Kondistest på fredag och lite smått och gått.

Hejsan!
Idag har det varit en någorlunda dag. Allting har varit ganska bra. Ska som sagt ha kondistest på fredag och jag längtar inte alls. Hoppas bara att det går bra... vilket det inte gör men, men.
Idag var det franska på morgonen, ganska roligt väl ändå. Vi var i datasalen andra timmen och övade. Kan de enklaste, borde öva lite mer på er-verb.
Mensen kom idag. Tur att jag hade binda på. Annars hade jag varit helt röd i baken.

Skulle vilja rita något. Det är en tid sedan jag ritade. Kanske det skulle vara dags att börja utveckla allting lite? Börja lära mig hur man sätter skugga på rätt ställe och rita av saker i riktiga livet. Gör inte så mycket sådant. Ska se vad jag kommer på.

Men tja, har inte så mycket att berätta så att. Tjena <3

Nåja... bättre kunde det ju vara! Btw, ansökte till gymnasiet!

Hej...
mina kinder bränner och kliar. Har precis gråtit en skvätt över mitt skitliv. Nåja, men som sagt. Är nog bra igen så ingenting att oroa sig över. Ska snart ta en varm dusch och kanske dricka en kopp grönt te före jag lägger mig. Kanske städa rummet lite också va?
Höra lite på en geishas memoarer, synkronisera nya avsnitt och bara vara. Rebecca textade och sa att hon kan ta hand och pluppemupparna eftersom det snöar så mycket. ÄLSKA TURBO <33 Min lilla plurbis.

Önskar jag kunde på ta ett glas vin eller något lite starkare. Skulle kännas lugnande med ens en skvätt. Känna sig lite vuxen... vi kanske har lite "Pissa i bongen"? Ska kolla när jag går ner för en dusch.

Har inte hänt så mycket. Hann inte blogga på måndagen. Blev lite stress ändå fast det inte var meningen. Hahah, glömde busskortet hem så jag fick springa upp för backen och in i igen. Fick ta cykeln tillsist. Men det gick bra, det gick det. Hann till bussen och voilà!

Imorgon är det franska, JEIJ! Ska försöka aktivera mig lite och så. Jo annars! Idag skulle vi ansöka vidare. Tog Sibbo gymnasium som första val och mekaniker som andra. Tredje val fick bli Borgå gymnasium.
Få se vart man kommer sedan.

nåja, ska dra och duscha nu... Muiii!
// Emfael <3


Bilder ;D

Miao. Bilder från idag. Inte så hemskt mycket nytt. Sitter och äter chokladglass och ska fixa Saras present! :D







Jahapp! Ska spela nu. Skönt att man börjar 10 imorgon! Ska försöka få en bra start på morgonen. Ska kliva upp kring halv åtta, ta en lååång varm dusch, steka en omelett, dricka te och bara njuuuta. Kanske jag hinner blogga lite också? Sedan kring 9 ska jag skynda mig till bussen. Måste komma ihåg att lägga iPoden på laddning.
Ska kanske göra det nu...

Nåja, det var väl lite det :D
// Emfael <333

Promenad och snökojja!

Hejsan igen :D

ÅÅh, kunde inte komma på vad man ska säga. Snöhydda? 
    Nåja. Tog en liten promenad för någon halvtimme sedan. Kändes skönt att bara gå och inte behöva tänka så mycket. När jag kom hem fick jag lust att gräva en lya i snön! Så jag gjorde det ^^
Ska lite gräva ut den ännu, så den blir lite djupare och bredare. Jag kan redan sitta i den, men taket är lite lågt så jag måste fixa det på något sätt. Tänkte breda ut granris över golvet och vika en filt över. Ska sedan tända lite ljus över hela hyddan och dricka varm choklad! (Vilket jag annars inte brukar gilla!)
Ska fixa det när det börjar mörkna!

