärre, vet jag inte om jag själv är så stabiliserad. Känner mig en aning nervös bara med tanken på att stå framför klassen och tala... om te. Te är en så stor del av mig, uhg. Och nu ska jag dela den med alla andra. Vafan.
Ingen kommer förstå. MÄÄÄHH. Nåja, nu Emilia! Tänk positivt och bara läs från pappret så ska det gå bra. Jag har ju ändå försökt.
"Försökt". Hade mamma att rätta hela texten åt mig igår... och när jag säger "rätta" och "HELA" betyder det att jag hade skrivit allting fel. (Nonej, men en hel del var fel). Det mesta var bara böjningsfel och syftningsfel, så att. Någon finska kan jag. yeij?

Ska njuta av mina sista 10-15min nu och sedan är det skolaaaaaaaaa.
//Emfael <3
 

"Håltimmebloggning"

Miaow,
hade håltimme och pratade med mamma redan imorse om jag kunde komma och skriva ut lite bilder tills imorgon. Lite tekannor och bilder på tebuskar, torkade teer... inte så intressant för er kanske? x3
Tänkte jag kunde blogga lite också, mamma har en patient just nu och jag tror hon skulle på hembesök efter halv 11.
Finskan gick helt fint, fast jag inte gjort läxan. Kanske jag är så osynlig... hehhe ^^ Det är ju bara bra det, egentligen. Eller så har hon märkt att min finska är skit :'D
Jaja, vet inte riktigt hur jag ska äta idag. Glömde gaffeln hemma! Såååå. MAMMA? Kanske de har lite bestick här? Kunde kanske få låna en från matsalen... det borde ju inte vara så svårt :3
 
Men nu ska jag skriva ut lite bilder... och lite på Cumberbatch, hoppas mamma inte märker <3
//Emfael <33
 

Här sitter jag och... förbereder mig!

Miaow,
sitter ännu uppe och försöker få bukt på finskan. Flyter konstigt bra på när det är sent. Har aldrig varit en morgonmänniska. Ska äta någon smörgås så fort jag fått det här någorlunda färdigt. Får finslipa imorgon. Jaja, och imorgon måste jag väl ännu ta itu med andra läxor, när jag vaknar... eheheh. Har faktiskt helt glömt bort allt annat. Har lagt så mycket koncentration på finskan att allt annat gått helt åt jvawjgoejwqjvbjq.
 
Men nu ska jag försöka skynda mig, så jag får sova lite sedan.
//Emfael <333

Inte så mycket nytt sedan senast

Miaow,
har precis kommit hem från skolan. Eller ja, "lära-känna-varandra-dagen". Tyckte det var lite barnsligt... jag menar vi är ju ändå i gymnasiet redan. Jag säger inte att det inte var kul, alla hade trevligt.
Men ja, idag blir det att skriva färdigt om finskan. Vill helst öva imorgon så fort jag kommer hem, och då kanske ni förstår varför jag vill ha det färdigt idag.
 
Som sagt inget nytt, blev lite mys med Sherlock under lördagen, men inget annat. Nu ska jag klicka runt och sedan ska jag börja med finskan... uhhg.

//Emfael

Bäst att börja jobba då.

Miaow,
vaknade redan 8. Lade mig visserligen kring 21 igår, så jag förstår att jag vaknade tidigt. Men ja. Idag blir det inte att ligga på latsidan i alla fall. Pupparna ska städas 12, finskaföredraget ska förberedas så långt som det går och rummet kunde också städas en aning.
Har precis ätit morgonmål och fangirlat över tumblr. Fint liv man har då. Drack också en kopp camomill te. Kommer nog en recension på det någon gång idag, och säkert på nypon också. Fast det har jag inte smakat ännu...
 
Men ja, jobbet blir ju inte direkt gjort av sig själv. Så, ska väl börja då...
//Emfael
 

Latmasken slår in

Miaow,
hade som sagt tänkt börja med finskasaken idag. Men... latmasken har klampat in och jag har bara lust att lägga mig, se någon episod av Sherlock och bara dricka en massa te. Skrev ju ändå en hel uppsats (eheheh, okej, på 160 ord) utan hjälp, så lite beröm är jag nog värd. Sedan är jag ju ledig halva dagen imorgon och heeela lååånga söndagen! Så relax ska det bli här, och Sherlock och chips får funka som belöning imorgon för mitt lätta hårda arbete :3
 
 
//Emfael <333
ps. NUU ÄR DET MAT, FÖR JAG HUNGRIG

Ikväll blir det finska

Miaow,
här sitter jag och äter morgonmål. Tänkte först att jag bara ska chilla ikväll, men sedan tänkte jag att det kommer ju Sherlock imorgon så jag kan ju sitta tillbaka då imorgon istället. Så ikväll tänkte jag försöka få så mycket klart inför finskapresentationen som jag kan.
 
Så idag var det lite enklare dag igen. Finska, franska och fysik. Hah, FFFF! Fredag = Finska, franska och fysik. Så enkelt :3
Bara jag klarar finskan, så går det nog bra sedan. Jaja, nu ska jag börja dra iväg mig från datorn. Mamma vill komma iväg tjugo före, och klockan är redan tjugo över. Så, 20min har jag på mig...
 
//Emfael <3

Ännu en dag att leva

Miaow,
har precis lagat lite läxor och diskuterat med mamma om hälsolärans projekt. Huhhu, ska jag säga. Till och med mamma höjde på ögonbrynen och tyckte att vi fått lite information. Men tja, tja.
Har faktiskt börja komma igång, som jag tidigare skrev. Det börjar flyta på av sig själv och det känns inte så tungt.
 
Tror nog att jag får duscha imorgon när jag vaknar. Är så trött, och jag behöver verkligen få sova. AA! Imorgon får jag åka med mamma, det är skönt! Då slipper jag åka buss och så kan jag sova en halv timme mer. Allt borde vara under kontroll, läxor och sådant. Finskan kan jag nog öva imorgon bitti. Det var bara läsläxan kvar, och det samma i franskan.
 
AJO! Hahah, hade brandövning idag i skolan. Vi satt och hade franska, och plötsligt lät det som någon rostig dörrklocka ringde. Det var också väldigt lågt. Franskaläraren och jag uttbytte några ord om det och konstaterade att kanske äldre mer hörskadade kanske inte kunde höra det.
 
MEN NU ska jag lägga mig, för det behövs. Bonne nuit! <3
//Emfael <333
 

Imorgon är det fredag, visst?