Ska till stallet efter maten och kanske jag gräver snökojjan lite sedan. Ska se hur jag får tid. Nu ska jag i alla fall mysa ner i sängen och lyssna på musik! Kanske spela lite på gSm och försöka fixa Saras present! :)

Ses sedan!
// Emfael <33

Snö.

Hejsan hej! (igen)
Har precis vaknat och hunnit ta ett besök på Det heliga. Men tja. HAHAH. Ni ska få en bild idag. Jag lovar. För jag fotade lite igår som sagt, och lät skynket hänga kvar på fönstret. Nu slipper jag se snön från mtt rum! :D

Aa... glömde att gå till stallet igår. Kände på mig att det var något jag hade glömt. Kom på det när jag vaknade. Nåja.
   For till pluppemuppen igår i alla fall. Resten av gänget hade åkt till Vålax så att. Cecca och jag var ensamma hemma. Sedan kollade vi på melodifestivalen, både Finlands och Sveriges samtidigt ^^'. Danny har varit bättre, tyckte synd om honom :(.
Pernilla sände vi till den stora finalen iår! Blev skitöverraskad när Cecca skrek från vardagsrummet att PEEERNILLA VANN! Själv fick jag typ grabba skinksåsen och gå dit och titta. Sedan åt vi. (SKINKSÅS, om ingen fattade det redan). NOM NOM.

Och nu då. Ska spela lite på gSm. Skaffa unikt och köpa en unik present till Sara. Hon hade födelsedag på onsdagen <3

Miao. Mamma steker ägg och bacon. NAMMM!
// Emfael <333

Fotat lite... miao.

Fråga inte. Hahahah, fotade lite. Hade så tråkigt.














Ciao. // Emfael <3

1, 2, 3, 4... andas ut. 1, 2, 3, 4... andas in.

1, 2, 3, 4. Slut dina ögon.
1, 2, 3, 4. Andas in.
1, 2, 3, 4. Andas ut.
1, 2. Lyssna efter hjärtslagen.
1, 2, 3, 4. Andas in.
1, 2, 3, 4. Andas ut.
1, 2, 4, 4. Öpnna dina ögon.

Hahha. Har skittråkigt och vet ärligt inte vad jag ska ta mig till. Världen står stilla, tom och tyst. VAD ÄR FEL MED ER MÄNNISKOR? Skriv något. Sms:a random saker. Ring mig. Le.

Helt ärligt. Alla verkar skitsura över något. Jag är på rätt så bra humör, även om det inte syns just nu. FÖR NI gör mig sur. Idag kommer det finlands melodifestival. Ska jag kolla? Joo, det ska jag.

Är lite out of inspiration. Sims verkar inte gå mina vägar. Hela min familj brann ner. Ska nog spela lite på ps istället. Spela Chantal en stund och försöka på nytt med dataspelet. Tycker om att bygga hus på datan, det är faktiskt riktigt kul.

Blev omelett till morgonmål, kollade smått på något matprogram och nu sitter jag här. Vandrar som en osalig ande runt i rummet. Kläder ligger redan på golvet och helst skulle jag ju kunna städa.

Nåja. Få se vad den här dagen ska bli till.
// Emfael </3


Ska bara ta mitt sista andetag

Vill att du ska veta,
jag är på väg.
Det kanske tar lite längre tid,
för du vet att jag är feg.

Feg att ta mitt eget liv,
men du vet att jag kommer i sista sekund.
Jag kommer ganska långsamt,
men jag är där om en stund.

Jag ska bara säga farväl,
till alla som betytt.
Säga till dem att jag går nu min väg,
tänker inte börja om på nytt.

Jag kommer strax,
ska bara ta ett sista andetag.
Dethär är min utväg,
ska nu ta mitt sista andetag.

// Emfael.


grattis till sverige | hungrig och sådant

Miao.
Är lite hungrig. Ska kanske tvätta bort sminket nu och ta en smörgås. Fick sur uppstötning idag igen. Fan det smakar skit. Förstår inte varför jag får dessa, jag menar, jag har ALDRIG fått dem förut och jag spyr väldigt sällan?

Ja, sedan ville jag ju gratta Victoria och Daniel för deras första barn! Hörde att hon skulle heta Estelle. Någon sa att det låter som en strippdrottning och många har påpekat att det inte passar en prinsessa. Hon blev väl hertiginna av västgötland? Om jag inte minns riktigt fel. Grattis, Victoria och Daniel är så söta :)

Idag var jag och "shoppade". Resten av gänget swimmade omkring i simhallen, medan jag bara slösade min tid i butiker. Alldeles ensam.
Nåja, gissa vad?
Jag köpte Sims 2 för 9,95. Har suttit heeela kvällen och funderat på hur jag ska spela det. Det är mycket enkalare på PS än på datorn XD
Sedan köpte jag lite svart ögonskugga... hehhe. Såg lite smått på en t-shirt och lite parfym, men jag lyckdes hålla tassarna borta ;)

Men jag dör nu...
// Emfael <3

btw, Rachael Summer hälsar ^^' Även om jag fortfarande gillar Chantal mer... hehhe x'3


Solen skiner... och JAG är på bra humör :D

Hejsan!
Idag är det onsdag. Och gissa vad???!! ;D Solen skiner och allting känns såååå HÄÄÄRLIGT!!! Aah!

Idag ska sängkläderna ut, rummet ska vädras och städas. Fyllas med all den tidiga solen och vårtecknet! Ska kasta ut julgranen och min vissnade växt. Allting ska få en ny fräsch doft! :D

Ps. Är inte Chantal duktigt som orkar blogga? :))) Och Iines sitter ju så fint :'')

 














Här är mitt rum just nu... hmm *harkel*

 

På bättre humör... och lite bilder :)

Kände för att skriva lite igen! Känner mig mycket bättre nu, vet inte vad som råkade ligga tungt i mina tankar. Nåja! Nu är jag i alla fall redo för att sätta in lite bilder igen och tja, skriva lite om vad jag har gjort den senaste tiden!
Nja, på lördagen så jag ut såhär.

 Oj, så stor bild... hehhe ^^'
Nåja. Var med mamma på stan. Hittade inget intressant, eller JOO! Hittade ett sims spel för lite kring 10€. Ganska grundspel för pc. Tror jag? Eller var det Sims 3? Kommer inte ihåg. Nåja, råkade inte ha pengar just då med sååå att.






































ÅÅh, glömde nästan! Hade filmkväll med Cecca under lördag-söndag. Vi kollade på lite alla möjliga filmer, och även fast vi menade att laga något annat än skinksås, blev det.... *surprise* skinsås!
Vi kollade på Grown Ups, Drive Angry (ååh... kom på att Billy Burke spelar Bellas pappa i Twilight...), Sucker Punch och ännu en film... kommer inte på namnet nu bara. Sedan kollade jag själv på sista Harry Potter filmen.
Gosh... så jag grät!
Satt och grät hysteriskt. Kippade efter luft, snoret rann och tårarna bara flödade! Snape först... sedan KÄRASTE FRED <////3. Tyckte så synd om George :''''(((

Söndag var väl rätt lugnt. På måndag följde jag med mamma till stan (igen). Först förde hon bilen sin till Autosalpa för besiktning och undertiden var vi inne på K-rauta. Checkade in lite gardiner och funderade på hur mitt hus skulle se ut i framtiden... ååh!! Härliga "förhandsvisningar" på olika rum :)