Miaow,
har haft så mycket för mig att jag knappt vet vilken dag det är. Men imorgon är det fredag, just as a friendly reminder till mig själv. Sitter här och dricker saft och äter en brödkant. Mamma ska nog just vara hemma, och då är det ju inte någon vits med något större mellanmål.
Funderade precis... hur mitt schema ser ut för imorgon. AAH, har så mycket läxor att det kommer ta mig halva natten. Får nog börja bara jag hastigt checkat howrse och tumblr. Finskan får vänta tills mamma kommer hem... eller jag kunde ju alltid försöka själv. Det ska nog inte vara så svårt. Jag vet jag kan någorlunda. Måste bara lita på mig själv igen.
Idag har jag varit på rätt så gott humör. Dagen har gått som den skulle, och jag kunde slappna av och gå för mig själv. Såg bara Veronica under lektionerna, puh! Hon är okej som skolkamrat, men något mer än bara det vill jag helst inte vara. Orkar inte bli vän med någon just nu. Har så mycket att stå i, jag har vänner från förut att prata med och dessutom strider jag med känslorna inom mig. Nej, nej. Någon ny vän skulle bara svänga upp och ner på skitet mer än vad det är.
 
Och nu blöder näsan också... ååh. Måste göra något annat snart. Blir helt sjuk av att bara tänka på läxor och aldrig få sitta ner och göra något annat än tänka på det.
//Emfael <3

I got a tumblr full of sunshine

Miaow,
bästa saken på heeela dagen! Bara läs, den är underbar :''3 Melodin är Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine (jag tror den heter så) HHAHA :D
 
I got a tumblr, got a tumblr full of sunshine.
I got a tumblr, and my entire life's online, oh.
Reblog what you want but you're never gonna break me, no.
Anons and their hate are never gonna shake me, no.
Ohh, oh oh.
Reblog all daaaaaaaaaaaaay,
scroll through the niiiiiiight.
My followeeeeeeers,
always by my siiiiide.
 
Oh my <3 Jaja. Berättade jag om gymnastiken redan? Kanske?
Hälsoläraren är helt rolig. Han verkar helt trevlig och avslappnad lärare. Han förklara väldigt bra också. Nina, modersmålläraren, verkar också otroligt hjälpsam och inspirerande. Blev lite besviken vi inte fick sätta igång med långa texter genast. Hade gärna velat visa vad jag går för, och se var jag står. Hon sa nämligen att hon var otroligt petig, och ajjabajja... jag är nog den som glömmer allting jag lärt mig i skolan. Helt seriöst, jag skriver mer efter min naturliga... ska man kalla det "talang"? Det som låter bäst, där det låter bäst.
 
Nu ska jag och lägga mig. Måste skriva ut lite papper imorgon, kanske 5 stycken... OM jag hittar. Om datorkultur. Har ett A5 papper fullt med frågor, påståenden och bara tankar. Det tror jag nog att INTE räcker. Jag är bara så nervös att jag har tolkat fel... och att hon som jag arbetar med har tänkt något annat...
 
NU. Slut. Miaow, nati <3
 
 

Det börjar gå på

Miaow,
här sitter jag med musik i öronen och bara klickar runt. Ska nog börja göra lite en hel del läxor snart. Ska bara skriva dethär och sedan får jag nog sätta igång med räknandet. Hade några uppgifter till imorgon, och så hade jag visst dedär 16 orden till franskan?
 
Jaja, nu blir det inget om jag inte sätter lite fart under. Tänker inte sitta uppe tills 10 med finskaläxan halvgjord!
//Emfael <33
Ps. bloggar kanske senare, tror nog det :3 <33

Hinner ine blogga något...

Miaow,
UHHG: Jag blir så sur på mig själv.
Hinner inte blogga något nuföritiden. (okej två dagar uhhu uhhu). Satt igår och kämpade med finska läxan... och jag måste säga att det inte var något enkelt. Plus att jag inte kommer ihåg läxan. Hann inte anteckna igår.
Men ja. IDAG är det (modda?) första timmen... sedan var det visst hälsokunskap, finska, håltimme och gymnastik. Längtar till gymnastiken lite faktiskt. Har känt mig så lat på sista tiden. Däremot så har jag ju mens... och det är ju inte så trevligt.
 
Sitter här och försöker tränga i mig morgomål. Det går inget vidare, är hungrig men mår så illa.
Jaja, ska bara äta nu och sluta klaga.
 
 
//Emfael </3

Ändrat schema...

Miaow,
jahaja. Kunde alltså inte ha den där ena modersmålstimmen så jag fick ta franska istället. Men nåja, det är egentligen bra att jag övar lite. Tills... torsdag? Är det 16 ord vi ska lära oss. "Whii" <.<
Finska timmen överlevde jag. PUH!
 
Alltså det var lite underligt... men jag satte mig ner och sedan kom det en flicka bredvid mig. Sedan fick vi som uppgift att intervjua varandra och berätta för hela gruppen. Fyfan säger jag. Inte tjejen alltså, hon var helt okej :)
Men uppgiften...
Jaja, anyway. Hon hette Veronica och lite sådant. När timmen var slut, var jag plötsligt förföljd av henne och vi gick tillsammans på morgonsamlingen. Det visade sig att vi båda hade håltimme, och vi båda skulle köpa böcker så vi stack till bokhandeln (först via mamma förstås, hade glömt schemat hemma).
Sedan, mer eller mindre, tvingade hon mig med till matsalen och sedan hängde vi lite smått med varandra under resten av dagen.
 
(Men jag måste säga, det var lite konstigt x3 Jag kände ju knappt henne... och sedan plötsligt sa hon bara [jag hade sagt att jag suger på finska] att hon kunde hjälpa mig med finskan. Mm, tack :) Sedan sa jag vid något tillfälle att jag måste vänta jätte länge på bussen, och så föreslog hon att jag kunde komma hem till henne....)
 
... DET är varför jag inte bekantar mig med folk. Visst, det är roligt att ha någon att vara med och fråga om råd... men jag vill liksom bara inte bli vän med någon... jaja. Vi får väl se, vi får väl se. MEN jag vill inte äta i den matsalen mer. Det vet jag.
 
//Emfael

Mensvärk och hunger samtidigt

Miaow,
har ni någonsin haft mensvärk och varit hungrig samtidigt? Usch. Man tror man vill spy. Andra dagen idag, uhhg. Nåja. Låg profil så ska allt gå bra bara. Biff och sallad blir det för min del idag. Tänkte nog göra mig hemmastadd på andra våningen. Ska nog ta med ett häfte som jag kan skriva i under dagen. Måste springa och köpa ett par sedan.
Slapp med mammas skjuts idag, tur för mig igen. Och pappa skulle kanske söka, han visste inte ännu.
 