Och idag... vaknade kring halv tio och kunde inte somna om. Så, jag stekte två ägg, åt smörgås, drack te och en yoghurt. Åh! Så mätt!
Slank sedan in på brosans rum och satte igång Sims... hehhe ^^. Där var den stora ledtråden för vad jag har gjort hela dagen. Spelat sims. Mehhe... lyckades till och med på David och en Dan tillsammans. De kysser och kramas hela tiden! Så gulligt med ett bögpar ;D
Skulle fria till Dan också, men det satanet var redan gift. Jävlaaar. Chantal och Christer lever på för fulla muggar. De båda har jobb, två hundar och en katt. Zus, Iines och Lou. Skulle vilja få en kattunge med Lou, men det skulle måsta komma förbi en katt på tomten först. Har inte plats att köpa en hankatt och sedan få unge :'( Vill inte sälja varken Zus eller Iines ELLER göra slut med Christer!
Låter som jag var Chantal eller något... hehhe. Skulle nog helt bra kunna ersätta mig med henne. Hon lever så lyxigt, min stora sim :) Hon är kreativ och har också en blogg ;DD Men hon är mer populär en jag... suck.

 Det syns ju mycket...
HAahhha :D Ska försöka få en bättre bild någon gång ^^


// Emfael (aka Chantal Summer, med hälsningar av Christer, Zus, Iines, Lou, David, Chad, Nanna och Dan ;D) [Chad och Nanna är Davids två katter! :')]

Något är fel... jag känner det.

Något är fel. Jag känner det ända in i benmärgen. Kanske borde jag spela lite Sims istället. Bara för att slippa tänka på allt negativt. Slippa känslan av obehag och skuld. Jag vet inte vad det är. Men det ligger där. Någonstans i mitt undermedvetna. Har inte känt såhär sedan jag senast skrev. Antagligen har jag inte hunnit tänka efter så mycket på det. Men nu gnager det. Kanske jag bara har tråkigt?
Nej, något är fel. Huvudet värker också lite. Vad ska jag ta mig till? Vad ska jag göra till näst? Jag känner mig så borta. Borta med vinden. Väntar bara på att snön ska ge sig av. Vintern gör mig så deprimerad. Mörkt och kallt. Sedan någon slaskig vår. Stekhet sommar och så återigen ett nytt skolår. Vad ska hända med mig och mitt liv? Världen väntar på mig. Eller nej. Det lät fel. Jag väntar på världen. Sådär ja. Mycket bättre. Jag väntar på världen. Men varför?
Något är verkligen fel. Varför väntar inte världen på mig? Den håller inte sitt andetag och bara vilar. Väntar på att jag ska väcka den till liv. Nej. Jag väntar på världen. Ja, så är det. Jag håller mina andetag och bara väntar på att väckas upp. Få se en ny dag gry. En dag jag vill göra något med. När den dagen kommer... då smäller det. Men, varför skulle den komma? Varför till just mig när så många andra förtjänar den mer än jag? Den där lilla chansen att ställa allting till rätta. Jag kan inte göra det utan världen. Jag kan inte fullborda mitt liv utan världen.
När något är fel, hur känner du dig då? Att hela världen är emot dig? Att du bara vill gråta? Falla ner på knä och be för dina synder? Komma bort, bara dö?
Så känner jag. Just nu. Allting som var så perfekt förut, är borta nu. Då hade jag Ines. Önskar hon var med mig än idag. Så jag kunde röra henne. Förstår inte att jag sitter fast med det än. Jag saknar henne. Verkligen. Förstår inte hur jag klarar mig. Hennii bamsen kunde också komma tillbaka. Tillbaka ner på jorden. Och morfar och mormor. Så skulle jag slippa se alla papper på bordet i middagssalen. En hel mapp. Lite mer därpå. Det skär i hjärtat varje gång jag hör någon nämna morfar. Och gravgården. Jag slutade följa med dit efter morfars död. Jag vill inte påminnas.

Kan det inte sluta snöa någon gång? Kunde jag inte bara gå bort. Försvinna. Men nej, vad tänker jag!? Jag är i alla fall glad för några saker i mitt liv. De stunder jag får ha tillsammans med Cubi och Turbo. Mina kompisar, min familj.
Det är det enda jag har kvar. Det enda jag har kvar.

// Emfael

Vet inte hur jag ska säga dethär... och annat skit.