Jaja, måste börja göra mig färdig. Ses senare idag... om jag överlever.
//Emfael

Lite kvällsblogg, för att tömma huvudet

Miaow,
måste få tömma huvudet lite före jag lägger mig. Stack tidigare till Cecca idag, behövde få prata lite om skolan. Det lättade en hel del, hade så mycket i huvudet att jag inte visste hur jag skulle bete mig.
Tja, har precis fått inbankat i mammas huvud att jag vägrar äta i matsalen, så jag tar mat med hemifrån. Ska försöka hålla mig till sallader och kalorilätta grejer så att man håller vikten i schack.
Slipper med mammas skjuts imorgon. Så behöver jag inte åka buss imorgon heller. Bara hem förstås. Mm... Ja. Måste kanske skriva av mitt schema också, så jag kommer ihåg det :3 Finska, blir min första riktiga timme. Är lite nervös, men det ska väl nog gå bra. Jag dör ju inte precis... eller?
Sedan har jag en håltimme, whihiiii! Och efter den är det matrast soo. Sedan blir det modda och matta. Slutar 14 ^^ Ganska enkel dag faktiskt :)
 
Under håltimmen tänkte jag gå över till bokhandeln och kolla lite med priserna för böckerna. Vad jag sedan ska hitta på... har jag ingen aning om. Sätter mig kanske vid något bord där uppe och bara lyssnar på musik. Aa... och så ska jag snoka omkring! Måste hitta toaletten. Hoppas det finns fler stycken. Typ 4 eller något. Så kan jag bara låsa in mig där och fördriva tiden med att äta och sådant.
 
Haha, ni skulle sett mig när mamma kom hem. Höll på att checka vilka böcker jag skulle ha... och när det inte stod något om böcker i mattan och fysiken, blev jag mer eller mindre rabiat.
Fick så obehagskänslor att jag nästan brast i gråt. Lyckades hålla mig tills jag gick ut en sväng för att ta lite luft. Satt sedan där på åkern och bara grät. Grät för att jag kände sådan rädsla att tala till någon, överhuvudtaget sitta bland folk. Kände mig rädd för vad som skall komma. Kände mig så rädd... att jag till och med tänkte tillbaka på självmord.
 
 
Nåja, nu är det lugnare i alla fall :3 Är visserligen lite spänd och har en massa frågor, men kanske de inte ska bli svarade imorgon? Måste bara vara stark... och våga fråga. Är så mesig. Är så rädd. För folk. För känslor. Har så ändrats under sommarlovet. Det syns kanske inte kring vännerna, men jag känner det djupt i hjärtat. Jag vill känna, men jag tillåter mig inte göra det. För att slippa smärtan.
 
Kommer vara så glad när jag kommer in i systemet. Nåja, har datorn här hemma, det är alltid en tröst. Har mina underbara fandoms, mina andra familjer. Där jag kan känna, där jag kan vara jag.
//Emfael <3333333333
 

Första dagen skola

Miaow,
aja. Man kan inte säga att det gick perfekt... men. Är nog nervösare inför imorgon. Jag menar, mitt schema är så gott som halv färdigt, jag vet ingenting, jag har inga böcker. UUHG, vafan. Döda mig någon...
Snart blir det mat i alla fall.
Haha, åt inte i matsalen idag. Sådan tur! Nu behöver jag bara veta var toaletten är och så tar jag med en salladsportion imorgon. Tja, enkelt och bra. Om schemat är godkänt, så har jag en håltimme. Hinner ju äta då.. och såklart under matrasten.
 
Nåja, nu ska jag koka lite te (har inte haft på hela dagen) och snart blir det som sagt mat. Mums ^^
//Emfael <3

Ååhh... idag är det skola då...

Miaow,
idag var det skola då. Igen. Tänk om vi... ska äta i matsal? Och sedan ha en timme efter det? Vadfan ska jag göra? Jaja... hänger väl bara på. Som vanligt. Fast jag inte vill. Borde kanske ta med något. Eller bara stå ut tills jag kommer hem. Låser in mig på toaletten och äter där. Funkar bra för mig. Då vet man i alla fall vad man äter.
 
Ska väl försöka hitta på något morgonmål då. När gick bussen nu sedan då? Fem före nio? Klockan är bara halv åtta. Hittar nog på något... tror jag.
//Emfael...

Jahaja... kväll igen.

Miaow,
sista kvällen för sommarlovet. Längtar redan tills nästa år. Hehe, nej nej. Ska försöka hitta jobb så fort skolan är under kontroll. Behöver verkligen lite extrapengar till en hel del saker. Och för att inte tala om sprarande! Skulle gärna vilja fira min 18årsdag med en resa till London. Hehe, kan ni tänka er? Och efter 17de födelsedagen tänkte jag flytta ut och bo hos morfar. Pengar kunde nog vara behövande då. Mat kan jag ju alltid få hos mamma och pappa, i början. Sedan vill jag nog sakta komma igång själv. En hel del som planeras ser ni? :3
 
Jaja, börjar väl bli dags för mig att sätta igång med mediterandet igen. Hjälpte mig en hel del under den tiden i högstadiet, för att hålla stressen borta.
Ska först ta en dusch bara. Ställa fram det mesta färdigt... och sådant :3 OCH ta en kopp te!
//Emfael <333
 

Miaow, morgon :3

Miaow,
eller snarare Goddag. Har precis kollat på lite Mumin. Tänkte fara med mamma och plocka vinbär efter maten. Och så får jag ju hälsa på hundarna som bor där :D De är så mysiga! <3
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag. Ska väl packa det nödvändigaste i skolväskan. Finns inte så mycket att ta med på första dagen. Det vanliga. Penalen och plånboken.
 
Jaja, ska se vad jag hittar på nu. Ska spela lite Howrse i alla fall ^^
//Emfael <3

Miaow, nattbloggning?