Ååh. Jag blir galen. Ärligt.
Jag kan inte berätta. Folk skulle få veta. De flesta vet nog... men hur ska jag säga det? Vill skriva det med stora bokstäver. Men jag vill inte att någon ska veta. Eller jo, någon jag inte känner. Någon jag inte vet om. Någon som inte finns i min närhet. Någon som inte kan sprida det vidare.
Det är inget mirakel. Har känt så förut. Det här är bara på ett nytt sätt. Jag vill så gärna skriva om det. För det gör mig glad. Glad när jag upplever det. Glad... varm. När något besvarar mina känslor. Ser det olika från varje dag.
Någon dag kan jag hata det. En annan kan jag älska det. Även på fritid. Fast då tänker jag inte på det lika mycket. Men så fort någon tar upp det. Så fort någon pratar om den där speciella detaljen. Jag häver ut mig ord om hur trevligt det är, sedan måste jag stoppa mig själv. Jag kan ju inte säga precis allt heller.

Aldrig.

Tänk om någon visste? Tänk om min känsla visste? Tänk om... mamma och pappa visste. Tänk om mina närmaste vänner visste? Tänk om en lärare visste. Tänk om DET visste.
Allting är så upp och ner. Jag vill vara mig själv. Men det är svårt. Jag vill att det ska få en bra känsla.

Antagligen är här redan för många ledtrådar... satan. Hoppas aldrig någon läser.
// Emfael.

Hejsan hejj ^^ Lite smått och gott!

 Hejsan hej!
Har hänt en hel del på sista tiden ^^. Idag är det söndag right? Aa... då börjar vi väl. Tar bloggutmaningarna senare... 
Nåja. Fysikprovet gick åt rööven, det vet ni redan. Geografiprovet däremot gick ganska bra och franska provet gick allra bäst ^^. Kan inte vänta tills jag får ut det!
Plockade mina ögonbryn idag, så det är en fräsch bild!
Nja sedan då! På fredagen var det skrinning, gick faktiskt otroligt bra och det var kul att skrinna igen :) Vi hade vikarie, hon var jätte trevlig! Det enda bara, Abbe och hans klasskamrater hade gymnastik samtidigt så att... hehhe...

Nåja, sedan då! Jag och Rebecca hade planerat att se på Mission Impossible sedan en tid tillbaka. Så, gissa vad vi gjorde på fredagkväll halv nio? Jo, vi gick på bio! Vi fick skjuts av ma mama kring sju och först tänkte vi äta på hesburger. MEN, Janne och alla typer satt där så vi bara gick förbi och beslöt oss för att äta efter filmen. Vi gick och kollade lite kläder på Seppälä och Cecca hittade en topp och ett par mjuka shorts :)
Sedan (tar luft XD) började vi sakta gå mot biografen och hahha... jag failade sååå vid disken! Jag frågade som vanligt på svenska att "Hejsan, råkar ni ha biljetter till Mission Impossible? =)"
Pojken var vänlig och kunde svenska (!). Sedan frågade han vilken plats vi ville ha och på en screen visades lediga säten (seten?). Iaf, så jag stod där och undrade vad jag skulle göra. Hahha, tog aslänge innan jag fattade att jag bara kunde säga platserna och så var det där. Tillsist fick vi våra biljetter och fick vänta nästan en halvtimme (!!). Filmen var ganska rolig och bra, tycker jag XD
Cecca tyckte den var helt ok... men vi var ense om att Brandt (vet inte vad han heter påriktigt) var lite söt och snygg ;D
När den var slut skulle vi äta och Cecca skulle ringa till sin pappa och säga att han kunde starta. Det visade sig att han var hos deras farmor, så det blev ingen mat =(. Nåja, bättre så kanske! =))

Huh! Igår städade vi pluppmupparna och de flög ut för 2 timmar. Cecca lagade dem igårkväll så att. Saknar min plutt <3
Men idag ska jag laga fruktsallad åt dem såå :D ^^

SEDAN! Visste redan på fredagen att Simple Plan skulle ha webchat och först trodde jag det var klockan 12! Så jag satt uppe halva lördag-söndag natten och undrade varför de inte sände... snackade med Sara och vi båda var helt WTFFFF!!
Sedan kollade jag världsklockan och kom underfund med att de sänder först klockan 4... ÅÅH. Sara var trött och sa att hon bara sticker och lägger sig. Själv såg jag på Hotwheels - World race och försökte hålla mig vaken. Somnade för någon timme, men vaknade passligt till fyra! HAHA, när de skulle gå pussade David Pierre på kinden och Pierre sa "Did you just kiss me?". David bara "No?". Hahha, älskar dem <33

OMG, Sara ska kanske med sin syster och se på dem! JEIJ :'''D Så glad för henne! Att hon också får se dem live! ÅÅh, kan inte vänta till April!!! :'''D

Men nu ska jag till stallet och tja... kolla på en till Hotwheels film om jag hinner :)
// Emfael <333

Dag 16 ^^

 Dagarna går fort mina älsklingar!
Lite fail bild på mig kanske, men sitter i skolan så jag kunde inte ladda upp någon nyare ^^'
Tja, det är ju måndag så jag slutade kring 1 och nu ska jag sitta här till 3. Kul kul. Sedan ska jag skriva mitt fysikprov. Kan ingenting, om jag ska vara ärlig. Ingenting.
Nåja, men iaf. Helgen gick ganska bra, jag hade nog velat pyssla liiite mer och bara slappna av med lite chips. Lyssna på musik och sitta uppe halva natten med en rund handgjord box :)
Älskar min nya lampa! Det är så skönt att äntligen ha en skrivbordslampa igen! Har en energilampa i taket, och den kastar inte så mycket ljus över hela rummet och den tar ju en stund innan den lyser ordentligt.

Men men. Jag har inte så mycket nytt att berätta just nu. Ska spela lite på gSm och kolla in allt jag inte hinner med på kvällen! :

mvh. Emilia <333

2 dagar och lite bilder ^^

Hejsan, har inte så mycket lust att skriva så jag slänger in lite bilder och de två dagar jag missat är ganska enkla så :D
Dag 14 - En bild på dina syskon.


Detta är min lillesyster. Hon heter Karin och tja... älskar att bli sminkad och fotograferad... av mig förstås XD

Har inget foto på min lillabror just nu, men ska fixa ett :D

















































Tja sedan då. Dag 15 - Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Okkej. Här kör vi.

1. Tokyo - Danny Sucedo (stav.?)
Hehhe... en låt på en skiva. Betyder inte direkt så mycket, men det är bra danslåt och jag brukar lyssna på den när den kommer^^ Och sjunga med... falskt!

2. Angels on a rampange - Sunrise Avenue
Jag är ett ganska stort fan av Sunrise Ave. Jag har deras senaste album, gillar deras musik och tja, det är ett finskt band! Men men. Något större fan är jag inte.
Trots allt, låten! Jag tycker om den, och den var faktiskt en av de första låtarna jag gillade på albumet. Den får mig att tänka på alla de som vill trycka ner mig, och Sunrise Avenue lyfter verkligen upp mig igen med sin musik!

3. Vivaldi: Violin Concerto In E, Op. 8/1, RV 269, "The Four Seasons (Spring)" - 3. Danza Pastorale - Royal Philharmonic Orchestra
Ojj ojj. Nu undrar säkert (de som läser) ni vad jag har för fel. Vad gör en KLASSISK LÅT PÅ MIN IPOD. Jo, skälet är det att jag finner det lugnande att lyssna till klassisk musik, instrumental överhuvudtaget, när jag "mediterar" och gör läxor. Som sagt, lugnande och tja ^^

4. Dragostea Din Tei - O-Zone
Bara en slump egentligen att den också är här. Dock är det en bra danslåt och passar till sommarkvällar :))

5. Fever - Adam Lambert
Ååhh... Oh baby, lights on but your mom's not home... Jag äälskar att lyssna till Lambert! Han är så vacker och har så fin röst. Ja, jag älskar att bara skaka loss till låten!