Miaow,
yesbox. Min dygnsrytm kommer nog att visa resultat så fort som på måndag. Men inte ska jag tänka på det nu! Här sitter jag med Sunrise Avenue i öronen och har precis diskat. Fick lite sjuk nacke bara, men nu ser det mycket städigare ut och... jag hoppas mamma och pappa blir glada. Gjorde ju paj också så :3

Ja, som sagt, de är borta och dansar. John är övernatten hos Mathias. Karin och jag satte oss ner framför tv:n och beundrade Sherlock. Hihi... jag tror jag fått Karin in i Sherlockfandomen. Hon sa "Han är ju faktiskt söt". Jag bara satt där med min halva pajbit och blev helt "Ursäkta?". Kunde inte tro det >:D
 
Skulle gärna vilja kolla lite på stjärnhimlen inatt. Det kommer ju det årliga meteorregnet :3 Det vill jag gärna se! Ska se om jag sticker ut om en stund. Sitter här i bara min Simple Plan hoodie. Mys mys <3
 
HA! Skickade ett hastigt sms till Cecca och frågade hur det går. Daniel skulle få övernattbesök av Amy, och jag vet vad Cecca tycker om det. De hade inte kommit hem än... men ja, det var inte pointen. Nu kanske jag låter elak, men när har jag någonsin sagt ett ynka skit om Jersey Shore? Keeping up with the Kardashians? Något Pauly D... ?
Jo, jag kanske skakat på huvudet och lett lite ointresserat. Men jag har inte sagt något annat än att jag inte förstår mig på Jersey Shore. Vad jag vet. Varför ska då jag få sms som "Hu går de me gurkkan då? xd" (ganska rakt citerat från mobilen).
Jag fattar skämt, och vår humor ligger på samma nivå. Men de slags orden hon använder... får mig ibland att bara slå till henne och säga att hon inte behöver bry sig. Gurkan. Jag vet hon tycker Cumberbatch ser ut som en gurka. Men hon behöver väl inte använda det ordet för att beskriva honom?
 
AAH. Jag blir så sur. Jag går inte omkring och säger vad som helst. Jag är inte den typen som mobbar något som någon annan tycker om. Om jag vet att det betyder mycket för dem. Jag stod inte i skolan och skrek att jag inte gillar Justin Bieber. För jag hade skolkamrater som gillade honom. Och jag vet att det skulle såra dem.

Gör jag verkligen sådär? Berätta. Jag är nyfiken. Lovar att ändra mig. Ursäktar om det hänt.
//Emfael?

Usch fy...

Miaow,
läste precis igenom ett fint försök på en idé. Måste bara säga, att jag hatar att läsa igenom sånt jag skrivit. Det låter så bra i huvudet, men så fort jag får det nerskrivet, inser jag hur dåligt det egentligen låter. Det var tråkigt att läsa. Det hände bara småsaker... och bara en massa detaljer som inte hörde hemma.

Jag kan nog bara skriva korta historier.
//Emfael.

YEEEEEEEAAAHHH

Miaow,
HA! Fick mitt första 5th element idag :D (Howrse alltså!) Nu ska jag bara vänta på att det där ena fölet växer och blir tränat först. SEDAN kan jag se om det är värt det. Det tror jag nog, men för att vara på säkra sidan i alla fall så väntar jag nog lite.
Måste bara köpa 2 pass så jag får Chrono's Timer till fölet också. Annars tar det sååå lääänge att få det tränat. Men det får räcka till nästa vecka. Eftersom räkningen är ganska på gränsen just nu.
 
Idag är det som en ny värld visat sig. Känner hopp och glädje... kanske för att det kommer Sherlock idag? Ehehhe. Då ska jag mysa ner med lite chips. Mamma och pappa är borta på dans så jag kan sitta framför tv:n heeela lååånga kvällen ;D
Men först!
Pupparna ska städas klockan 14! Sedan lagas de väl som vanligt 20. Har jag tur, får jag någon att valla bastun så att den hålls varm... och så far jag med fyrhjulingen. Då är jag hemma kvart före nio, har en halvtimme på mig att bada och sedan är det MYS MYS. En massa te, lite chips... kanske en kanelkaka. Aa... det skulle vara gott med Earl Grey Tea. Mörkt te tar bra fram smaker som kanel och kardemumma. MUMS.
Eller borde jag baka paj istället? Skulle också vara rätt gott, och det skulle nog vara lite nyttigare än kaka?
 
ÅÅh, det är såååå mycket pågång och jag är helt ASDFGHJK, för jag har något att göra. Känner bara hur huvudet arbetar redan. AAAAAAAA. Bästa känslan i världen!!!!!
//Emfael <3 Ska dricka te nu, igen :DD
 
 

En heeel lååång TRÅKIG dag.

Miaow,
vad gör människor på dagarna? Jag vaknar liksom kring 9-10, äter morgonmål någongång, sitter på datorn någon timme. Och wow, klockan är 11... sedan finns det ingenting att göra. Vad i hela norden ska jag hitta på tills matdags? Dvs. 3 timmar.
Tittar på tv, tar en lååång dusch, pysslar i köket, sitter vid datorn... klockan är 12. Skriver på bloggen, spelar spel... klockan är halv 1.
 
Alltsååååå. Fredag idag. Vaknade i panik och trodde att jag skulle upp och fara till skolan. Men nej. Fredag. Mamma skulle till jobbet. Det var bara hon som stökade i köket. Sedan kunde jag inte somna om. Låg där och slumrade. Vaknade, sov, vaknade, sov. Till tio före 9.
 
//Emfael....................................... zzz.

Morgon morgon

Miaow,
HA! Stephanie åkte hem, whooaaa. PARTY IN THE HOUSE, liksom. Nejmen. Sitter och ser på The Biggest Looser. Själv har jag precis ätit morgonmål. Mums, mammas hemlagade pumpfrönbröd!
 
Jappjapp. Idag blir det fiskpinnar, med potatis. Ska laga vitsås till så blir det inte så torrt. Eller tja, currysås till mig då.., heheheh har blivit helt Doctor Whoad... om man kan säga så Wholock. HA! Lite som Hiddlebatch, hehehe. ASDFGHJK
 
 
//Emfael <333
 

Nyttohamburgare

Miaow,
har precis ätit en jädrans god hamburgare! Med sallad, snabb hemgjord sås med curry, tomat... aah! Perfect! Sitter och ser på The Longest Yard med min syster... hon påminner något jävlit om mig... haa. Det blir nog en sådan fin fangirl av henne en dag!
 
 
 
//Emfael <333

David Tennant, hur cute får man bli?

 
Försvinn från mitt liv, snälla. Jag kan inte ta den här mängden cuteness. YOU... YOU LIFERUINER
//Emfael

Glass glass glass

Miaow,
här sitter jag och äter glass. Var precis med syskonen och pappa till Autosalpa och åt. Mums, längesedan jag åt fisksoppa! Det var gott :3
Men ja, skulle fått åka med pappa till Helsinki och se hur mopedbilen ser ut, men pappas kompis Rolle (Ceccas pappa) skulle med så jag stannade hemma.
 