6. Judas - Lady GaGa
Lady GaGa! Mama monster! <3 Låten är super, och tja, lite smexig och "farlig". Ni vet ;D

7. I like it rough - Lady GaGa
Tja, gillar den inte så mycket, men den går att lyssna på. Ren slump faktiskt. Köpte albumet, och den var ju där såå :D

8. Here comes the hotstepper - Ini Kamoze
Härlig sommarmusik! Man blir på "shake ur hips" humör och jag måste säga att den påminner mig om Cecca! (btw, hon fyllde år idag)

9. Astronaut - Simple Plan
Den här låten är så fin och jag blir alltid lika tung, svävande och så... i kroppen. Jag vet inte känslan. Det är liksom... de ropar ut till oss :D

10. Sweet Symphony - Sunrise Avenue
Jag tycker så om den här låten. Den är mysig och får mig att tänka. Den ger sådan inspiration, jag vet inte riktigt varför. Men den är bra att lyssna till när jag skapar saker. Mysig... åtminstone när det regnar! :D

Oj, så mycket... men lite bilder vah? XD
Rebecca fyllde som sagt 16 idag, och det här gav jag henne!

 

Min egen HANDGJORDA hjärtformade box. Ville nästan inte ge bort den... nåja :'D Har tankar på att göra fler, fast i olika former ;D Skulle vilja ha en rund åt mig själv XD




Muumms. Amerikanska pannkakor blev det till morgonmål när jag var sjuk! ;D På måndag var det soppaaa till mat, för jag var lat :D
Samma dag som pannkakorna, blev det pizza, men det har jag inte bilder på D:



Jag när jag var sjuk... hehhe ;D      Jag idag ^^ :D Enkel xD                Jag... på tisdagen? ^^

 Har fått lampa i mitt rum nu. Ställde den precis på bordet, så den är nyinflyttad ;D Och fotot är taget för ... 20 min sedan? :)

Nytt och fräscht... ni skulle bara se golvet!

Aa... ska spela lite på gSm och sedan är det sovdags!!

Oj... VEM HAR ÄTIT MINA SMÖRGÅSAR? Jag kunde väl ändå fått behålla min mjölk... alling är tomt juueeehhh D;

mvh. Emilia <333

Dag 13- Hela ditt namn + betydelse om du vet det

Hejsan ^^

 Idag ska vi alltså snacka namnbetydelse. Är på lite godare humör nu, och jag ju tid också ^^ ehhe...

Hela mitt namn är Emilia Josefina W***...*". Vill inte ge ut mitt efternamn. Men tja ^^
Nu ska vi kolla vad Emilia betyder.

Enligt vad jag har hittat, betyder Emilia flitig och artig.
Det lär också betyda vänlig, tävlande och efterföjlare?
Har också hittat att det ska betyda ivrig.

Josefina har bakgrund från Josef och ska betyda "må han föröka" eller "Må gud föröka".

Tja... hehe. Intressant namn man har då. Jag har hört att namn påverkar barnet och så?
Visst, jag är ju kanske artig och vänlig. Men efterföljare, tävlande och ... flitig? Nej, nej. Det tror jag inte.

Inte har väl "Må Gud föröka" någon koppling till min starka tro? Eller tja... stark och stark.
Men jag tror på Gud ialla fall. (Hoppas ni kan respektera detta!!). Jag har ingenting emot homosexuella och ateister. Jag menar, alla är som de är, right?

mvh. Emilia <3333

Dag 12- När och varför började du blogga?

Hejsan, blir ett kort :))

Tja tja. Började blogga för måånga år sedan. Egentligen började jag med typ "berättelseblogg" eller något. Sedan blev det lite privatliv... vikten och nu till sist, en kombination av dem alla. Eller ett försök, hoppas jag XD

Nåja... det var den dagen ^^'

Mumselihabababa ;'D

Godmorgon!
Bara början på vad som väntar idag. Fick för mig att laga amerikanska pannkakor och gjort är gjort, men något bra blev det inte direkt. De första två, tre plättarna smakade bra, men sedan började de bara smaka konstigt. De var också väldigt mättande så jag får kasta bort de två sista.