Vad tyckte jag om Doctor Who sedan då? Kollade ju på första episoden igår. Jag måste säga att jag gillade början, och det blev bara bättre ^^
Nåja, första episoden sett. Nästa väntar, ska bara koka NÅGRA koppar te innan jag börjar. :3
 
//Emfael <33

Howrsehästar jag är stolt över

Miaow,
ja, jag spelar ännu howrse. Tycker det är kul ^^ Tänkte visa fyra hästar som jag är otroligt stolt över :'3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aintzane ja, min nyaste häst och min första appaloosa   måste jag säga. Är otroligt glad över att jag lyckades få tag på henne. Köpte Chrono's Timer åt henne så hon har redan över 1200 skills ;D Hon är bara 4 år och 8 månader ;DDD Är såååå glad :DD Dessutom är hennes träning inte klar än, hon har fortfarande "rides" kvar och stamina och trot. Så, lite får jag nog ännu ur henne :))
 
 
En av många hanoverianer jag har, men en av dom som jag är glad över att jag har. Hon är nog den första jag själv tränat upp till över 1200 skills. Är så nöjd ^^
 
 
En australiensk ponny vid namn Rafael. Har haft sådana hästar förut, men jag är faktiskt lite stolt över pojken här!
 
 
Raoelle har jag stora planer för! Hon har bara fullgjort hoppningen, är nästan klar med speeden (eller vad man ska kalla det XD). Jaja, hon har redan över 600 skills så jag är lite spänd för vad som väntar ^^
 
//Emfael <333
 
 

Här sitter jag och dricker saft

Miaow,
sitter här och dricker saft och äter några smörgåsar. Mammas egenlagade saft är så goooood <3 Har precis kommit hem från kanin, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig ganska redo för att acceptera Doctor Who in i mitt liv. Har forfarande bara sett en massa gifs på tumblr, läst om serien och sådant... och jag måste säga att när trailern för nästa säsong kom, var jag lika mycket på vift som alla fans :'3
Ska bara se OM jag hittar serien någonstans. Hehhe ^^

Hihiii, nu är jag off och kollar på första episoden av den nya Doctor Who, med Matt Smith, den elfte doktorn (haha, har lärt mig från tumblr att det finns 12 stycken, och att den där polisboxen kallas TARDIS [förkortning på något långt] sooo..)
 
Serie 5 blir det då ^^ Eleventh hour, första episoden med Matt Smith. Chiaaaoooo!
//Emfael <33
 
Day 5: Which Character would you play Video Games with?
 HAHAH, med mästare Splinter!
 
 

Håret ja! ^^

 
 
                       FÖRE                                                     EFTER   
 
        
 
Mm... undrar hur jag ska färga det till julen?
 

//Emfael <33
 

Äntligen något att göra!

Miaow,
riset kokar, grillen är tänd och jag har precis klätt på mig. Hittade batteriet till kameran också, så ni får väl räkna med en hel del bilder. 
Och jag kan börja picture challenge ^^

AA, äntligen något på gång! Har varit så uttråkad de senaste dagarna. HA... snart blir det mat! Mums ^^
//Emfael <33
 
 

Ha, idag har jag ingen lust att leva

Miaow,
helt ärligt. Det känns så mulet, tråkigt. Kan det inte hända något? Jag är så typisk skytte. Alltid nya äventyr, får en bra start men tappar det, söker mig bortom gränserna. Förhastar mig över allting. Det är jag det. När jag lyssnar på musik, när jag ritar. Jag känner bara min skyttelåga brinna inom mig. Det är där. Där tiden kunde stanna och förbli. Där jag är helt insjunken i egna världrar, bara ritar. Eller skriver. Funkar lika bra.
Ångrar mig nästan. Över gymnasiet. Men det är nog bara för att jag inte vet hur mina dagar ser ut, eller vart vi ska samlas den första morgonen. Skolgården? Aulan? ÅÅH, jag vet inte!! Är rädd jag tappar bort mig. Kommer försent. Vet redan att jag inte kommer kunna äta i matsalen, om det nu finns någon. Inte tills jag har någon att sitta med. Usch, fyfan. Jag vill nästan inte lära känna någon. Kommer att ha så svårt att acceptera folk in i mitt liv. Jag ska bara vara den där normala tjejen. För en gångsskull.
Ha, tror inte att jag klarar av att lova mig så stora saker, men jag skulle vilja läsa lite mer än vad jag gjorde i högstadiet. Markera mer... och om jag är riktigt bra, ska jag se till att läsa lite på nästa kapitel också. Om jag vet vilket. På så sätt vet man kanske lite vad det kommer att pratas om, och man har förberett sig inför det.
 
Jaja, ska väl se vad man hittar på idag. Det är lite tomt just nu.
//Emfael
 

Jag? Dans?

Miaow,
förstod på mamma att hon och pappa skulle iväg och dansa på lördagen. Cecca och jag har tänkt vi skulle gå med... hehe. Jag kan inte riktigt dansa, men tja. Vi tänkte gå bara för skojsskull egentligen. Kolla vad det går ut på... haha x3
 
Här går det inte så mycket framåt. Lade precis andra kudden i bykmaskinen. Har fortfarande inte städat undan... slocknade framför tv:n.
//Emfael <3 som verkligen skulle måsta hitta på något att göra...

TMNT day 4

Day 4: Favorite TMNT Villain? (Characters who were Bad turned to Good or Neutral Characters count too!)
 
Oj ojj. Jag vet vem det är men vadfasen heter han... Torbin Zixx. Så var det ^^

Miaow, *purr purr*

Miaow,
precis lagat mat... man kan väl säga att det var bara jag som åt. Karin satt och petade i maten och John hade inte tid att äta.
Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Klockan är ju bara lite över 13... ska väl tvätta andra dynan nu.
 
Tror jag gör så. Sedan får jag börja städa i köket. Eller så brakar helvetet ut idag igen...
//Emfael <3

Grr... var är laddaren?

Miaow *purr purr*Har precis färgat håret, men... jag hittar inte laddaren till kamerabatteriet... så det blir inga bilder... men det känns skönt att håret äntligen är färgat. Jag känner mig liksom som mig själv igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på... det står lite stilla...
 
(psst, hej på dej)
 
Åh nej.
 
(hihiiii)
 
Snälla, få bort det. SNÄLLAAA
 
(I DO WHAT I WANT)
 

Och? Fattar inte problemet.

Kära mamma och pappa,
jag förstår inte varför. Jag är så ledsen att jag lämnade kläderna på golvet. Jag är så ledsen att jag glömde städa undan efter mig, när jag ätit. Jag är så ledsen att jag lämnade lite disk på bordet. Jag är ledsen att jag glömde läxböckerna på arbetsbordet.
Jag är så ledsen att jag ber er om pengar. Jag är så ledsen att jag använder dem för annat än kläder, smink och skor. Jag är ledsen att ni inte får uppleva oron över att jag shoppar för mycket. Jag är ledsen, att ni aldrig behöver ringa och fråga var jag är. Jag är så fucking ledsen, att jag inte umgås med andra. Jag är så himla ledsen, att jag inte dricker, eller röker.
 