Någon som vill ha? ;D
Måste säga att jag gillar päronsaken. Gjorde hack i den och i hacken lade jag mandarinklyftor! hehhe...

Npja, till lunch blir det ungsbakad pizzaa! MUMS, kan inte vänta :D

Men nu ska jag och se på film och bara mysa ner, tjeniiiis  <3

mvh. Emilia <3

Juhuuu. Nattbloggning på gång!

ÅÅh.
Vaknade av en mardröm kring kvart före ett. Somnade om, och drömde en igen. Vaknade halv två. Usch med mardrömmar. Och båda var om bomber och sådant skit. Ett flyplan störtade i min förra dröm. Vill inte tala om det.
Vad gör jag vaken den här tiden på dygnet? Jo, jag drog fram datorn för att få mig själv lugn och det brukar hjälpa. Verkar bara som att jag får sitta lite längre idag, eftersom rädslan sitter lite kvar. Är ganska klarvaken, okej, jag sov också på eftermiddagen. Mellan 15 och 18. Så det förklarar ju.
Har varit hemma lite den här veckan. Först var det mensvärk, nu är det annars bara "mår dåligt". Ska se hur jag gör imorgon (eller idag egentligen).
Skulle inte riktigt vilja gå till skolan än. Torsdagar är lugna dagar, precis som fredagar. Men jag vill liksom ändå inte. Vill vara för mig själv, göra saker jag gillar och bara vila ut ordentligt.

Nåja, lite tankesläppande igen. ^^
Ska nog spela lite på gSm, läsa några små berättelser och sedan försöka sova igen!

mvh. Emilia <3

Mår bara piss

Hejsan... eller ja.
 Ni vet den där känslan när alltid bara är ett rena helvete, utan orsak?
Jag vill bara spy, men jag vet inte hur och så fort jag kommer i kontakt med andra människor får jag en jävla ångest. Jag vill bara försvinna, vara för mig själv och inte göra något annat än se på tv, vara på datorn, äta, baka, se på film osv.
Sådant jag gillar att göra!

Jag vet inte vad det här är, får den här känslan allt oftare och jag vill kräkas.
Vad fan ska jag ta mig till?
Sitter och rapar hela tiden. Väntar bara på att det ska komma upp. Så jag får bli hem. Imorgon är ingen jobbig dag, den är lugn. Det är fredagen också, speciellt bildkonsten. Men sedan gymnastiken. Okej, jag klarar mig nog, för innebandy är roligt. Men orka bara liksom... orka.
Måste påriktigt kräkas nu. Är snart tillbaka.

...

Det kommer ju ingenting... ååååhh! Jag vill sååå spy. Ärligt, vad ska jag göra??? :'''((((

3 dagar och lite om oaktivitet

Jag veeet, är oaktiv. Men men...

Dag 09- Något du är beroende av
Simple Plan. Och kreativitet. Hehhe... ^^


Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Det som finns på min iPod. Kan lyssna till det mesta, varesig jag är glad eller inte.

Dag 11- En bild från skolan.
Muu.... kommer någongång XDDD

Jag vet jag är lite oaktiv. Men jag vill helst bara sova bort hela dagarna, kolla på film och bara vara. Det verkar som att jag inte har tid för något annat längre. Jag vill verkligen satsa på skolan, men jag känner mig utbränd bara efter någon dag. Det är så mycket i livet jag vill uppnå, och om jag inte börjar nu kommer jag aldrig att lyckas. Vikten är ett av mina viktigaste mål just nu, och skolan. Och att kombinera dem är inte lätt.
Jag är ledsen för oaktivitet... men ingen läser ju heller så :P

RSS 2.0