Jag är så ledsen, att jag inte är som alla andra. Jag är så ledsen för att ni inte ser det jag är bra på. Jag är så ledsen, att ni aldrig håller käften och bara ler lite, som på reklamer. Jag är så ledsen att ni aldrig vill göra något för mig. Jag är så jävla ledsen för att ni aldrig säger att ni älskar mig. Jag är så ledsen att vi inte spenderar tid tillsammans som andra föräldrar och barn gör.
Jag är så ledsen, för att ni aldrig motiverar mig. Jag är så ledsen att ni bara skriker på mig, ber mig att göra saker utan att förklara hur.
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA LEDSEN att jag föddes som en idiot i era ögon. Så jävla ledsen över att ni verkade tro att jag kunde allting från början. Att ni trodde, jag var en intelligent, fin flicka som aldrig sa nej. Jag är så ledsen... att jag gått min egen väg. Jag är så jävla ledsen, ATT DET TOG EN SÅDAN JÄVLA TID ATT HITTA DEN. Jag är så jävla ledsen, att jag jämt tänker att ni står i min väg. Att jag inte älskar er.
Jag är så ledsen, att jag aldrig brytt mig.
 
Men det har ni själv bidragit till. Tänk på det nästa gång ni skriker på mig. Svär över att jag glömt något.
//Emfael.

Day 2, och 2, och day 3, och 3

Day 2: Your least favorite Character. Why is he or she you’re least favorite?
Day 3: Which Character would you Date?
 

2. Your Breakfast
3. Something you love

 

Ehm. Tror nog faktiskt inte att jag har någon jag tycker sämst om... faktiskt. Oh, ehm. dejta Raph? Ganska självklart tycker jag.

Aja, så fort jag äter morgonmål... imorgon. Något jag älskar? Ska ladda kameran, sedan får ni bild ^^


Ryser varje gång


BUHUHUUUUÄÄÄÄÄ *gråter*


Vill använda den...

 
Jag hittar aldrig något passligt tillfälle för att använda den här gifen. Den skulle förklara så mycket, på bara någon ynkadels sekund, men... ah mah gahd. Älskar den meh meh. *purr purr*.
JAG VILL HA DEN DÄR TEKANNAN NUUUUUU
//Emfael <3 ... som borde skicka bollen på remont...

och nu kraschar det lite smått...

Miaow,
(*purr purr*) alltså. Borde nog sluta dricka så mycket te... det är så. Det är som mitt tomrum, fylls upp med te. Jag borde kanske göra annat. Twittra? Nej. Gör det för mycket. Ni skulle ha sett telefjongpongräkningen.
Åh... RITA. Eller, eller SKRIVA (ALLTSÅ ÄR DET BARA JAG SOM ALLTID KASTAR OM BOKSTÄVER? KSRIVA... VAD ÄR DET FÖR ORD?)
Riva... det är ett ord. JA. Jag borde börja ordlekar. Rimning. Eller rimmningar. Eller... rim. Rimm. Rimm, är det visst? Blir väl rimning?
Jag menar... se på simm. Eller nej. Rim. Jag rimmar, jag simmar. Då blir det simning. Eller simmning? Rimning? Rimmning? Rimmande? Rimmade? Hon ram. HAHAHAH VAFAN ÄR HON RAM? (+ poäng för mig där)
Alla vet väl att det är hon rimmade. Är rimade ett ord? Funderade bara. Nej, troligen inte.
 
Alltså... nu när jag läser igenom lite... så... kanske den där tredje koppen te... (nu menar jag, sedan 19:00, klockan är nu... 20:45)... skulle sitta helt fint...
 
so... jag ska bara smyga. kanske inte mitt huvud hör mig då. jag ska bara ta en kopp te till...
//emfael (shhh!)

Ibland... bara IBLAND, undrar jag

  • Okay, guys. Time to get serious.
  • Jag känner det otroligt pinsamt...
  • ... för ANDRA...
  • ... för jag är ganska säker på att de inte vet ett skit om vad de pratar om.
 
  • Aja, anyway. Some more? Inte? Jag har bara börjat.
  • Det är så störande, att det är äckligt.
  • Miaow, jag kan visserligen inget åt andras val... och vad de tycker...
  • men åtminstone jag, brukar tänka efter innan jag...
  • Exempel kanske? Jag tror ni förstår bättre då.
"En tjej på skolan börjar använda (vad ska vi säga... rosa unicorns?) ROSA UNICORNER enhörningar (ehh... vadå? alla stavar fel någongång <.<). SEDAN bara någon vecka senare så gör alla likadant."
 
  • Ni hajja pointen?
  • JAG MENAR HALLOOO...
  • Jag känner mig så äcklad.
  • varför kan inte folk hitta något som är "deras" stil?
  • det finns way too much unika saker för att en hel skola ska fyllas upp med rosa enhörningar?
  • ta och hitta ditt eget skit.
  • och nu menar jag inte att alla i hela världen ska hitta egen stil... men du behöver väl inte vara exakt kopia av din skolkompis eller något.
 
Aa... och som vanligt har jag väl ingen orsak till varför jag skrev allt dethär... miaow *purr purr*. Eh, gör alla som Sherlock (precis vad jag menade att ni inte skulle... men det är ett rätt bra tips så jag tipsar alla att försöka)
 
BARA GLÖM DET.

Tågolycka vid vår väg!

Miaow,
mamma och jag stod i den lilla butiken några kilometer från oss när brandbilarna plötsligt tjuter och kör i en jävla fart. Pappa ringde mamma exakt i samma stund och förklarade att vägen var avstängd, pga en tågolycka.
Alltså tåget hade kommit från Borgåhållet, och pappa berättade precis att han hade sett tåget komma, men det hade inte den gamle mannen. Mannen trodde att pappa väntade på att han skulle köra förbi, så han gasade bara på och utan att se tåget, krashade han rakt in i det och släpades några tio meter innan tåget äntligen stannade.
 
Sådan tur klarade mannen undan sig med bara en liten chock. Tur också att ingen satt som passagerare, för det var den sidan som blev helt inskruttad.
HUH! Jag är så glad att ingen blev allvarligt skadad! Hoppas bara att allting går väl, och att det aldrig händer igen.
//Emfael
 
 

TMNT: Favorite character

Raphael. Han har alltid varit min favorit, även om Leonardo var det imellan. Men Raph. Varför? Hehhe... har alltid kunnat känna mig relaterad till hans humör. I ena stunden är han så glad och kärleksfull, i nästa arg som ett bi och bara förhastar sina slutsatsar.
Skulle väl säga att det är lite mig.... om det stämmer är kanske upp till er att bestämma.
//Emfael.

30 days TMNT challenge

Day 1: Your favorite Character. Why is he or she your favorite?

Day 2: Your least favorite Character. Why is he or she you’re least favorite?

Day 3: Which Character would you Date?

Day 4: Favorite TMNT Villain? (Characters who were Bad turned to Good or Neutral Characters count too!)

Day 5: Which Character would you play Video Games with?

Day 6: Which Character would you go shopping with?

Day 7: Which Ninja Turtle would you want as your own child?

Day 8: Your favorite pairing? (Canon or Crack Pairings, No OC’s!)

Day 9: Which Ninja Turtle do you relate with the most! (If your favorite happens to relate to you, okay! But don’t do your favorite Ninja Turtles if you’re nothing like them!) Why are you so much like this Ninja Turtle? Can you draw us an example?

Day 10: Which Ninja Turtle do you LEAST relate to, or who just gets on your nerves? Draw an example of the character doing something that annoys you?

Day 11: Which Character would you love to have as an older/younger sibling?

Day 12: Which Character would you like to look up to as a father/mother figure in real life?

Day 13: Which Character would you NOT want to date? Would it end badly?

Day 14: Favorite Ally Character? (April O’niell , Casey Jones, The Fugitoid, Utroms, Usagi Yojimbo, ect.)

Day 15: Do you like wearing TMNT shirts, Beanies, Hats, shoes, etc. In real life? Or not so much?  Either way! If you own any TMNT apparel or not, draw your favorite TMNT apparel, or just draw what you’re currently wearing right now.

Day 16: Your first reaction when you discovered TMNT? Did you think it was stupid at first, and then grew to love it? Explain why you love TMNT so much!

Day 17: Are there any characters that remind you of someone you know in real life? (Family, Friends, even someone you don’t really like!)

Day 18: Favorite Live Action TMNT movie? Draw your favorite scene!

Day 19: Least Favorite Live Action TMNT movie? Why is it your least? Draw us an example!

Day 20: Do you read any of the comics? If so! Do you have a favorite Issue you’d like to draw a scene from?

Day 21: Do you have a favorite scene from any of the TV series that cracks you up? If so! Draw that scene!

Day 22: If you’re active in the fandom (Or used to be), what’s your favorite thing about it? Did it introduce to you some friends you still talk to today? If so! Draw yourself with those friends!

Day 23: Now, if you’re not active in the fandom, is it because you dislike it? What does the Fandom do that gets on your nerves?

Day 24: Are you looking forward to the new Nickelodeon TMNT series coming up in the near future? Are there any thoughts you like to share or express?

Day 25: Draw yourself as a Ninja Turtle! What would you look like?

Day 26: If you were a Ninja, would you be a good one? Are you actually involved in any form of Martial Arts in real life? If you aren’t good at being a ninja, how would that turn out if you did try?

Day 27: Do you own any of the TMNT Action Figures? If so! What was your first one? Is it just for collection, or did you actually play with them?

Day 28:  Did TMNT change you somehow? Has the series taught you something you’d like to share?

Day 29: If you could pull a prank on any of the characters? Who would be your victim? And who would be your partner in crime?

Day 30: Now! As a goodbye, draw yourself hugging your favorite Character! (And if you don’t roll like that, draw a man hug, or fist pump of some sort.)

A picture of: You

 
Funkar den? ^^'
//Emfael <3

30 days picture challenge

Take Pictures of:

1. You

2. Your Breakfast

3. Something you love

4. Your mailbox

5. Something you wore

6. Something that makes you smile

7. Your favorite quote

8. Your sky

9. Something you use daily

10. Something from your childhood

11. Your favorite school binder

12. Your favorite shoe

13. Inside your bag/backpack

14. Something you’re reading

15. Something that makes you happy

16. Something you see every morning

17. Your water

18. Something you bought

19. Something sweet

20. Someone you like/love

21. A reflection of something

22. Your jacket

23. Something old

24. Your guilty pleasure

25. Something you made

26. Your favorite color

27. Your lunch

28. Your sunset

29. Inside you fridge

30. Nature.

(Submitted by Kylan)

Uppe igen

Miaow,
ja. Nåja, får sova hela dagen lång imorgon så det borde väl inte vara så farligt. Ajo.. Cecca var ju sjuk. Undrar om vi fortfarande ska sova dit då?
Brukar inte smittas så lätt, men det är ju ändå lite äckligt när någon snorar i ögat på en.
 
Åh... får nog börja med 30 days challenge igen. Har ingenting intressant att skriva XD
//Emfael <3
 

Whihi ^^

Miaow,
hemma igen! Eller tja... en timme sedan. Oj... mitt te är troligen slut. IGEN (ööhh). Nåja. Sitter här med en mellanstor chipspåse och hade faktiskt tänkt kolla på sista Sherlock episoden.
Måste bara ladda på med te och en massa näsdukar, för här kommer floder att rinna. (Kanske jag borde flytta bordet... och se till att allting vasst är undan städat... för jag har en känsla av att det slutar med att jag ligger på golvet och gråter)
 
Önska mig lycka till... määäh (*bölar*)
//Emfael </3
 

Iväg på kalas, igen ^^

Miaow,
ska till Fanni och fira hennes födelsedag (hon har visserligen näsa vecka, men ändå). Ska vara dit 18, så jag ska äta och ta en hastig dusch innan jag åker iväg. Eller mamma kör. Hehhe. Pappa och jag skulle åka och köpa bilen någongång inom närmaste dagarna. Är sååå spänd!! :D <33
Men tja, det blir väl de nya byxorna och sedan får jag se vad jag hittar för t-shirt.
 
Ska äta nu, duscha och packa in Fannis present!
Ses :D
//Emfael <333

Viktiga datum!

Detta inlägg uppdateras med tiden!
 
 
28.11.12 The Hobbit: An unexpected journy (12.12.12. FIN)
15.11.13 Thor 2: The Dark World
11.12.13 (BELGIUM) The Hobbit: There and Back Again (13.12.13 USA)
2013 Sherlock Holmes season 3
 
 
 
 

Thor 2: The Dark World

OMG. Är kanske NÅGON vecka försenad, men fick precis reda på att Thor 2 ska komma ut den 15 november 2013. Nu har de också fastställt titeln och som ni kan läsa i rubriken, heter filmen "The Dark World".

Oh gosh... MERA te och sedan ska jag börja lägga upp lista för kommande saker jag MÅSTE veta om!
/Emfael <333

YES!

Miaow,
klarade allting tillräckligt bra för att få godkänt! Är inte så jätte nöjd, men godkänt blev det i alla fall och det är jag glad för :3
Hittade också ett par byxor, tyckte om dem så jag bara måste köpa!
 
 
Men nu ska jag äta lite och titta på den ritade Avengers serien ^^ Ses nog lite senare <3
//Emfael <33

Dags för att lägga sig

Miaow,
tänkte gå och lägga mig nu. Blir tidig väckning imorgon, men det får vara värt det. Mamma bläddrade i Citymarkets blad, och HA! Där var svarta jeans! Frågan är bara, om de är FÖR tajta. Det får gärna veckas lite vid buntarna. Ska se när jag kommer dit. Hinner nog tvinna ordentligt i stan imorgon ^^
 
Jaja, börjar bli lite nervös redan! De säger ju att det bara är bra... om man är lite nervös. Men tja, det går nog bra. Hoppas jag :'3

//Emfael <33
 

Näsan rinner... LITE

Miaow,
heheheh... näsan rinner lite här. Okej, okej. Jag är INTE sjuk alltså ;D Nej, nej. (Så varför rinner näsan nu sedan då?)
Jaaa, alltså det var såhär;
 
Jag loggade in på tumblr. Tänkte att det inte fanns så mycket att se, men det visade sig att jag stannade över en timme. I alla fall. Jag såg denhär... bästa... mest upphetsande känslomässiga... serien EVER. Miaow, Sexlock.
 
Den var så gullig och bra att jag bara satt och dräglade. AJO, TRAILER FÖR DEN NYA SEASON AV DOCTOR WHO HAR KOMMIT UT AAAAAAAAAAAAA.
Anyway, ja. (Så... näsan?) Hahaha, ja. Min näsa börjar rinna när jag... eh, tja. Ni fattade. Har datorn ner i köket och mamma bara gick förbi hela tiden, fick vänta tills The Biggest Loser började, annars hade jag inte fått läsa den ifred.
Och ja, kunde inte ge ifrån mig några "OMG" "Herregud va SMEXIGT"  så... satt och kom genom näsan istället. Kokade lite te och satt och bara läste den, med tårar i ögonen och bet i mig själv i läppen för att inte verka helt mystisk.
 
Men ja. Sådär. Det är över. THANK GOD. Och jag vet de ska komma fler... eheheh, de hade bara inte laggt upp länken ännu >;D
Jaja, teet är slut. Dags för en ny kopp och kanske en smörgås. Ses! ^^
 
//Emfael <3333

Yrvaken

Miaow,
har sovt 2-3 timmar och känner mig helt yrvaken. Helst skulle jag väl sticka tillbaka och sova, men annars får jag väl ingen sömn ikväll, så att...
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. En kopp te skulle sitta utmärkt. Och spela lite sims. Tror jag ska göra det, det känns lite som det enda rätta just nu ^^'
 
//Emfael <33
 
 

Miaow :3

Miaow,
lyckades ramla rakt in i en buske full av brännässlor. Ehehehe, svullnaden har visserligen lagt sig, men det bränner fortfarande lite.
Det kom Avon idag, och jag fick min parfym. Ååh, den doftar så gott! (Varför har ingen kommit på ett sätt där man kan skicka dofter genom datorn? Ni vet så kan man lägga in en liten ruta och där kan man sniffa på den? Skulle vara så mycket enklare att köpa parfym på nätet då :D)

Har precis ätit frukost, är helt proppmätt. (Är jag inte alltid det?). Hihi, imorgon ska jag iväg för min sista körlektion OCH hanteringsprovet. Ojj ojj :D Spännande!! Hoppas jag klarar det ^^ Blir lite nervös när jag tänker på det faktiskt. Nåja, jag klarade det ju bra när jag övade, så... tror nog att det går bra. Måste bara komma ihåg att titta långt mot horisonten när jag har långsamkörning, och släppa gasen helt när jag bromsar. Vet inte om jag själv ska köra i trafiken imorgon... jag hoppas nästan inte... men jag skulle inte bli överraskad om jag skulle...
Jaja, en timme är väl inte så farligt ^^' (eller?)
 
Åh, nu vill jag baka något! Och göra gifs :D
//Emfael <33333

Dalian teapot

 
Miaow,
den där tekannan vill jag ha ^^ Den är inte så stor dock, och rymmer bara en kopp (2,5dl). Men den skulle vara helt perfekt för mig! Hihi, skulle hela tiden använda den.. aa... Och vem sa att man måste dricka ur mugg? Det fanns faktiskt små koppar (eller vad man ska kalla dem) som man kunde köpa :3
Aa... vill ha den där. Ajo, den kostade $39. VILKET BORDE VARA ungefär 31~32€, MEN, om man går till den europeiska sidan så kostar den 40€? Mehh, så ehh. Dags att börja jobba?
Nejmen, helt ärligt... skulle faktiskt måsta skaffa ett jobb på sidan om studierna. (Känner mig vuxen när jag säger såhär).
Men då skulle jag liksom ha råd att själv betala bensinen, köpa något då och då, kanske gå mer ut... ni hajjar grejen? 
//Emfael <33

Omelett och te ^^

Miaow,
det är en tid sedan jag hade omelett till frukost! Aah, sitter och njuter med en kopp granatäppelte. Nom nom. Idag då? Ingenting nytt. Har precis vaknat och dragit mig hem från Ceccas. Vi har en stuga för oss själva en hel vecka igen :D
 
Aaaa! Blir galen!!! Cara (en från tumblr), gör en massa "teablends" baserat på figurer ur olika fandoms. Hon har gjort det kanske snart över ett år (hihi, stolt över mig själv lite här, har varit med ganska från början då hon började göra det!)
Miaow, i alla fall så har jag länge dräglat efter Watson Blend och Loki Blend. Och det kostar ju bara $8 per paket, alltså kring 6~7€. JAG BARA VILL HAAAAA! Har stått på min önskelista sedan februari, då när jag blev ett Sherlockfan... OCH Avengersfan... ehehheh.
Ja, och sedan vill jag ha den där tekannan... mähh. Den kostar ju bara kring 31€ så...NU FÅR FÖDELSEDAGEN NÄRMA SIG!!!!
 
Hihi, lägger in några bilder så fort jag orkat ^^ Nästa inlägg kanske? :D
//Emfael <3

RSS 2.0